Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Gulyás: Karácsonykor a családok közötti találkozásokat, érdemes lenne lehetővé tenni

Matematika, virológia és tippelés a tetőzésről, két hónap eltéréssel. A kormány szerdán dönthet a korlátozásokról, de ha mégsem, akkor egy hét múlva. Súlyos érvek szólnak amellett, hogy bő egy hétre fogadjunk el speciális szabályokat karácsonyra – idézte Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter kijelentését az atv.hu  a…

Gulyás Gergely: Legyen bő egy hét járványügyi enyhítés karácsonyra

Matematika, virológia és tippelés a tetőzésről, két hónap eltéréssel. A kormány szerdán dönthet a korlátozásokról, de ha mégsem, akkor egy hét múlva.

Így díszítse fel a szakállát karácsonyra!

Blikk
-
 Ma 11:27Bulvár

Bár már nem új az az őrület a férfiak körében, hogy karácsonyfadíszeket, fényfüzéreket és különböző terméseket aggatnak a szakállukba, vagy éppen glittert szórnak bele, valljuk be őszintén, minden évben mosolyt csalnak a végeredménnyel az emberek arcára.

Így várja a gluténérzékeny rokont karácsonykor

A gluténmentes vendégvárás egyszerűbb, mint gondolnánk.

Van 10 ötletünk, hogy mit vegyél karácsonyra a kávéfüggő barátodnak!

Imádjuk a kávét, és imádunk mindent, ami kávéval kapcsolatos. Így aztán összeválogattunk néhány dolgot, aminek a hozzánk hasonló kávérajongók is biztosan örülnének, ha véletlenül meglátnák a fa alatt. Íme idei válogatásunk, amellyel reméljük Nektek is adhatunk néhány klassz ötletet: Ékszer Nagy örömet szerezhetünk kávéimádó…

Így kerülje el az online karácsonyi lidércnyomást

Soha nem volt még ilyen adventünk, mint idén. Amit csak lehet, a neten keresztül intézünk a karácsonyi készülődéshez, hogy minél kisebb egészségügyi kockázatnak tegyük ki magunkat és szeretteinket. Ezzel azonban erősödik az online térben érezhető fenyegetés, hiszen a kiberbűnözők a nagy számú tranzakciókban rejlő lehetőségeket…

Gulyás Gergely: speciális szabályokat kellene hozni karácsonyra

Ezek a szabályok a családi találkozókat és a beutazást is érinthetnék.

Fürjes: Karácsony inkább a Főkertet védje meg!

Nincs szükség a főpolgármester tiltakozására, a Nemzeti Galéria csak a főváros beleegyezésével épül fel – mondja Fürjes Balázs.

Járvány: Gulyás Gergely speciális karácsonyi szabályokat, és a határzár enyhítését lengette be

A koronavírus-járvány várható magyarországi tetőzéséről, és a karácsonyról beszélt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. Az ATV tudósítása szerint miniszteri meghallgatásán azt mondta A járvány második

Gulyás Gergely: akár már december 2-án is tetőzhet a járvány

MFor
-
 Ma 11:08Gazdaság

Ez az optimista szcenárió a matematikai és járványügyi modellek alapján. A legrosszabb verzió szerint ez csak január végén következik be.

Rogán Antal helyett Gulyás Gergely felügyeli az Esterházy-kastély működtetését

HVG
-
 Ma 11:08Gazdaság

Eddig a Magyar Turisztikai Ügynökség alá tartozott a fertődi Esterházy-kastélyt működtető cég, mostantól a Miniszterelnökség a felelőse.

Gulyás Gergely: Akár már december 2-án tetőzhet a járvány

A miniszter nem ért egyet Demeter Szilárd írásának több állításával.

Idén sem marad el a közös advent a Csiky Gergely Színháznál

Különleges adventi forgatással, meghitt dalokkal és versekkel, a legifjabb színházrajongók számára izgalmas mesékkel, valamint kétórás, fergeteges szilveszteri gálaműsorral készül a karácsonyra és az év utolsó napjára közönségével együtt a Csiky Gergely Színház.