Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 133 hír

Orbán miért Trócsányit tette a fideszes EP-lista élére?

ATV
-
  Ma 17:49 Belföld

Miért a szimpátiaversenyben hátul kullogó Trócsányi Lászlót tette Orbán Viktor a Fidesz-KDNP európai parlamenti listájának az első helyére? A válasz: mert az igazságügy-miniszter lesz Magyarország uniós biztos jelöltje is Navracsics Tibor után.

Összeáll a kép a puzzle fekete öves mesterével

Beol
-
  Ma 17:24 Belföld

Egyszerű gyerekjáték vagy komoly kihívás? Sokan hajlamosak vagyunk az előbbinek gondolni egy puzzle kirakását, azonban ez sokkal több annál. Hogy mennyire is, arról a kirakó szerelmesével, a békéscsabai Zakál Szilviával beszélgettem.

Bréking (fék)nyúz, 2019. április 23. – Tudósítás a másik valóságból

Bayer Zsolt nyílt húsvéti levelet írt Judith Sargentininek, amiből megtudhatjuk, hogy a zöldpárti EP képviselőnő a jelentéktelenség, a becstelenség, az üresség mesterműve. A Magyar Hírlap megírta, a haladó véleményvezérek azt igyekeznek elhitetni az emberiséggel, hogy életük leglényegesebb eleme a korlátlan és korlátozatlan szabadság. Az…

Notre-Dame-tűz: nincsenek véletlenek

Origo
-
  Ma 15:58 Külföld

A Hír TV Sajtóklub című műsorában a párizsi katedrális leégése volt a központi téma.

Fekete húsvét volt az utakon Tolna megyében

Origo
-
  Ma 15:36 Baleset-bűnügy

Egy halálos baleset mellett hat sérült is volt, köztük többek állapota súlyos.

Nincsenek véletlen találkozásaink

Style
-
  Ma 14:50 Életmód

Murphy vajon tényleg ennyire érti a dolgát, vagy csak megint mi gondoljuk túl az egészet? Vagy éppen a megfogalmazhatatlansága miatt olyan szépek ezek a dolgok?

Bringa mellé feküdt, nem volt ruha rajta

“Csak egy kis kockás miniruhát kaptam magamra, aztán bringára pattantam és kirándulni indultam ebben a csodás melegben!”

Jön a II. Érzékenyítő Fesztivál – Szalai Kriszta, Fekete Ádám és a Tünet Együttes is vendég

2019 április 24. és 27. között kerül sor a Veszprémi Petőfi Színház II. Érzékenyítő Fesztiváljára.  „A tavaly első alkalommal megrendezett fesztivál legfontosabb tapasztalata, hogy mindnyájan viselünk kereszteket, nehézségekkel élünk, ezért muszáj egymást tiszteletben tartanunk, és ezzel a tudattal közelíteni a másik felé” – hangsúlyozta korábban…

A magyar Glamour egyik szerkesztője elutasította, hogy fekete bőrű modell kerüljön a címlapra

Huppa
-
  Ma 12:58 Vélemény

A Glamour című magyar divatfolyóirat elutasította, hogy egy fekete bőrű modellről közöljön borítós cikket – adta hírül a WWD című nemzetközi divatportál. A Condé Nast kiadó sok országban megjelenő kiadványának egyik szerkesztője azt válaszolta a cikket ajánló újságírónak, hogy a lapban „csak kaukázusi modellek jelenhetnek meg a borítóhoz…

Eszméletlenül feküdt a balkonon az idős nő

Parameter
-
  Ma 11:43 Határtalan

A nő eszméletlenül feküdt hatodik emeleti lakása balkonján. Mentő szállította kórházba – tájékoztatott a rendőrség a közösségi hálón. A segélyhívó számon érkezett a bejelentés. A járőrök azonnal a helyszínre vonultak, és megállapították, hogy az asszony eszméletlen és életveszélyben van. Betörték a lakás ajtaját és a mentők…

Valódi fekete árnyalatok, élethű színek

Az AG8 Bravia 4K HDR Oled TV rendkívül mély feketéje, élethű színei és széles betekintési szöge kiemelkedő audiovizuális élményeket kínál a nézőknek. A 65” és 55” méretű televíziók májustól érhetők el Európában.

Áthajtottak egy úton fekvő emberen Paksnál

Origo
-
  Ma 11:11 Baleset-bűnügy

Cserbenhagyták az áldozatot, nyomravezetői díjat ajánlott fel a rendőrség.

Minden családban akad egy kis fekete bárány

Vaol
-
  Ma 07:58 Megyei

Egy tanyán a ház falánál hűsölt ez a fekete bárány.

A Rothschild családhoz köthető olajmágnás bitcoin bányászcégbe fektet

Bitcoin Bázis
-
  Tegnap 22:46 Gazdaság

Az Argo Blockchain, mely a jobb napokat is látott Argo Mining tulajdonosa, nem sokkal korábban tette közzé, hogy egy a