Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 269 hír

Egyre zűrzavarosabbak a hazai koronavírus-halálozási adatok

Európa egyik legmagasabb koronavírus halálozási rátáját produkálja Magyarország, de szakértők szerint az áldozatokról szóló adatokat vagy kozmetikázzák, vagy hiba van az adatszolgáltatási rendszerben.

Borzalmas adatok a szomszédos országban

Romániában meghaladta a félmilliót a járvány kezdete óta diagnosztizált koronavírus-fertőzések, illetve a 12 ezret a halálos áldozatok száma.

Operatív Törzs sajtótájékoztató:a legfrissebb adatok a hazai járványhelyzetről

Life
-
 Ma 18:03Életmód

Pénteken újra megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját az Operatív Törzs.

Amikor 190-nél "segít" a BMW-sávtartó

Nem várom a napot amikor ezeket a rendszereket nem lehet többé kikapcsolni - írja Zoli tegnapi cikkünk nyomán. Mások leveleiből is idézünk.

Ebből a huszonhét országból a Romániába érkezőknek kötelező a karantén

Maszol
-
 Ma 15:51Külföld

A lista 27 országot tartalmaz, köztük Magyarországot, Olaszországot, és az Amerikai Egyesült Államokat.

A foglalkoztatási adatok ellenére jó a kedv

Pozitív kezdés pénteken az amerikai tőzsdéken.

„Senki sem tud semmit előre a nyárról” – Egyelőre kérdéses a Sziget sorsa 2021-ben

Gerendai Károly szerint nem biztos, hogy bele szabad vágni egy akkora költségvetésű nagy fesztivál szervezésébe mint a Sziget jövőre.

Németh Szilárd lőtte be a Tatára érkező utolsó Leopardok egyikét (videó, fotók)

December elején megérkezett Tatára az utolsó kettő Leopard 2A4-es harckocsi, melyek belövésén és gyakorlatán Németh Szilárd is részt vett.

Elképesztő: a Warner Bros. minden filmje érkezik streamingre és moziba is 2021-ben!

Hatalmasat húzott a Warner Bros, hiszen bejelentették, hogy 2021-ben minden egyes megjelenő filmjük egyaránt érkezik majd streamingre és moziba is, így olyan zászlóshajók lesznek megtekinthetőek első naptól kezdve az HBO Maxon, mint a Dűne vagy a The Suicide Squad. A premier napján érkezik streamingre is majd minden film, é

Az európaiaknak fontosabb a biztonság, mint a szabadságjogok

Századvég: A polgárok háromnegyede a biztonság és az életvédelem jogait előbbre valónak tartja.

Lesújtó adatok: a középiskolások ötöde már külföldön tanulna tovább

Egyetemi vagy főiskolai diplomával képzeli el a jövőjét a tizenévesek nagy része - derült ki a Corvinus Egyetem idei nyári felméréséből , amit a 16-20 éves középiskolások körében készítettek. Még mindig a hazai képzések a legnépszerűbbek

Az európaiak háromnegyede a biztonságot fontosabbnak érzi a szabadságjogoknál

Magyarországon a hivatalok működésének megítélése a volt szocialista országok többségéhez képest jóval kedvezőbb - derült ki a Századvég legfrissebb elemzéséből.

Felpörög a vállalati digitalizáció 2021-ben

Egy friss nemzetközi felmérés szerint 10-ből 6 cég tudatosan felgyorsította idén a digitális transzformációt, miközben a döntéshozók 66 százaléka nyilatkozott úgy, hogy számos olyan fejlesztést sikerült megvalósítaniuk, melyeket korábban nem tudtak. Sok esetben azonban az igyekezet csupán a távmunka feltételeinek megteremtéséig vagy éppen az…

Gerendai Károly: Nem biztos, hogy lesz 2021-ben Sziget

Nagy kérdés, hogy szabad-e egyáltalán belevágni egy több mint tízmilliárdos költségvetésű rendezvénybe - mondta Gerendai Károly a 2021-es Sziget kapcsán a Forbesnak.