Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 326 hír

Félrenyúlt a Fidesz az iparűzési adóval

Egy kormánypárti vezető egyenesen „csak egy kiszivárgott tervezetnek” nevezte a Varga Mihály pénzügyminiszter által bejelentett intézkedéseket, amikről „semmilyen komolyabb egyeztetés nem volt még, a kormány pedig biztosan nem tárgyalta eddig”.

A Fidesz kiégett despotái minden évben eljátsszák a lelkes antikommunistát

Zsúrpubi
-
  Ma 05:30 Vélemény

30 éve nem tudunk az állampárti diktatúra terhes örökségével leszámolni, a Fidesznek ugyanis nem érdeke a múlt sötét ügyeinek feltárása, hiszen azokban ők is vastagon érintettek. A kommunizmus áldozatainak emléknapján azonban lelkesen szónokol minden nertárs.

Az OLAF-nál a Fidesz-közeli egészségügyi kartell-ügy

Vizsgálatot indított Hadházy Ákos független képviselő bejelentésére az Európai Csalás Elleni Hivatal

Kocsis Máté hazudik – állítja Baranyi Krisztina, aki miatt törvényt módosít a Fidesz

Ferencváros polgármestere ismét szembekerült a kormánnyal a kerület érdekei miatt, egy kiemelt állami beruházás kapcsán. A közelmúltban leégett református kollégium ötmilliárdos felújításával járó munkálatok okán, nem akarnak közterület-használati díjat fizetni, amihez viszont ragaszkodik Baranyi. A törvénymódosítást viszont valójában nem…

Ha arányosan törlesztette volna az állami kölcsönt Pécs fideszes vezetése, ma 4 milliárddal kevesebb adósság lenne

Szabad Pécs
-
  Tegnap 19:04 Vélemény

Összesen 12,5 milliárd forint rendkívüli állami segítséget kellett igénybe vennie 2017 végén és 2018 elején Pécs fideszes vezetésének. A 2014-2015-ös kormányzati adósságátvállalás után sokmilliárdos hiányt halmoztak fel Páva zsolték 2017 végéig. A Szabad Pécs kikérte a pécsi önkormányzattól az adatokat, amelyeket akár úgy is…

Hidvéghi: a Fidesz a 7-es cikk szerinti eljárás gyors lezárását akarja

A Fidesz és a magyar kormány támogatja az Európai Unióban Magyarország ügyében folyó, 7-es cikk szerinti eljárás felgyorsítását, annak mielőbbi befejezése érdekében – közölte Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő kedden, Budapesten, újságírókkal.

Hidvéghi: a Fidesz támogatja a 7-es cikk szerinti eljárás gyorsítását

A Fidesz és a magyar kormány támogatja az Európai Unióban Magyarország ügyében folyó, 7-es cikk szerinti eljárás felgyorsítását, annak mielőbbi befejezése érdekében – közölte Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő kedden Budapesten újságírókkal. A kormánypárti politikus annak a levélnek az apropóján nyilatkozott,…

A Fidesz veszélyt szimatolt és lépett

Hírklikk
-
  Tegnap 17:19 Belföld

„Nem szoktak februárban ilyen politikai aktivitást mutatni a választópolgárok, aminek az oka, hogy a Fidesz – érzékelve annak veszélyét, hogy a stabil szavazótábora a szükségesnek tartott minimális szintje alá süllyed – nagyon jól felépített, intenzív kampányt indított” – magyarázta a ZRI Závecz Research legfrissebb…

Sötét dokumentum került elő Kövér múltjából: ezt próbálta titkolni a fideszesek előtt

OLKT
-
  Tegnap 17:15 Vélemény

A 444-es Uj Péter egy nagykörúti kereskedésen talált egy interjúkötetet, amit 1989-ben adtak ki a magyarországi alternatív mozgalmakról. Az akkor még – saját bevallása szerint is – szocialista Kövért is meginterjúvolták. Az ifjú politikus az interjúban büszkén azt vallotta, hogy Jelenleg (1989-Ben) A Soros-Alapítvány Ösztöndíjából Tartja Fent Magát

Tordai: A Fidesz hozta létre a „neonáci” Mi Hazánkat

Klubrádió
-
  Tegnap 16:53 Vélemény

Tordai Bencét, a Párbeszéd országgyűlési képviselőjét kérdeztük arról, hogy a gyöngyöspatai romák szegregációja ügyében feljelentést tett két parlamenti képviselő ellen.

A jobbikos Gyüre Csaba kikelt a Fidesz börtönbiznisz-javaslatával szemben, majd megszavazta

Kedden döntött az Országgyűlés arról, hogy június 15-ig nem fizethető ki a börtönzsúfoltság miatt megítélt kártalanítás. Az ATV Híradójának Gyüre Csaba jobbikos országgyűlési képviselő kritizálta a javaslatot és a Fidesz büntetőpolitikáját, majd a szavazási lista alapján 18 jobbikos képviselő- köztük Gyüre is- megszavazta a tervezetet.

A 7-es cikk szerinti eljárás gyorsítását szeretné a Fidesz

A Fidesz képviselői állnak minden tárgyalás, vizsgálat elé, ám elutasítják a kettős mércét és szeretnék, ha az eljárást minél hamarabb lezárná az Európai Tanács – minderről Hidvéghi Balázs beszélt. 

Fidesz: Az Sznt elnöke volt a Fidesz és a Kdnp frakcióülésének vendége

Izsák Balázs, a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) elnöke és Dabis Attila külügyi megbízott volt a Fidesz és a KDNP hétfői frakcióülésének vendége – közölte a Fidesz-frakció. Kifejtették: a meghívottak beszámoltak az általuk indított, a nemzeti régiókról szóló európai polgári kezdeményezésről, amelynek lényege, hogy az EU kohéziós politikája…

Vásárhelyi Fidesz: a város magára maradt, polgármestere sincs

Promenad
-
  Tegnap 15:25 Megyei

Két éve leállt Hódmezővásárhely fejlődése, és a legnagyobb probléma, hogy Márki-Zay Pétert minden jobban érdekli, mint a település sorsa – hangzott el kedden a Fidesz évértékelőjén, amit annak kapcsán tartottak, hogy két esztendeje, 2018. február 25-én került a politikus a település élére.  

Hidvéghi Balázs: A Fidesz támogatja a 7-es cikk szerinti eljárás gyorsítását

A Fidesz és a magyar kormány támogatja az Eu-ban Magyarország ügyében folyó, 7-es cikk szerinti eljárás felgyorsítását, annak mielőbbi befejezése érdekében – közölte a fideszes Ep-képviselő.