Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 144 hír

Trump az Emlékezet Napján koszorúzott az arlingtoni nemzeti sírkertben

ma.hu
-
  Ma 18:18 KülföldUSA

Az Emlékezet Napja az Egyesült Államokban szövetségi ünnep, ekkor emlékeznek meg a háborúkban meghalt, eltűnt vagy fogságba esett amerikai katonákról.

Trump az Emlékezet Napján koszorúzott az arlingtoni nemzeti sírkertben

hirado.hu
-
  Ma 18:17 Külföld

Az Emlékezet Napjának hagyománya 1868-ig, az amerikai polgárháború utáni időszakig nyúlik vissza.

Kiszáradt, alultáplált és felfekvéses volt a Pesti úti idősotthon legtöbb gondozottja

Dunai Mónika szerint a történtek nem maradhatnak következmények nélkül.

„Ez a teljes elhanyagolás jele” – Kásler Miklós szerint rémes állapotban voltak a Pesti úti idősotthon lakói

Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere a parlamentben Dunai Mónika fideszes képviselő kérdésére vázolta fel, szerinte milyen állapotok uralkodtak a Pesti úti idősek otthonában.

Nemcsak a vírus pusztított, hanem a politikai harc is a Pesti úti otthonban

Mindenki megmutatta az erejét, csak az nem érdekelt senkit, hogy a lakókkal mi történik. A sajtó ugyanúgy dolgozott, mint a politikusok, két csapat van, háború van. Egyelőre a halálos áldozatok idősek. 

Megkoszorúzták a Csengery úti evakuációs emlékhelyet

Kanizsa Újság
-
  Ma 15:30 Megyei

Witold Pilecki lovassági kapitányt, az auschwitzi hőst 1948. május 25-én végezték ki, az Európai Parlament pedig tavaly szeptemberben nyilvánította e dátumot a totalitarizmus elleni harc hőseinek nemzetközi emléknapjává.

Kásler: A Pesti úti idősotthon lakóin a teljes elhanyagoltság jelei mutatkoztak

Az emberierőforrás-miniszter olyan adatokat idézett, amelyek szerint az összes, idősotthonban élő, igazoltan fertőzött ember több mint fele fővárosi fenntartású intézmény lakója.

Kásler szerint a Pesti úti otthon lakóin a teljes elhanyagolás jelei mutatkoztak

Index
-
  Ma 13:44 Belföld

A Emmi-miniszter a parlamentben arról beszélt, 44%-uknál volt felfekvés például.

Az Országgyűlésben is téma volt a Pesti úti idősotthon

Karácsony a cselekvés helyett csak magyarázkodik - mondta Dunai Mónika parlamenti képviselő a főpolgármester

Nyilvános a Mizsei úti kerékpárút szerződése

CeglédInfó
-
  Ma 11:07 Belföld

Több, mint 13 és fél millió forintba került a 2019-ben átadott ceglédi Mizsei úti kerékpárút. A vállalkozó 34 hónap jótállást vállalt, így várhatóan ki kell javítania a kerékpárútnak azt szakaszát, amit a növények máris áttörtek.

Napi Tandori 73.

Tiszatáj
-
  Ma 08:32 Blog

Napi Tandori

Fiumei strand Balatonboglár

A balatonboglári Fiumei strand a város legcsaládiasabb hangulatú strandja, ahol még az éppen csak hogy menni tudó apróságok is beletotyoghatnak a Balatonba.

Útinform: erős a forgalom Budapestre befele

Az M0-s déli szektorában is telítettek a sávok. Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon: - Erős a forgalom a Budapest felé vezető főbb útvonalakon. Az M3-as autópálya bevezető szakaszán telítettek a sávok, csakúgy, mint az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé, Dunaharaszti térségében, az…

Fidesz: Karácsony Gergely cserbenhagyta a Pesti úti idősotthon lakóit

Karácsony Gergely cserbenhagyta a Pesti úti idősotthon lakóit – hangsúlyozta a Fidesz frakcióvezető-helyettese az MTI-hez vasárnap eljuttatott videónyilatkozatában. Böröcz László azt mondta: "borzalmasabbnál borzalmasabb hírek" jönnek a Pesti úti idősotthonból. Mostanáig már 45 lakó meghalt és 310 fertőződött meg az…

„Karácsony Gergely cserbenhagyta a Pesti úti idősotthon lakóit”

Csúnyán beolvasott MTI-hez eljuttatott videónyilartkozatában a főpolgármesternek Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettes. Szerinte a fenntartó nem készítette fel a Pesti úti idősotthont a koronavírus-járványra, a következményeket pedig csak hárítja és magyarázza Karácsony Gergely.