Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Melyik megújuló energiaforrást támogatja az EU a legjobban?

A megújuló energiaforrások hasznosításába fektetett támogatásokra egyre kevésbé van szükség, hisz például a napenergia a napelemes rendszerek révén már az egyik legolcsóbb energiatermelési móddá vált.

Könyvkritika: Jeremy Camp – Még mindig hiszek

Tavaly mutatták be a mozik K.J. Apa (Riverdale) és Brittany Robertson (Egy kutya négy élete) új közös filmjét, a Még mindig hiszek-et, amiben egy zenész belezúg egy lányba, akiről kiderül, hogy halálos beteg. Rögtön a “látnom kell” listámra került a film, és extrán megörültem, amikor tudtam, hogy jön a könyv. Emiatt viszont a filmet meg

Megduzzadt ujjak: ez állhat a háttérben

Ha egyszer csak észrevesszük, hogy a gyűrűink szorossá váltak, vagy esetleg fel sem tudjuk húzni őket, akkor nem kell feltétlenül megijednünk. Az ujjak megduzzadásának számos oka lehet, és ezek közül nem mindegyik utal betegségre.

Gázcsonkot rongált meg egy autó Kántorjánosiban

Gázcsonkot rongált meg egy személyautó Kántorjánosiban, a Kossuth Lajos utcában. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók a gázszivárgás miatt a társszervekkel közösen négy közeli ingatlanból tíz embert kikísértek. Miután a gázszolgáltató kiszakaszolta a megrongálódott vezetéket, a lakók visszatérhettek otthonukba.

Madonna szétrakott lábbal mutatta meg a bugyiját

Ripost
-
 Ma 21:00Bulvár

A pop nagyasszonya ki sem mozdul a vágószobából, de ott sem tudta megállni villantás nélkül.

„Ha megcsalom, kinyír”

„Esküszöm az élő Istenre, hogy meghallgatom a másikat, és nem küldöm el az anyjába, ha mást gondol, mint én.”

Júniusig meghosszabbítják a támogatásokat Ausztriában

Koronavírus - Ausztriában júniusig meghosszabbítják a gazdasági válságtámogatásokat

Bugár: Ha a három pártnak nem sikerül megegyeznie, legalább az MKP és a Most-Híd egyezségre juthatna

Nyitókép: TASR/Henrich Mišovič   Amennyiben a három pártnak nem sikerül megegyeznie, legalább az MKP és a Most-Híd egyezségre juthatna – konstatálta Bugár Béla, a Most-Híd egykori elnöke, aki a magyar pártok lehető legtágabb egyezségét szorgalmazza.   Bugár szerint a pártoknak hamarosan meg kell egyezniük abban, hogy hárman…

Megkezdődött a tanügyesek immunizációja

A Belgrádi Vásár egyik csarnokában kialakított vakcinációs központban Branko Ružić oktatási minisztert követően az oktatásban dolgozók első csoportja is megkapta a Sinopharm koronavírus elleni vakcináját.

Lázár: a tram-train olyan fejlődést jelent, mint maga a vasút megjelenése

A vasút 1870-es évekbeli megjelenéséhez hasonló fejlődést hoz a tram-train, amely ősztől alig több mint 30 perces, olcsó, környezetbarát közlekedési kapcsolatot teremt Hódmezővásárhely és Szeged központja között – jelentette ki Lázár János szerdán, Szentesen.

Sugallhat eleganciát egy cordon bleu papírdobozból? Megkóstoltuk a Párisi Passage házhoz szállítós ételeit

Egyszer vajon majd jót fogunk mosolyogni a megannyi dobozból, tálkából, zacskóból összeöntögetett, otthon kitáltalt „éttermezés" időszakán, vagy a járvány után is velünk marad a minőségi éttermek házhoz szállítása? Igyekszünk erre a kérdésre mihamarabb megbízható választ adni.

A miniszterelnök szerint megint háború dúl

444.hu
-
 Ma 20:34Kultúra

Orbán Viktor – milyen meglepő! – háborús metaforákat használ a járványhelyzet leírására. Ki van kutatva. Nem mintha nem harcolna, háborúzna, csatázna mindennel 2010 óta.

Buzz Aldrin, a legendás űrhajós is megkapta a koronavírus-vakcinát

Az Apollo 11 űrhajós küldetés legendás asztronautája, Neil Armstrong társa, Buzz Aldrin is megkapta a koronavírus elleni ellenszert, így immáron beáll ő is azon híres és népszerű emberek sorába, akik nem ódzkodnak a vakcinától. Pontban ma töltötte be a 91. életévét, úgyhogy még ez előtt beadták neki az ellenszert. Az első i

Jól megy a baranyaiak ellen a Nagyatádnak

Sonline
-
 Ma 20:31Sport

Második felkészülési mérkőzését is megnyerte a Nagyatádi FC, amely ezúttal a sok visszajátszóval pályára lépő Szentlőrinc SE B csapatát verte három góllal.

Súlyos következményei lesznek, ha nem változik meg a globális élelmiszer-ellátás

Az élelmiszer-ellátás érdekében egyre nagyobb földterületeket használnak fel mezőgazdasági célokra, ami jelentősen megnöveli a Föld felmelegedését az ezzel járó károsanyag-kibocsátások miatt – figyelmeztettek az Arizonai Állami Egyetem kutatói egy idén megjelent kutatásban. A tanulmányban a csoport Délkelet-Ázsiában,…