Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ha jó a kapcsolat az apával, nem lesz magányos a gyerek

Senki nem vonja kétségbe a barátságok erejét, ám a közeli kapcsolatok alapját már jóval korábban letesszük: az apuka és a gyermek közötti kötődés és szeretet a meghatározó a későbbi életünkben is.

Színváltó prémes lesz az év emlőse

A hermelin lesz 2021-ben az év emlőse. A Vadonleső Program döntése szerint erre a ritka és védett ragadozóra érdemes nagyobb figyelmet fordítanunk idén. Az év

A 12mR flotta Világbajnoki mezőnye jövőre visszatér Newport R.I. – re

A 12mR flotta Világbajnoki mezőnye jövőre visszatér Newport R.I. – re 2020 – ban a koronavírus miatt elég sok vitorlás

Visszaszól a Pesti Srácoknak és közösségi finanszírozású lesz a Hundub

Magyar Hang
-
 Tegnap 22:53Életmód

A „folyamatos sajtótámadások és a minden alapot nélkülöző összeesküvés-elméletek miatt” a Murmurati Limited kilép a Hundub Kft-ből, így a tulajdonos csak Pál Csaba marad – írta Facebook-oldalán a „magyar Facebook”.

A Rümker-plátó vidéke az Oceanus Procellarumban, a kínai holdszonda leszállóhelye

Planetology
-
 Tegnap 21:51Tudomány

Szerző: Tóth Imre A kínai holdkutatás Chang’e–5 programja jelentős eredménnyel zárult: csaknem 2 kg (a földön elvégzett mérések szerint 1731 gramm) holdi kőzetmintával a fedélzetén sikeresen földet ért Kína első olyan holdszondája, ami holdi anyagmintával tért vissza a Földre. Mint ismeretes, a landolás 2020. december 16-án 17:59…

Tavaly az ezüstkocsi volt a király, vajon idén mi lesz a menő?

Blikk
-
 Tegnap 21:37Autó-motor

A fekete lassan a múlté, a legmenőbb autószín 2020-ban a szürke és az ezüst volt – derült ki az automobilwoche.de szaklap összeállításából. A német autós újság a német újautó-eladásokat összegezve jutott erre az eredményre.

Észeveszejtő orgazmusban lesz részed velük

NLC
-
 Tegnap 21:34Szex

Ezekben a csillagjegyekben nem fogsz csalódni a testi élvezetek terén. Nem csupán imádják a szex adta örömöket, de a legjobb visszaigazolás számukra, ha látják: te mennyire élvezed.

Ne reménykedj: ebből a 4 csillagjegyű pasiból sose lesz mintaférj

A csillagjegyünk valamilyen mértékben biztosan befolyással van az életünkre, ez pedig a párválasztás szempontjából is teljesen igaz. Tudnod kell, hogy némely csillagjegy jóval gondoskodóbb, mint a másik, éppen ezért nem ritka, hogy a zodiákus alapján következtethetünk bizonyos tulajdonságokra.

A koronavírus veszélyessége a gyermekkori megfázáséhoz lesz hasonlítható

A legújabb kutatások szerint az idősek és krónikus betegekre nézve jelenleg életveszélyesnek minősíthető COVID-19 fertőzés kórlefolyása a jövőben ugyanolyan lehet, mint egy egyszerű megfázásé.

A zaklatás eltussolásával vádolt operettszínházi igazgató is az SZFE oktatója lesz

Telex
-
 Tegnap 21:18Belföld

Hiába jelezték Kiss-B. Atillának az Operettszínház dolgozói az ügyvezető zaklatását, nem tett semmit. Februártól az SZFE-n oktat Velkovics Vilmossal.

Holnaptól ismét “vörös zónában” lesz Lombardia

Duol
-
 Tegnap 21:06Megyei

Kacziba Andi Dunaújvárosban született, jelenleg, Milánóban él. A koronavírus okozta helyzetről ír egy blogot, amelyet megosztunk önökkel:

Idén is lesznek virtuális F1-es futamok

Esport 1
-
 Tegnap 21:00Gaming

Három virtuális futam vár ránk januárban és februárban.

Óriási bulival ünnepelik Joe Biden beiktatását: ezek a világsztárok is ott lesznek

Igazi partit fog csapni az Egyesült Államok Joe Biden beiktatásakor!