Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Felszentelték a felújított Arany János Líceumot Mezőkaszonyban (videó)

Mezőkaszonyban felavatták az Arany János Líceumot, amely a KMKSZ közbenjárásával 67 millió hrivnya összegben újulhatott meg a bázis iskola program keretein belül.

Ezt a szakmát is kinyírta a digitalizáció? Ellenkezőleg: felszabadította a dolgozókat

Számos, nem könyveléshez kapcsolódó többletfeladat rakódott a könyvelőirodákra, amelyek elvégzését eddig nem tudtak beépíteni áraikba. A teljes szakmát átalakító digitalizáció azonban az akut problémákra is megoldást kínál. A

Egymillió felett a fertőzöttek száma Spanyolországban

Spanyolországban átlépte az egymilliót a regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma - jelentette szerdán a spanyol egészségügyi minisztérium.

Szexuális zaklató tűnt fel a Barátok köztben

Filmsor
-
  Ma 08:25 Film

Úgy tűnik, hogy a Mátyás Király tér csak úgy vonzza a furcsa alakokat.

Psg: Sok kérdést tettünk fel magunknak – Lőw Zsolt

NSO
-
  Ma 08:24 Foci

Lőw Zsolt, a Paris Saint-Germain másodedzője szerint még nem szabad krízisről beszélni, az ő feladtuk felrázni a labdarúgókat a Manchester Unitedtól kedden elszenvedett vereség után.

Az európai kkv-k több, mint fele attól fél: a járvány miatt lehúzhatják a rolót

Azonnali
-
  Ma 08:20 Vélemény

A McKinsey kutatása azt is kimutatta, hogy a kis- és közepes vállalkozások egytizede arra számít, fél éven belül csődbe fog menni.

25 év után az eredeti felállással koncertezik a kultikus brit punk rock zenekar!

Rockbook
-
  Ma 08:18 Zene

Napra pontosan 44 évvel ezelőtt, 1976. október 22-én jelent meg a The Damned első kislemeze, a New Rose...

Metrófelújítás, középső szakasz: november hetedikéig ezekre a felszíni korlátozásokra számíthatsz

Buszsávot jelölnek ki a Váci úton a Lőportár utca és a Csanády utca (Ferdinánd híd) között mindkét irányban, a Csanády utca és Nyugati tér közötti szakaszán csak a Nyugati tér felé.A Nyugati téren érvényben lévő ideiglenes forgalmi rend nem változik.A Bajcsy-Zsilinszky út Nagykörút és Alkotmány utca közötti szakaszára a Nagykörút felől…

Hogyan derítsünk fel meredek lejtőket más bolygókon, holdakon? Két részre szétváló kis kocsikkal!

Csillagászat
-
  Ma 08:17 Tudomány

Békésen gurulgat a sziklás terepen egy rover, négy fémkereke vidáman zörög – mikor hirtelen látszólag leküzdhetetlen akadállyal találja magát szembe: egy meredek lejtővel. Odalent pedig potenciális tudományos célpontok egész tárháza rejtőzik. Egy tipikus rover esetén nem lenne más választás, mint lemondóan másfelé venni az irányt, a DuAxel…

Az összefogás félelmet kelt a kormánypártokban

Hírklikk
-
  Ma 08:15 Belföld

A Klikktv-ben Hiller István, az Országgyűlés alelnöke, az MSZP választmányi elnöke kijelentette: „1956. október 22. és 23. a bátor fiatalok forradalma volt. Olyanoké, akik hittel, lelkesedéssel gondolkoztak városról, országról és a jövőjükről. Úgy látom, hogy az a felháborodás és az a szolidaritás, ami az SZFE kapcsán kialakult, messze túl mutat a

Kelet-európai vendégmunkások mentesülhetnek a karantén alól, mert a britek féltik a karácsonyi pulykájukat

A brit baromfitenyésztők üzleti szervezete szerint sürgősen mentesíteni kell a koronavírus-járvány miatt életbe léptetett nagy-britanniai karanténkötelezettség alól a közép- és kelet-európai EU-országokból, köztük Magyarországról érkező idénymunkásokat, mert nélkülük veszélybe kerülhet a britek hagyományos karácsonyi pulykaebédje.

Nyolcmilliárd dollárra bírságolták a fájdalomcsillapító-válság fő felelősének tartott céget

Magyar Hang
-
  Ma 08:12 Gazdaság

A Purdue sokkal többet keresett a durva függőséget okozó piruláin. A céget perlők azt akarták, sokkal nagyobb bírságot kapjanak a cég tulajdonosai.

Letörte a félsorompó lezáródó csapórúdját – Vádat emeltek ellene

Vaol
-
  Ma 08:11 Megyei

Vádat emelt a Szombathelyi Járási Ügyészség  egy férfi ellen, aki letörte a vasúti  félsorompó csapórúdját 2019 októberében a 8. számú főúton.