Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Negatív rekord: 2032-vel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Elhunyt negyvenhat többségében idős, krónikus beteg, és újabb 2032 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu csütörtökön. 52 212-re nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma 1305-re emelkedett, 15 254-en már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma jelenleg 35…

Díjazták a magyar erdőtűz-megelőzési kezdeményezést

Agrotrend
-
  Ma 09:21 Gazdaság

Az Európai Unió LIFE környezetvédelmi és éghajlat-politikai uniós díjában részesült mások mellett Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Erdészeti Igazgatósága által megvalósított Firelife erdőtűz-megelőzési kezdeményezés.

Mackó István: „Járuljanak a szavazóurnákhoz, hogy megfelelően tudjuk képviselni a továbbiakban is a magyarság érdek…

A hetedik összehívású Ungvári Járási Tanács utolsó ülésszakára az elmúlt héten került sor, amelyben a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) 8 fős frakciója 2015-től Balogh Lívia vezetésével eredményesen működött.

Budapest Airport: A magyarok többsége elégedett a budapesti repülőtérrel

Megbízható, modern, jól szervezett, folyamatosan fejlődő – így vélekedik a magyarok többsége a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről, a GfK Hungária független piackutató ügynökség által végzett felmérések tanúsága szerint. A válaszadók háromnegyede szerint a magyar légikikötő tiszta és biztonságos, ahol könnyű eligazodni, de a személyzetet…

A Magyar Nemzeti Múzeum országjáró gömbsátra Tatán

Port
-
  Ma 09:15 Kultúra

A Magyar Nemzeti Múzeum kertjében felállított, tizenhárom napig nyitva tartó látványattrakció a COVID-járvány második hullámában is közel 6000 látogatót vonzott. A következő helyszínen, Tata főterén, a Kossuth téren 2020. október 22-től látható az óriási gömbsátorban a budapesti tartalommal megegyező, 700 eredeti műtárgyat bemutató tárlat.

Fővárosi kirándulásra hívják a magyarokat a hosszú hétvégén

Magyar Nemzet
-
  Ma 09:14 Gazdaság

Szorosabbra fűzné Budapesttel a belföldi utazók kapcsolatát nyolc közismert turisztikai szolgáltató.

Magyarországon 2032-vel nőtt a fertőzöttek száma

A Covid-19 következtében negyvenhatan vesztették életüket.

Még nem volt ennyi új koronavírus-fertőzött egy nap Magyarországon

2032 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést az elmúlt nap hivatalos statisztikája szerint, ami az eddigi legmagasabb szám. A halottak száma 46.

4000 forintos "büntetést" vezet be a PayPal, Magyarországon az üzleti számlák érintettek

HVG
-
  Ma 09:03 Infotech

A PayPal decembertől több országban minden olyan számla vezetésénél díjat számít fel, amelyen van pénz, de aktívan nem használják. Itthon azok a PayPal-fiókok érintettek, melyeket üzletiként regisztráltak tulajdonosaik.

Külföldi vállalkozások magyarországi kereskedelmi képviseletei

Jogászvilág
-
  Ma 09:00 Karrier

Alábbiakban a külföldi cégek magyarországi kereskedelmi képviseletei létesítésének, működtetésének és megszüntetésének alapvető szabályait mutatjuk be.

Franciaországban kötelező a fülhallgató

Mobilarena
-
  Ma 09:00 Mobiltech

Mármint a gyártóknak az új készülék mellé biztosítani egyet, így ott az Apple is kénytelen így eljárni, ha folytatni óhajtja az értékesítést.

Ráfáztak a magyarok: tízezrekkel kereshettek kevesebbet a hivatalosnál

Pénzcentrum
-
  Ma 09:00 Karrier

Több tízezer forinttal kevesebb lehet itthon az átlagkereset a hivatalos adatoknál. Ugyanis a statisztikákban csak a teljes munkaidőben foglalkoztatottak szerepelnek, illetve az 5 főnél nagyobb vállalkozásoknál dolgozók. A KSH szeptemberi

Több mint kétezer új fertőzöttet találtak Magyarországon, meghalt 46 beteg

Kórházban 2132 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 197-en vannak lélegeztetőgépen.