Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Liu Shaoang: Volt, amikor azt hittem, elájulok

24.hu
-
 Ma 08:09Sport

Egy nap leforgása alatt megnyerte élete első vb-aranyát, majd Magyarország első összetett világbajnoki címét is.

Már úgy is foglalhatsz repülőjegyet, hogy nem tudod hová utazol

Repülni valahová már lejárt lemez. A Qantas ausztrál légitársaság ezt felismerte és a járvány alatt olyan járatokat indított, amely nem repült sehová. Be lehetett csekkolni, fel lehetett szállni a gépre, ételeket szolgáltak fel, majd leszálltak a gépről. A program rendkívül népszerű volt, ezért valami teljesen új dologgal álltak elő. Már Budapestrő

Nemzetközi filmfesztiválon mutatkozik be Krasznahorkai Balázs filmje

Beválogatták a 25 éves jubileumi Szófiai Filmfesztivál nemzetközi filmek versenyébe Krasznahorkai Balázs Hasadék című filmjét.

Heti horoszkóp 2021. március 8.–14. – Hallgass a belső hangodra!

Március második hetében a Halakban felvonuló bolygók és a szombati újhold felerősíti az intuíciódat a heti horoszkóp szerint.

Liu Shaolin Sándor: Megfogadtam, hogy a pokolból a mennybe jutok

Origo
-
 Ma 08:03Sport

A két magyar rövidpályás gyorskorcsolyázó olimpiai bajnokhoz méltóan szerepelt a hétvégi, hollandiai világbajnokságon.

13000 forint alól fordult az OTP

Pénteken sem zárt lélektani szintje alá a bankpapír.

Gyermek a családban: születéstől a felnőtté válásig – márciusban újra Semmelweis Egészség Napok

Március 25-én a Semmelweis Egyetem I. és II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikája várja változatos programokkal az érdeklődőket.

Gyengén fejezték be a kereskedést az ázsiai tőzsdék

Döntő részben gyengüléssel zártak az ázsiai tőzsdék hétfőn, a reggel 7 órakor még nyitva tartó térségbeli börzék pedig mind mínuszban álltak.

7 híresség, aki divatot teremtett merész frizurájával: már akkor így viselték a hajukat, amikor még senki nem merte bevál…

Retikül
-
 Ma 08:00Divat

Számtalanszor bebizonyosodott már, hogy még a merész, bevállalós sztárfrizurák is divatot tudnak teremteni. Ezek a nők pusztán saját egyéniségüket bontakoztatták ki frizuráik újragondolásával, és később nagy sikert arattak velük a világban.   Egyre nehezebb újat mutatni mind a ruhák, mind a frizurák terén, hiszen szinte mindennel kísérleteztek…

A Miskolci Nemzeti Színház tárt karokkal várja az idén megszűnő POSZT előadásait

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Magyar Teátrumi Társaság megszüntetné az évente megrendezett Pécsi Országos Színházi Találkozót, vagyis a POSZT-ot. Bár a Baranya megyei város kitart a rendezvény megszervezése mellett, egy másik megyei jogú város színháza is felajánlotta segítségét. Egészen pontosan a Miskolci Nemzeti…

A kínai vakcinával oltatta be magát Németh Kristóf

iFaktor
-
 Ma 08:00Életmód

Korábban az egész magyar sajtót körbejárta a fotó, amelyen Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke a kínai vakcinával oltatta be magát. Most Német Kristóf is követte a példáját, sőt közösségi oldalán bátorította is az embereket.

Varga Judit: a nemzeti jogrendszer ismerete nélkül lehetetlen jogállamisági vitákat folytatni

A nemzeti jogrendszer és a jogi kultúra alapos ismerete nélkül lehetetlen jogállamisági vitákat folytatni - írta Varga Judit igazságügyi miniszter Facebook-oldalán vasárnap annak kapcsán, hogy egy francia magazin alapítójával beszélgetett.

639 milliárdot költött az Orbán-kormány a menekültválságra, pedig menekült sincs már

Öt év alatt több mint 600 milliárd forint ment el a menekültválságra és terrorellenes intézkedésekre, miközben ez már évről évre egyre kisebb problémát okoz.

„De hogy parancsszóra cselekedjek? Azt már nem!” - bő négy évtized után hagyja ott az egészségügyet egy ápoló

Kiss László ápolóként dolgozott, mellette aktív érdekvédő volt. A szolgálati jogviszonyra nemet mondott, kiszállt.

Hogyan tisztítsd meg a mosogatógéped ? A természetes módszerek tökéletesen működnek

Só&Bors
-
 Ma 07:50Recept

Ahhoz, hogy a mosogatógéped jól és hatékonyan tudjon megbirkózni a piszkos edényhalmokkal, muszáj, hogy rendszeresen megtisztítsd a felhalmozódott szennyeződésektől.