Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 17 hír

Javult a fogyasztók hangulata az USA-ban

TőzsdeFórum
-
  Tegnap 18:00 Gazdaság

A várt romlás helyett javult a fogyasztók hangulata.

Senki sem tökéletes, de ez a tartós párkapcsolat igazi titka

Ripost
-
  20.02.15 21:44 Életmód

Tapasztalatból, de tudjuk, hogy hosszú éveken keresztül együtt élni valakivel, az egy nagyon kemény feladat, különösen, ha már hűlni látszik az első nagy fellángolás. Sokan abba buknak bele, hogy nem hajlandóak plusz időt és energiát beleölni a problémák megoldásába, illetve abba, hogy küzdjenek a megszokás ellen.

Tényleg veszélyes a nátrium-glutamát vagy a tartósítószerek ?

Nosalty
-
  20.02.14 19:17 Életmód

Itt volt az ideje kinyomozni, hogy a nátrium-glutamát és a tartósítószerek tényleg annyira rossz hatással vannak-e az emberek szervezetére - olvass tovább a fejleményekért!

Házas hétvége – egy hatásos és tartós módszer a házasságok megerősítésére

vasárnap.hu
-
  20.02.14 18:09 Egészség

A nagyon alaposan felépített részek, az ún. bevezetők egy-egy felelős házaspár és az atya előadásában zajlottak. Az elméleti gondolatok (például...

Rákaptak a fogyasztók a halra

Közel 20 százalékkal nőtt a magyar halfogyasztás a Kapj rá! kampány négy évvel ezelőtti indulása óta - közölte az Agrármarketing Centrum.

A fogyasztók agyában turkál, aki marketinges lesz

Origo
-
  20.02.14 13:02 Gazdaság

Nagyon népszerű a kereskedelem és marketing szak.

Tényleg hizlal a párkapcsolat tartóssá válása?

Origo
-
  20.02.14 12:36 Recept

A „frissházas háj" vagy „szerelemháj" a tartós párkapcsolat első évében jelentkezik, akár 6 kg is lehet.

Majdnem 4 milliárd forint közpénzért érezhetik jól magukat a foci Eb szurkolói a kormány kegyelméből

A kabinet az úgynevezett szurkoló programokra szán ennyit - a dolog szépséghibája, miszerint az sem biztos, hogy a magyar válogatott ott lesz az Eb-n.

Ficóék már érezhetik, ellenzékbe szorulnak, Matovič meg lassan bemutathatja az új kormányfőt

Parameter
-
  20.02.13 18:30 Határtalan

A Robert Fico vezette párt támogatottsága egyre csak csökken, és most ott tart a populista tömörülés, hogy a négy évvel ezelőtti 49 mandátumához képest csupán 33 képviselőt küldhet a parlamentbe. A Focus ügynökség legfrissebb mérése szerint az SNS már bezuhant a küszöb alá, és így nem tudna segítő kezet nyújtani Ficóéknak. De még ha…

Blamázs: határérték feletti tartósítószert találtak a 100 százalékban mentes termékben

Magasan határérték feletti és nem jelölt kén adalékanyag miatt a Nébih kivont a forgalomból egy zöldséges chipset: a LOLO tomato veggie snack (paradicsom chips) terméket, amit a csomagolásán 100 százalékban természetes és hozzáadott adalékanyagot nem tartalmazó termékként jelöltek meg. A hatóság kedden egy szingapúri szezámolajat…

Fagyasztják, hogy tartós legyen

Totalcar
-
  20.02.12 15:58 Autó-motor

Az emberek a sarkkörön túl is szeretnek vásárolni, tehát a boltokat ott is el kell látni. Így kerül a Transit a -40°C-os hűtőbe.

Miközben sorban álltak a drogért a fogyasztók, „beköszöntek” a nyomozók

Megvárták az átadást, majd „beköszöntek” a rendőrök 2020. február 10-én, kora este, a Budapest III. kerületi Keve utcában. Az alkalmilag összeverbuválódott csapattagok javarészt egy közeli településről érkeztek azzal a nem titkolt szándékkal, hogy megvásárolják a következő adag kábítószerüket.

Szeretik a fogyasztók a műanyagmentes termékeket

Trademagazin
-
  20.02.12 07:50 Gazdaság

Meglepő dologgal találkozhatnak a Countdown üzleteiben a vásárlók, a cég ugyanis elindította tízhetes műanyag-csökkentő tesztjét. A tesztben részt vevő három Countdown bolt számos olyan terméket kínál a tíz hét során,

Koronavírus: tartósan padlón maradhat az olajár

Londoni iparági elemzők várakozása szerint a koronavírus okozta járvány negatív keresleti hatásai miatt idén és jövőre is érzékelhetően alacsonyabb lesz az átlagos olajár az eddig vártnál.