Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 21 hír

Kupát rendeznek a hétvégén, hogy fenntartsák a műkorcsolyázók motivációját

A fő cél az, hogy a versenyzők végre versenyhelyzetben is kipróbálhassák magukat – mondta Sebestyén Júlia a Magyar Hangnak.

A Vonal: civilizációs forradalom a sivatagban

Tervlap
-
 21.01.15 18:01Életmód

A Vonal teljesen karbonsemleges lenne, ami azt jelenti, hogy nem bocsát ki szén-dioxidot, és lakói öt perces sétával minden olyan helyet el tudnak majd érni, ami elengedhetetlen napi tevékenységeikhez. Szükség esetén a teljesen autómentes Vonal egyik végétől a másikig is elutazhatnak akár 20 perc alatt. Ennek elérése érdekében a…

Nem rendeznek el Clásicót a Szuperkupában, a Bilbao kiejtette a Real Madridot

A spanyol Szuperkupa második elődöntőjében az Athletic Bilbao legyőzte a Real Madridot.

Másfélszer annyi a szén-dioxid a légkörben, mint az ipari forradalom előtt

Közzé tette előrejelzését a 2021-es év várható szén-dioxid szintjéről a brit Met Office, és minden korábbit felülmúló értékre számítanak.

Júniustól mégiscsak parkolási forradalom lesz Dunaszerdahelyen – mutatjuk a részleteket!

Parameter
-
 21.01.14 16:11Határtalan

Bő egy hónap elteltével ismét a dunaszerdahelyi városi képviselő-testület asztalára került a rezidens parkolást bevezető rendeletmódosítás. December elején ugyan a szoros többség a javaslat mellett szavazott, de az általánosan kötelező érvényű rendeleteket és módosításaikat háromötödös többséggel kell jóváhagyni, az pedig egy szavazat híján…

Brazil döntőt rendeznek a Libertadores Kupában

M4 Sport
-
 21.01.14 09:24SportBrazília

A Palmeiras után a Santos jutott be a fináléba.

Spanyol Szuperkupa: Búcsúzott a Real, Barcelona-Bilbao döntőt rendeznek

Csakfoci
-
 21.01.14 08:56Foci

A Barcelona után az Athletic Bilbao jutott be a spanyol labdarúgó Szuperkupa vasárnapi döntőjébe, miután csütörtökön 2-1-re legyőzte a Real Madridot.

Ungváry Zsolt: Új történetet rendeznek a fejünk fölött

vasárnap.hu
-
 21.01.14 07:30Vélemény

Az igazgató megállt a porond közepén, és mosolyogva körülnézett. – A színházak bezártak, de a só folytatódik. Hozzánk jellegénél fogva közelebb áll a cirkusz, hiszen nem adhatunk mást, csak mi lényegünk. Számunkra az az idő az etalon, amikor elmondható volt: „Templom, parlament, kínpad: megannyi színpad.” Azért dolgozunk, hogy ez a világ…

Piszkosfehér forradalom

Magyar Narancs
-
 21.01.13 21:00Külföld

Donald Trump kritikátlan támogatása zsákutcába vezette a Republikánus Pártot, és veszélyes ponthoz az amerikai demokráciát. A kérdés nyilván az, hogy innen hogyan lehet visszajönni? Ám egyelőre csak annyi tudható, hogyan jutottak idáig – ezt mutatja be cikkünk.

Lackfi János: Bejegyzések a nagy francia forradalom hívei csoportból

Mandiner
-
 21.01.13 16:11Vélemény

Robespierre remekül érzi magát Danton társaságában, itt: Danton kivégzése. Marie Antoinette meglepett hangulatban van, itt: Királyi Palota.

Tejipari forradalom: a „szupertej” nem okoz emésztési zavarokat

Az A2-es tej az utóbbi évek legnagyobb tejipari innovációja. Az úgynevezett „szupertej” titka, hogy sajátos fehérjeszerkezete miatt kevésbé okoz emésztési panaszokat. A Debreceni Egyetem kutatói azon szarvasmarha fajták feltérképezésébe kezdtek, amelyek ilyen tejet állítanak elő.

Tejipari forradalom: a „szupertej” nem okoz emésztési zavarokat

Az A2-es tej az utóbbi évek legnagyobb tejipari innovációja. Az úgynevezett „szupertej” titka, hogy sajátos fehérjeszerkezete miatt kevésbé okoz emésztési panaszokat. A Debreceni Egyetem kutatói azon szarvasmarha fajták feltérképezésébe kezdtek, amelyek ilyen tejet állítanak elő.

Szemünk előtt zajlik a kerékpáros forradalom

Ugytudjuk
-
 21.01.13 07:43Megyei

A fővárosban még sohasem mértek ilyen sok biciklist, mint idén, ráadásul télen sem hagyott alább a lendület. Kösz, koronavírus!

Így emlékezett meg a Szeretem Vásárhelyt Egyesület a doni-katasztrófa évfordulóján

"78 évvel ezelőtt kezdődött a történelmünk egyik legnagyobb katasztrófájához vezető doni áttörés. Hősies küzdelmüket sohasem feledhetjük! " - emlékezett meg a 130 ezer húsi halált halt katonánkról az egyesület.