Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 173 hír

130 milliót kapott másolt tanulmányokért egy belga politikus a Miniszterelnökségtől és a fideszes alapítványtól

Körülbelül 130 millió forintot kapott Stef Goris volt belga parlamenti képviselő Magyarországról, feleslegesnek tűnő tanulmányokért. A képviselő egyike annak a 13 európai politikusnak, akiket érintettnek találtak az Európa Tanács azerbajdzsáni vesztegetési ügyében, és a belső vizsgálat szerint „kulcsszereplője” volt az Európa Tanács…

Fekete és Hajduch bronzérmes Kolozsváron

Beol
-
  Ma 17:52 Sport

Kolozsváron 23 ország fiataljainak részvételével nemzetközi serdülő szabadfogású versenyt rendeztek.

Ma este egy fekete kismacska fog dorombolni az ágyunkban

Mint már megszokhattátok tőlünk igyekszünk az estéteket jobbnál jobb csajokkal feldobni. Higgyétek el a mostani sorozatban sem fogtok csalódni.

Bréking (fék)nyúz, 2019. május 22. – Tudósítás a másik valóságból

FüHü
-
  Ma 16:30 VéleményLuxus

Járóka Lívia leleplezte, hogy a luxus civil szervezetek lenyúlják a pénzeket, Soros is ezért hozza létre azokat. A Századvég kiderítette, hogy a magyarok 81 százaléka szerint változásokra lenne szükség az Európai Unió működésében. A Magyar Hírlap pedig elmagyarázza nekünk, hogy nincs nyoma az ellenzék által állított orbáni diktatúrának. A…

Túrabakancsban győztek a szegedi nyolcadikosok: Országos versenyen lett első a Fekete István iskola csapata

Délmagyar
-
  Ma 16:04 Megyei

Szegedi csapat nyerte meg az Eötvös Loránd Országos Természettudományi Versenyt. A Fekete István Általános Iskola nyolcadikosai 136 csapatot utasítottak maguk mögé. A komplex tudásbajnokságban a legnehezebbnek azt találták, hogy sokat kellett túrázniuk az állomások között.

Fékeznék a korosabb kocsik behozatalát

Azenpenzem
-
  Ma 16:03 Gazdaság

Lényegesen csökkenhetnek az autózás terhei egy hamarosan a kormány elé kerülő előterjesztés alapján. Az új illetékfizetési és adózási szisztéma mérsékelheti az adminisztrációt, valamint ösztönözheti a korszerűbb kocsik beszerzését és tartását is.

A hvg.hu szerint munkaidőben kellett egy miskolci magánklinika dolgozóinak fideszes aláírásokat gyűjteniük

A tulajdonos viszont városi pletykának nevezte a dolgot, majd lerakta a telefont.

Kimi Räikkönennek nincsenek nagy elvárásai a szezonnal szemben

Motorsport
-
  Ma 15:00 Forma1

Kimi Räikkönen 300. versenyhétvégéjének is valószínűleg az újságírói kérdések megválaszolása a legkevésbé örömteli pillanata, de ő így is állja a sarat, ahogy szokta. Arra például, hogy 2021-ben is a Forma-1-ben fog-e szerepelni, így válaszolt:„Gőzöm sincs. Jövőre van még szerződésem, utána ki tudja. Az lesz a döntő, hogy akkor érdekelni…

A Hikvisiont is feketelistára tenné az USA

Washington korlátozná a kamerás megfigyelő rendszereket gyártó kínai vállalat amerikai technológiákhoz való hozzáférését.

Fekete-Győr András: "Ezért kell pultozni, gecc!"

Origo
-
  Ma 14:31 Belföld

Arra büszke, hogy két fiatal szóba állt vele kampányolás közben.

Így hoz döntéseket egy feketeöves vezérigazgató

Adena Friedman, az amerikai tőzsdeóriás, a Nasdaq vezérigazgatója elárulta: a taekwondo-ban szerzett fekete öve segítette őt abban, hogy bátrabban vállalja az üzleti döntéseket, olvasható a bbc. com hírportálon.

Nem jutott át a határon ez a lopott, fekete Mercedes

HVG
-
  Ma 14:19 Autó-motor

Egy román állampolgár tegnap este akarta az országból kivinni ezt a Mercedest Ártándnál.

Hadházy: Fideszes aláírásgyűjtő ívet írattak alá a szekszárdi önkormányzathoz tartozó cégnél

„Ez a két kis videó nagyon szépen megmutatja és bizonyítja azt, amit persze tudunk: hogyan működik a piszkos, büdös fideszes politikai rendszer” – fogalmazott a politikus. (Belföld)

"Miért nem lőnek" - kérdezték a fideszes polgármester határkerítéshez szervezett kirándulásán részt vevők

A buszos túra nem volt nyíltan meghirdetve, "mert akkor túl sok jelentkező lett volna", árulta el az azt szervező Gémes László, Szegvár polgármestere. (Belföld)

"Miért nem lőnek" - kérdezték a fideszes polgármester határkerítéshez szervezett kirándulásán résztvevők

A buszos túra nem volt nyíltan meghirdetve, "mert akkor túl sok jelentkező lett volna", árulta el az azt szervező Gémes László, Szegvár polgármestere. (Belföld)