Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 419 hír

Bod Péter Ákos: Nincs pénz még egy válságra

A költségvetési parlamenti bizottság azért ült össze, hogy megvizsgálja pontosan miért és mennyire szállt el a költségvetés. A bizottság kormánypárti tagjai nem vettek részt az ülésen. Bod Péter Ákos közgazdász aggályosnak tartja érdektelenségüket, hiszen a helyzet megkívánta volna, hogy hatékonyabbb módszerekkel készüljenek fel a tavalyihoz…

Csúnya ez a verés, de sok jelentősége nincsen

Eurosport
-
 Tegnap 20:08Kézilabda

Nyolc gólos vereséget szenvedett kézicsapatunk, a negyeddöntőben Franciaország ellen folytatjuk.

Nincs is jobb, mint autók között tolni a bringát a Budai úton, pár méterre a bicikliúttól

fmc
-
 Tegnap 19:44Megyei

Egy székesfehérvári kerékpáros úgy döntött, hogy a közeli bicikliút helyett inkább a város legforgalmasabb útján tolja a bringáját. A férfit még az sem zavarta, hogy folyamatosan centiméterekkel mellette haladtak el nagy sebességgel a városból kifelé tartó autók.

Lomnici Zoltán: Az Európai Bizottság kinyírta a közvetlen demokrácia eszközét

Az Európai Uniónak nem szabadna Soros György foglyaként rabszolgaságba küldenie polgárait – jelentette ki a Civil Összefogás Fórum alapítója.

A népzenében nincs enyelgés

Haon
-
 Tegnap 16:55Kultúra

A Sárrét, a Hortobágy pásztor- és szerelmes világát éltető népdalokat énekelnek.

Szigorította maszkviselési szabályait a Lufthansa-csoport

A Németországban bevezetett szabályokkal összhangban már a Lufthansa-csoport összes légitársaságának a fedélzetén kötelező az FFP2-es vagy sebészeti maszkok viselése február elsejétől.

Brüsszel maga mondta ki, hogy nem illetékes jogállamisági ügyekben

vasárnap.hu
-
 Tegnap 15:32Külföld

A teljes magyar közvélemény és az összes őshonos európai kisebbség képviselője felháborodott nemrég, amikor Vera Jourová, az Európai Bizottság alelnöke közölte: a testületnek nincs tennivalója a Minority SafePack-kel kapcsolatban. A döntésnek azonban nem várt következményei lehetnek a Bizottságra és Brüsszelre nézve.

Matolcsy szerint nincs elég állami beruházás Magyarországon

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke szerint a járvány elleni harc sikeres volt 2020-ban, a gazdasági hadviselés azonban vegyes eredményt hozott. Matolcsy György úgy véli, az állami beruházások növelésével jobban is teljesíthetett volna a magyar gazdaság. Elmaradt a bravúr, nem tudtunk kanyarban előzni a múlt évben. A magyar gazdaság…

Nem beszélhetünk demokráciáról, csak áldemokráciáról

Az Európai Uniónak nem lenne szabad eljutnia oda, hogy a pénz hatalmának és Soros Györgynek a foglyaként rabságba küldje az európai polgárokat.

Nincs most népszerűbb a minimalista sütiknél – de mi a titkuk?

Gyönyörűek, finomak és előremutatóak. Kell ennél több?

Nincs most népszerűbb a minimalista sütiknél – de mi a titkuk?

Gyönyörűek, finomak és előremutatóak. Kell ennél több?

„Nem beszélhetünk demokráciáról, csak áldemokráciáról”

Az Európai Uniónak nem lenne szabad eljutnia oda, hogy a pénz hatalmának és Soros Györgynek a foglyaként „rabságba küldje” az európai polgárokat - kommentálta a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (Cöka) kuratóriumi elnöke az Európai Bizottság azon döntését, amellyel elutasította az uniós…

Nincs más választása – Visszavonul a profi Call of Duty játékos

A 25 éves  profi CoD játékos, ZooMaa, abbahagyja a versenyt a “belátható jövőért”, mert a kezében lévő fájdalom “egyszerűen már elviselhetetlen”. “Megszakad a szívem, hogy elszakadok egy olyan játéktól, amelybe már nyolc éve minden egyes nap beleteszem a szívemet és a lelkemet” – mondja Thomas a Twitter nyilatkozatában. A New York…