Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Disney nem engedi a gyerekeknek, hogy megnézzék a Dumbót, a Macskarisztokratákat és a Pán Pétert, mert károsak

Player
-
 Ma 08:27Film

Nekünk kölyökként még azon is szabad volt röhögni, hogy Jerry agyonveri Tomot, most meg az van, hogy a Disney+-on a hét év alatti gyerekek nem indíthatnak el több rajzfilmet sem, mert a cég szerint káros sztereotípiákat erősítenek.

GKI: Úgy érzik az emberek, hogy pénzügyi helyzetük javul

A vállalatok körében a magyar gazdaság jövőjének megítélése minden ágazatában sokkal optimistábbá vált.

Infektológus: el lehet gondolkozni azon, hogy az idősek mellett a fiatalokat is hamar oltsák

ATV
-
 Ma 08:23Belföld

Pusztai Erzsébet szerint vannak országok, ahol az idősebb generáció mellett éppen a legaktívabbakat kezdték el oltani, hogy minél hamarabb "felszabadulhassanak" - ezen a megoldáson el lehetne gondolkozni akár Magyarországon is. Az ugyanakkor kérdés, hogy képesek vagyunk-e tömegeket beoltani.

Hogy festenek most a búzatáblák az „elúszó” megyékben?

Utánajárunk, hogy az ország különböző pontjain hogyan festenek most a későn vetett búzatáblák.

Hamisítani kezdték a Covid-tesztek eredményét, hogy pénzt spóroljanak és utazhassanak

HVG
-
 Ma 08:03Infotech

Míg egyes országokban az állam állja a beutazók PCR-tesztjét, több régióban csakis magánúton végzett vizsgálattal lehet igazolni, hogy az egyén nem koronavírus-fertőzött. Ennek a költségét azonban az érintettnek kell megfizetnie. Egyesek máris elkezdték kijátszani a rendszert.

Télen mindennél fontosabb, hogy jól lássunk az úton

Boon
-
 Ma 08:00Belföld

Sokszor időhiány miatt nem szabadulnak meg az autósok rendesen a szélvédőn lerakódott jégtől, hótól, párától.

Főváros: nem biztos, hogy a Galvani híd megépítése valóban el fogja érni az ígért hatásokat

ATV
-
 Ma 07:48Belföld

Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettes szerint bár már megszületett a döntés a híd megépítéséről, de a főváros vezetése elkezdte ezt vitatni, szerinte ugyanis nem biztos, hogy a híd valóban el fogja érni az ígért hatásokat.

Hogyan védhetjük meg kutyáink lábait?

Feol
-
 Ma 07:40Állatvilág

Sok állattartó gondolja úgy, hogy a kutyák tappancsainak különleges védelme elengedhetetlen a téli hónapok során. Szükség van-e az úgynevezett kutyacipőre? Lorászkó Gábor állatorvos nyújt tanácsokat kedvenceik talpának és lábának védelmére.

Hogyan terjednek a számítógépes vírusok?

​Ha valóban hatásosan akarunk fellépni a számítógépes vírusokkal szemben, akkor nem árt tisztában lenni azzal, hogy ezek a károkozók miként kerülhetnek rá a PC-kre.

Fia nem tudta elfogadni, hogy Benkő László meghalt, álmában találkozik vele

Benkő László fiára, Balázsra reggelenként szakad rá a valóság, hogy édesapja nincs többé. “Amikor apu elment, nem volt időm meggyászolni. Sorra érkeztek a tisztelői, a telefonom megállás nélkül csörgött a részvétnyilvánítások miatt. Esténként az ablakból láttam, hogy milyen sokan gyújtanak gyertyát az emlékhelyén. Közben édesanyámat is…

Te tudod, hogy milyen illat illik hozzád? Íme a parfümválasztás kisokosa!

Ha jól választunk parfümöt, akkor az egy titkos fegyverünk is lehet: lehengerel, elrejt, de akár befolyásolhatunk is másokat a döntéseikben.