Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 344 hír

Prima Primissima – Átadták az idei díjakat!

Tíz kategóriában vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Müpában megtartott pénteki gálaesten.

Meteorológia: Az idei ősz volt a legmelegebb 1901 óta

Az idei ősz volt a legmelegebb 1901 óta - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat pénteken az Mti-vel. Elemzésük szerint az őszi középhőmérséklet ebben az évben 12,64 Celsius-fok volt, ami 0,05 fokkal haladja meg az eddigi legmelegebb, 1926-os ősz hőmérsékletét.

Átadták az idei Prima Primissima Díjakat

Tíz kategóriában vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Müpában megtartott gálaesten.

ATLÉTIKA ÉVZÁRÓ: Sikeres évet tudhatnak maguk mögött a hevesi atléták (képes beszámoló)

A 2019-es év több olyan eredményt is hozott, amelyeket nagy sikerként könyvelhetnek el a hevesi atléták. A 2019-es év legkiemelkedőbb eredményei többek között: három világversenyen való részvétel, négy válogatottság, két egyéni országos bajnoki cím, egy főiskolai-egyetemi országos bajnoki cím, két csapat aranyérem az országos…

Az idei Nobel-díjas inkább választja a vécépapírra írt névtelen levelet, mint az újságírók kérdéseit

Kedden adják át a 2018-as és a 2019-es irodalmi Nobel-díjat. A ceremóniára Stockholmba érkezett osztrák író, Peter Handke nem volt hajlandó válaszolni a Szerbiával és a balkáni háborúval kapcsolatos álláspontját firtató újságírói kérdésekre. Olga Tokarczuk azt hangsúlyozta, hogy nem mint nő, hanem mint író kapta meg a Nobel-díjat.

Eltűnt egy tárgy, módosult az Outpost, és a hősök közül a Treant passzív képességet kapott!

Esport 1
-
  Ma 11:41 Gaming

Egy tárgyat kiszedtek, és jó néhányat még módosítottak mellé. Számottevő változás viszont a hősöknél keresendő, a Treant például új passzív képességet kapott.

Átadták az idei Prima Primissima díjakat

Tíz kategóriában díjazták a jelölteket.

Milyen az idei bor?

hírbalaton
-
  Ma 10:49 Belföld

Nagyon jó borokra lehet számítani az idei évjáratból – az általános vélemény a Márton-napi kóstolókat követően fogalmazódott meg a szakmában. A borászok nagyon jó minőségű borokra számítanak, hiszen a visszajelzések alapján szépen érett, egészséges gyümölcsöket szüreteltek az ősszel az ország minden szegletében. Nincs ez…

Hulej Enikő evangélikus lelkész lesz a Női arcok idei utolsó vendége

Hiros
-
  Ma 10:46 Kultúra

Hulej Enikő evangélikus lelkész lesz a vendége a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület idei utolsó Női arcok, női élethelyzetek című teadélutánjának. A beszélgetés ünnepi műsorral folytatódik.

Megnőtt a tét: 305 milliót fizet a Google annak, aki képes kijátszani a biztonsági chipjét

HVG
-
  Ma 10:03 Infotech

A Google a harmadik generációs Pixeleknél vezette be Titan M nevű biztonsági chipjét. Rengeteg pénzt hajlandó fizetni annak a – fehérkalapos – hackernek, aki sebezhetőséget talál ebben az áramkörben.

Az idei karácsony sztárja: marcipános, aszalt szilvás bejgli

Nők Lapja
-
  Ma 10:02 Recept

Hozzávalók 2 Rúdhoz: A tésztához: 12 dkg vaj/margarin, 30 dkg liszt, csipet só, 1 dl hideg tej, 3 dkg porcukor, 1 dkg friss élesztő, 1 tojássárgája

Több száz milliós labort avattak Debrecenben: itt kiderül, mire jó a mádi bor

A mádi bor egészségre gyakorolt hatását kutatják a Debreceni Egyetem mádi kutatóhelyének új laboratóriumában. A kutatók cukortartalom-mérést, és mikrobiológiai vizsgálatokat is végeznek majd, hogy megismerjék a borhibákat. A most átadott 250 millió forint értékű, nagy teljesítményű eszközök beszerzését állami támogatással…

Átadták az idei Prima Primissima Díjakat

Tíz kategóriában vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Müpában megtartott pénteki gálaesten.

Átadták az idei Prima Primissima Díjakat

Tíz kategóriában vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Müpában megtartott pénteki gálaesten - írja az MTI.