Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 212 hír

Így emlékezett a vásárhelyi Fidesz Trianonra (galéria)

A trianoni békediktátum 100. évfordulója alkalmából tartott megemlékezést a Fidesz-KDNP vásárhelyi szervezete. Több százan mentek el a gyertyagyújtásra a Szent István térre. Bálint Gabriella képviselő szerint csak az összefogásunknak köszönhető, hogy a méltatlan döntés után egy évszázaddal is magyarok maradtunk.

Nem engedtünk a fasisztáknak és a kommunistáknak sem, mondta az ügynökmúlttal vádolt fideszes polgármester

Index
-
  Tegnap 21:24 Belföld

Szita Károly a bizonyítékoknak sem engedett: kitart amellett, hogy visszaéltek az adataival.

A Szent István téri országzászlónál emlékezett a vásárhelyi Fidesz-KDNP

Promenad
-
  Tegnap 20:51 Megyei

A trianoni békediktátum századik évfordulója alkalmából tartott megemlékezést a Fidesz-KDNP vásárhelyi szervezete. Bálint Gabriella képviselő szerint csak az összefogásunknak köszönhető, hogy az igazságtalan döntés után egy évszázaddal is meg tudtunk maradni magyarnak.

Flaszter 89. – Deák téri gyilkosság: jó a Fidesznek a rasszizmus?

Magyar Hang
-
  Tegnap 20:00 Baleset-bűnügy

Dévényi István vendégei ezúttal Pápay György publicista és Lakner Dávid, a Magyar Hang újságírója.

Balhé a Fidesznél: már kilenc gyanúsítottja van a kormánypárti képviselő korrupciós ügyének

Polt Péter elárulta, hol tart az ügy. Boldog István fideszes képviselő ügyében összesen kilenc gyanúsított van – árulta el Polt Péter legfőbb ügyész Csányi Tamás jobbikos képviselő kérdésére. Az ügyészség hivatali vesztegetés és más bűncselekményekkel gyanúsítja Boldog Istvánt és társait. Eddig azt lehetett tudni, hogy Boldogon kívül öt…

Ungváry: Ha a Fidesz újabb belső trianonokat akar, akkor hajrá

Index
-
  Tegnap 19:15 Belföld

Csonka önkormányzattal emlékezett Ferencváros Trianonra, ahol a történész mellett Baranyi Krisztina polgármester beszélt a trianoni gyászról.

Varga Zoltán: szemfényvesztés a fideszes 13. havi nyugdíj

Ez a lényeg
-
  Tegnap 18:06 Vélemény

Szó sincs 13. havi nyugdíjról, ez az intézkedés szemfényvesztés, mert a kormány nem orvosolja a jelenlegi problémákat, az ütemezéssel és az összegekkel ez a lépés nem elég - mondta a Parlamentben Varga Zoltán, a DK képviselője.

Amikor Gyurcsányék akarták, hisztizett a Fidesz, most fű alatt ugyanarra készülhet….

Szakmai szervezetek és fórumok össztűz alá vették a MÁV és az illetékes minisztérium által kitalált vasúti járványmenetrendet. A szombaton életbe lépő ritkított menetrend és járatmegszüntetés számos furcsaságot tartalmaz -ahogy azt mi is megírtuk- és sokan attól tartanak, hogy pont a Fidesz által korábban megmentett mellékvonalak…

Karácsony Gergely: Történelmi bűnt követett el a Fidesz

A Mércének adott interjújában Budapest főpolgármestere úgy fogalmazott: hamis az az állítás, amely szerint „az a magyar, akinek fáj Trianon”.  /Karácsony Gergely Karácsony Gergely szerint egyrészt miért ne fájhatna másnak is. Azoknak, éljenek bárhol, akik gyűlölik a jogtipró önzést, és szolidárisak másokkal. Másrészt sok rendes magyar hazafit…

Kreatív maszkokkal segített a rászorulóknak a Blikk fotósa

Blikk
-
  Tegnap 16:26 Belföld

Ötven adag ételt osztott szét a fővárosban Hősök vagytok! kampányunk szereplője és egyben a Blikk fotóriportere, Zsolnai Péter (46).

Mire kell a Fidesznek Trianon?

Hírklikk
-
  Tegnap 15:55 Vélemény

Természetesen ugyanarra, amire ezernyi más gazemberségük: a polgári demokrácia, a politikai váltógazdaság tagadására, a teljes ellenzék megbélyegzésére, hazaárulónak nyilvánítására.

Budapesti Fidesz-közeli cég tervezi az új békéscsabai sportcsarnokot

Csak a tervezés nettó 328 millió forintba fog kerülni. Biztos, hogy ez ilyen drága?

A fideszes Bencsik János fizetése milliós, mégsem áll ki választóiért

Ez a lényeg
-
  Tegnap 14:12 Vélemény

A fideszcsicska, Bencsik János bruttó fizetése 1.655.100 Forint. Azt gondolhatjuk, hogy ezért a pénzért dolgozni is akar, de nem ezt teszi. Két év alatt összesen 16 alkalommal szólat fel a Parlamentben, de NEM a Komárom-Eszergom megyei választók érdekében emelt hangot.

Dobrev Klára: A Fidesz olcsón árusítja ki a rabszolgává tett magyarok munkaerejét

Az Európai Bizottság elindította a második körös konzultációt az európai minimálbérről. A DK tisztességes béreket akar a magyar embereknek is.