Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 221 hír

Kerüljük el a lakástüzet az adventi időszakban is!

A vasárnap kezdődő adventi időszakban és karácsony közeledtével megnő a tűzesetek száma. Idén, amikor a veszélyhelyzet miatt a szokásosnál is többet tartózkodunk otthon, különösen érdemes betartani néhány alapszabályt, hívja fel rá a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz).

Fényfestést, online műsorokat hoz az idei, rendhagyó pécsi advent

Péntek este a Mindenki Karácsonyfájának kivilágításával elkezdődik a pécsi adventi szezon, mely idén, a koronavírus miatt a megszokottól eltérő lesz, az ünnepi rendezvénysorozat egy része az online térbe költözik.

November 29-től közlekedik Miskolc mézeskalács Adventi Villamosa

Az Adventi Villamos november 29-től 2021. január 6-ig közlekedik majd a Tiszai pályaudvar és Felső-Majláth végállomás között.

Advent Pécsett: pénteken este városszerte kigyúlnak az ünnepi fények

Új és megszokott elemekkel, a járványügyi veszélyhelyzetben a kormány által elrendelt korlátozásokat betartva indul pénteken a pécsi advent. A pandémia miatt a korábbi években megszokottnál visszafogottabbnak, mégis meghittnek ígérkezik az ünnepi rendezvénysorozat, amely részben az online térbe költözik, közölte az önkormányzat.…

Ma kezdődnek az idén részben online térbe szervezett pécsi advent rendezvényei

Új és megszokott elemekkel, a járványügyi veszélyhelyzetben a kormány által elrendelt korlátozásokat betartva indul pénteken a pécsi advent, közölte ma a pécsi önkormányzat. A pandémia miatt a korábbi években megszokottnál visszafogottabbnak, mégis meghittnek ígérkezik az ünnepi rendezvénysorozat, amely részben az online térbe költözik.…

Online adventi koszorú készítés és kikapcsolódási lehetőségek a hétre Copy

Ezen a héten elkezdődik a közelgő ünnepekre hangolódás, de a mozgásra és számos más otthoni kikapcsolódásra is lehetőségünk lesz. A Balaton.hu ajánlja:November 28. –  Online adventi koszorú készítő workshop November 23. (Hétfő)Pilates gerinctréning November 25. (Szerda)Disznókő Szőlőbirtok Borkóstolója Online Tibeti…

Rendhagyó csemegék a Müpa adventi kalendáriumában

A Müpa Home online közvetítéssorozat újraindítása után most az advent heteit szeretné szebbé tenni a Müpa régi és új nézői számára.

Minden nap új meglepetést rejt a Müpa adventi kalendáriuma

2020 eddig minden szempontból rendkívüli évnek bizonyult, az elmúlt hónapok rengeteg türelmet és alkalmazkodást kívántak mindenkitől, az élet minden területén. Ám a Müpa ezúttal sem hagyja magára hűséges közönségét. Virtuális hangversenytermük újbóli megnyitása és a tavaszi időszakban nagy népszerűségnek örvendő Müpa Home online…

Így fog kinézni idén a zágrábi advent

Ünnepi hangulat és kulturális események árasztják el a várost.

A Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye üzenete: Advent – Az Úr érkezését várjuk

Az idei esztendőben november 29-én, vasárnap veszi kezdetét az advent, a karácsonyt előkészítő időszak.

Megszavazták a helyiek: mégis lesz Adventi Villamos a vidéki városban

Alig öt nap alatt, több mint 14 ezren válaszoltak arra a kérdésre, hogy kiguruljon-e a remizből a bájos mézeskalács házikó. A szavazók 76,2 százaléka mondott igent az ünnepi járműre.

Megyei katasztrófavédelem: Advent idején nagyobb a lakástüzek veszélye

Vasárnap gyújtjuk meg az adventi koszorú első gyertyáját, ezzel elkezdődik az ünnepi készülődés, a várakozás időszaka. Ha azonban nem biztonságos koszorút veszünk vagy készítünk, esetleg nem megfelelő helyre tesszük az adventi díszt, könnyen bekövetkezhet a baj, amikor már csak a tűzoltók segíthetnek.

Adventi Veszélyek

Ezen a vasárnapon kezdetét veszi az adventi időszak, elkezdődik a karácsonyra való készülődés, meggyullad az adventi koszorún az első gyertya, megérezni a fenyőkoszorú illatát, meghittebbé varázsolják a lakást fényfüzérekkel, mécsesekkel. Talán bele sem gondol, mindez mennyi veszélyt hordoz magával. Az adventi időszakban…

Veszélyes adventi koszorúk: figyelmeztetés érkezett

A vasárnap kezdődő adventi időszakban és karácsony közeledtével megnő a tűzesetek száma. Idén, amikor a veszélyhelyzet miatt a szokásosnál is többet tartózkodunk otthon, különösen érdemes betartani néhány alapszabályt, hívja fel rá a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz).

Idén is fénnyel töltik meg Debrecent az adventi villamosok

Dehir
-
 Ma 12:00Megyei

Debrecen – A vírushelyzet ellenére a DKV Zrt. idén is elindítja az adventi villamosokat.