Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Új kezelést vezetnek be Németországban a súlyos lefolyású Covid-19-betegség megelőzésére

HírTV
-
 Ma 15:39Külföld

Több százmillió eurós ráfordítással új terápiát vezetnek be Németországban.

Bevezetik a németek a Trumpon alkalmazott Covid-terápiát

Több százmillió eurós ráfordítással új terápiát vezetnek be Németországban a Covid-19 betegség súlyos lefolyásának megelőzésére.

Újabb nemzetközi sporteseményt visznek el Belaruszból

Júniusban rendezte volna meg a Nemzetközi Öttusa Szövetség a világbajnokságot Minszkben, azonban az instabil politikai helyzetre hivatkozva most alternatív helyszínt keresnek a szervezők. Néhány nappal ezelőtt a nemzetközi jégkorong-szövetség mondta le az eredetileg Belaruszban és Rigában tartandó jégkorong világbajnokság…

Kiderült, hogy ezer férfira hány nő jut – Magyarország számokban

2019-ben a 40 éves nők több mint egyharmada volt hajadon Magyarországon, a nők 33, a férfiak pedig 36 éves korban kötöttek házasságot – ez is kiderült a Központi Statisztikai Hivatal Nők és férfiak Magyarországon, 2019 című kiadványából.

Kóbor ebek kerítették be a békéscsabai nőt: mutatjuk, hogy úszta meg a támadást

A békéscsabai liget környékén sétált múlt héten kiskutyájával Perényiné Czibolya Edit, amikor váratlanul feltűnt két másik eb a közelében. A gazda nélkül tekergő, nagyobb testalkatú kutyák ugatni kezdtek és támadóan feléjük vették az irányt. Az eset nem végződött tragédiával, de az érintett szeretné felhívni a kutyatartók figyelmét fokozott felelős

Megelőzhető, hogy kereket oldjon a kutya? – Skanecz Tamás válaszol

Zaol
-
 Ma 15:30Megyei

A kutyás gazdik rémálma, amikor egyszer csak hűlt helyét találják kedvencüknek. Azonban kellő odafigyeléssel az esetek nagy részében meg lehet akadályozni, hogy az eb kereket oldjon.

Koronavírus: a németek új módszert próbálnak ki a súlyos betegeken

Több százmillió eurós ráfordítással új terápiát vezetnek be Németországban az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) által okozott betegség (Covid-19) súlyos lefolyásának megelőzésére - mondta a szövetségi egészségügyi miniszter egy vasárnapi lapinterjúban.

Az olasz hatóságok parancsba adták a TikToknak, hogy tiltsák ki az ismeretlen életkorú felhasználókat

Az olasz adatvédelmi hatóság elrendelte a TikTok videomegosztó alkalmazás ideiglenes blokkolását minden olyan felhasználó számára, akinek az életkorát nem lehet megerősíteni, ahogyan az kiderült a Reuters által. Mindez egy 10 éves lány hal

Új kezelést vezetnek be Németországban a súlyos lefolyású Covid-19-betegség megelőzésére

Több százmillió eurós ráfordítással új terápiát vezetnek be Németországban az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) által okozott betegség (Covid-19) súlyos lefolyásának megelőzésére - mondta a szövetségi egészségügyi miniszter egy vasárnapi lapinterjúban.

Szerencsejáték-ipar: Újabb kiváló jel, hogy visszatért a sportfogadó élet

Hathárom
-
 Ma 15:27Sport

Az Unibet anyavállalátánál, a Kindred Groupnál minden eddigi rekordot megdöntött a 2020-as negyedik negyedév.

Ez az egyik legjobb természetes nemzőképesség fokozó

Vannak vitaminok, amik rendszeres szedése jót tesz a nemzőképességnek, de a kutatók találtak egy nagyon egyszerű és finom megoldást a férfiaknak. A Southampton University munkatársai 102 olyan párt vizsgáltak, akik épp IVF-re készültek, és kiderült, hogy a delikvensek a  smoothie elfogyasztására sokkal jobban emlékeztek, mint a…

Balázs Péter: Minden színházat szeretek, csak az unalmas színházat nem

Az én megbízatásom június 30-ig tart, és úgy döntöttem, nem pályázom meg újra a színházigazgatói posztot. Interjú.

Napi büntetés: nem ismer határokat a csempész szimulátor

GameStar
-
 Ma 15:20Gaming

Sokféle élményben volt már részünk játékosként, de tiltólistán szereplő árut elég ritkán kellett átcsempésznünk a határon.