Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Influenza: még érdemes beadatni a védőoltást

Még decemberben is érdemes beadatni az influenza elleni védőoltást, így a járvány kezdetéig van elegendő idő a védettség kialakulásához.

Még a kráter peremén belül is turisták voltak, amikor kitört egy vulkán Új-Zélandon

HVG
-
  Ma 05:37 KülföldVulkán

Nagyjából száz ember volt a fehér-szigeti vulkán térségében, egyelőre körülbelül húsz sérültről tudnak, többen eltűntek.

Ünnepek és túlevés: megoldás a „szégyenteljes” viselkedésre

Napidoktor
-
  Ma 05:33 Egészség

Sokan bánják és kellemetlenül érzik magukat Étkezési kultúránkban az ünnepek alkalmával igencsak jellemző a túlevés – ami csak tovább rontja a sokakban amúgy is jelenlevő bűntudatot. Van megoldás erre a gyakran megbánt viselkedésre? Nem lehet azt mondani, hogy kultúránkban ne lenne jellemző a sok evés. Ha pedig eljön az…

3 isteni étel, amit a mascarpone koronáz meg

NLC
-
  Ma 05:33 Életmód

Füstölt sonkás-mascarponés penne, kolbászosmascarponés tepsis krumpli és baconös-mascarponés leveles tészta – ínycsiklandó ételek, amikkel a mascarpone új dimenzióit fedezheted fel!

Kiderült, miért bocsájtott meg exe szeretőjének Khloe Kardashian

Habostorta
-
  Ma 05:33 Bulvár

Khloe Kardashian és Tristan Thompson kapcsolata nagy szenzációt keltett a világsajtóban, ugyanis kiderült, a kosárlabdázó egy modellel megcsalta a kedvesét. Thompson...

Indiát akarják meghódítani ezzel az elektromos motorkerékpárral

Még nem ismert a sorozatgyártás megindulásának időpontja.

8-10 milliós személyi kölcsönt szeretnél? Így kaphatod meg, és ekkora hiteltörlesztőre számíthatsz!

Bankmonitor
-
  Ma 05:12 Gazdaság

A személyi kölcsönök általában viszonylag kicsi, 1-3 millió Ft összegű hitelek, amelyeket általában nagyobb értékű műszaki cikkek, TB által nem finanszírozott orvosi beavatkozások, autók megvásárlására fordítanak. De mi a helyzet akkor, ha nagyobb, akár 8-10 milliós szabad felhasználású, ingatlan fedezet nélküli hitelre van szükséged,…

Eddie Redmayne megtette azt, amit évekkel ezelőtt még elképzelni sem tudott volna

Joy
-
  Ma 05:12 Bulvár

Mit szólnál hozzá, ha odasétálna hozzád az Oscar-díjas színész és hirtelen énekelni kezdene?

Vitatja az IMF megállapításait az ÁKK

VG
-
  Ma 05:00 Pénzügy

Módszertanilag vitathatók az IMF országjelentésének főbb pontjai a MÁP Plusz vonatkozásában – mondta a Világgazdaságnak Kurali Zoltán, az ÁKK vezérigazgatója.

Edgecam 2020.1 – Megmunkálási ciklus, felfogótömb és additív fejlesztések

CNC
-
  Ma 05:00 Infotech

A több mint 30 újdonságot tartalmazó szoftvercsomagban fejlesztésre került a szerszámpálya asszociativitás a Síkmaró ciklusban, a meghosszabbítás funkció Párhuzamosan láncolt ciklusban és a Láncolt anyaghozzáadás ciklus alávágás vizsgálata is.

Pogány Judit: 30 év demokrácia után nem gondoltam, hogy megint a Kádár-korszakban érzem magam

Bálint András is arról beszélt, hogy kezdenek visszaköszönni a '70-es évek, a "központi ellenőrzés és a cenzúra".

Bővült a sertéspestis miatti fertőzött terület Pest megyében

ProfitLine
-
  Ma 05:00 Gazdaság

A korábban fertőzötté vált Pest megyei zárt vadaskert közvetlen közelében igazolta az afrikai sertéspestis (ASP) jelenlétét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma, a vírust két elhullott vaddisznóból mutatta ki a hatóság.

Nincs miről beszélni, nyerő megoldás a 3D nyomtatás

autopro
-
  Ma 04:47 Cégvilág

A ma már milliárdos forgalmú Kvint Kvint-R Irodatechnikai és 3D nyomtatási Kft huszonnyolc éve még professzionális ipari mátrixnyomtatókkal kereskedett. A hőskorban a piacvezetőnek számító német Mannesmann Tally hazai disztribútoraként képviseleteként szerezték meg azt a szakmai tapasztalatot és ismeretségi hálót, amelyre ma is…

Megszólalt Vajna Tímea az aukció után

NLC
-
  Ma 04:16 Bulvár

Óriási volt az érdeklődés Vajna ereklyéi iránt azon az aukción, amit Vajna Tímea hirdetett meg. Megszólalt az özvegy az árverés után.