Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hogyan védhetjük meg kutyáink lábait?

Feol
-
 Ma 07:40Állatvilág

Sok állattartó gondolja úgy, hogy a kutyák tappancsainak különleges védelme elengedhetetlen a téli hónapok során. Szükség van-e az úgynevezett kutyacipőre? Lorászkó Gábor állatorvos nyújt tanácsokat kedvenceik talpának és lábának védelmére.

Marko: Ez nem zsarolás, de a Red Bull F1-es jövője múlik a motorbefagyasztáson

F1világ
-
 Ma 07:40Forma1

A Forma-1 Bizottsága várhatóan hétfőn, azaz ma dönt arról, hogy befagyasztják-e a motorfejlesztéseket a száguldó cirkuszban 2022-től. A Red Bull jövője múlhat ezen.

Hogyan terjednek a számítógépes vírusok?

​Ha valóban hatásosan akarunk fellépni a számítógépes vírusokkal szemben, akkor nem árt tisztában lenni azzal, hogy ezek a károkozók miként kerülhetnek rá a PC-kre.

Jövőbűnök

Tiszatáj
-
 Ma 07:36Blog

Mark Waid, Alex Ross: A Te Országod Waid és Ross 1996-os szuperhősképregénye briliáns munka. Részben Alan Moore hagyományait szövi tovább, ugyanakkor önértékén is lenyűgöző: hagyománytörő darabként ugyanolyan emlékezetes, mint egyenes vonalvezetésű meseként... – Szabó G. Ádám Kritikája

A jövőkutató szerint nem a járvány, hanem a klímaváltozás miatt kell aggódnunk

Hamarosan nem a Covid–19, hanem egy annál is komolyabb, és vakcinákkal nem orvosolható feladat megoldása vár az emberiségre: a klímaváltozás és a fenntarthatóság, ami sokkal mélyebben és tartósabban át fogja rendezni az életünket, mint a pandémia – véli Kozák Ákos szociológus-jövőkutató.

Schobert Norbi bemutatta a 17 évvel ezelőtti testét, nem is akárkivel

Liner
-
 Ma 07:03Divat

Akkoriban még minden más volt, többek között Schobert Norbi formája is, aki a hosszú évek alatt sok különleges embert ismerhetett meg.

Jövő évtől teljes szja-mentességet kapnak a 25 éven aluliak

Szoljon
-
 Ma 07:00Gazdaság

A kormány döntése alapján jövő évtől személyi jövedelemadó-mentességet kaphatnak a 25 év alatti fiatalok az átlagfizetés mértékéig.

Szabad szemmel: Bidennel is bizonytalan az amerikai demokrácia jövője

Donald Trump ugyan eltűnt a színről, de a Republikánus Párt tekintélyelvű vonala változatlanul veszedelmes.

Végre kiderült, hogyan él Angliában Hujber Ferenc: új felesége van és gyermeke is született

Hujber Ferenc nagy titokban tartja a magánéletét, de egy-két dolgot mégis elárult: új felesége van, és született tőle egy gyermeke is. 

Hogyan kaphatjuk vissza a pénzt a Google Play áruháztól?

Baon
-
 Ma 06:00Infotech

Miként a fizikai holmikra, visszatérítés jár a digitális termékekre is.

Több orosz városban ellenzéki tüntetőket vettek őrizetbe, jövő héten újabb tiltakozások lesznek

Több orosz városban tüntetőket vettek őrizetbe az Alekszej Navalnij ellenzéki politikus támogatására szombaton a hatósági tilalom ellenére megszervezett tüntetéseken. A politikai megmozdulások elleni hatósági fellépés megfigyelésére szakosodott OVD-Info szerint szombat estig 2131 embert – Moszkvában 795-öt Szentpéterváron pedig…

A dűlőszelektált boroké a jövő

A Schieber Pincészet 54 hektáros családi szőlőbirtoka a Szekszárdi borvidéken található.

A robotikai automatizálás jövőjét alakító legújabb trendek

CNC
-
 Ma 05:00Infotech

A robotika alkalmazásának egyre nagyobb térhódítása figyelhető meg különféle iparágakon belül, az olyan hagyományos területektől kezdve, mint amilyen például a gyártóipar, olyan újabb ágazatokig, mint az egészségügy, az FMCG vagy a kozmetikai szektor.

Az autóipar jövője lehet, ahogy kocsit épít a Sony-val, Tesla-részvényt nem venne – interjú Kishonti Lászlóval

Forbes
-
 Ma 04:30Gazdaság

Mit ér egy autógyár, ha nincs (kiszervezhető) gyártási kapacitása? Mit hoz magával, hogyha az autóipar a szoftver köré szerveződik majd? Az Aimotive ezekre a kérdésekre adna választ, és keresne sok pénzt. A Sony és a Magna Steyr is osztja a víziójukat.  The post Az autóipar jövője lehet, ahogy kocsit épít a Sony-val, Tesla-részvényt nem venne –…

Ez lenne a jövő? Napelemet telepítenek a gyümölcsös fölé!

Lehetséges a gyümölcsök termesztésének hatékonyságát növelni napelemekkel?