Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 244 hír

Az ellenzéki polgármester olyat lépet, ami Fideszéknek még csak eszébe sem jut

Az ellenzéki polgármester olyan lépet, ami Fideszéknek még csak eszébe sem jut, gondolt a megbetegedő dolgozókra. Százszázalékos táppénzt biztosítanak koronavírusos önkormányzati dolgozóknak a XVIII. kerületben A DK-s Szaniszló Sándor vezette kerület intézkedése vonatkozik a Polgármesteri Hivatalban, illetve a szociális ágazatban, az…

Orbán szembeköpte a Fidesz elmúlt 10 évét, és ezzel a németeket is magára haragíthatja

Nekiment a magyar miniszterelnök a német-magyar kapcsolatok alappillérét jelentő megállapodásnak, miszerint a német vállalatok különösen előnyös gazdasági környezetben, adókedvezményekkel és támogatásokkal megsegítve működhetnek Magyarországon, cserébe

Kiakadt a Mi Hazánk a Fidesz dróntörvény-tervezete miatt

ATV
-
 Ma 10:28Belföld

Dúró Dóra közösségi oldalán azt nehezményezi, hogy szerintük irreális feltételeket szab a Fidesz a drónok használatához.

A Fidesz 2022-ben is pályára engedi a kamupártokat

Telex
-
 Ma 10:08Belföld

Az ellenzéket egy listára szorító kormánypárti módosítás ugyan megnehezíti a kamupártok dolgát, de a Fidesz továbbra is fontos kiskapukat hagy nyitva.

Ügyes trükkel buktatja le az MSZP a Fideszt: kiderülhet, hogy tényleg bosszú politikát folytat (+videó)

Ügyes trükkel buktatja le az MSZP a Fideszt: kiderülhet, hogy tényleg bosszú politikát folytat, a parkolás mellett az autópályák használatának ingyenessé tételét szorgalmazta az MSZP országgyűlési képviselője – írja az MTI   Molnár Zsolt az M1-es és az M7-es autópálya közös budaörsi szakaszánál tartott, pártja Facebook-oldalán  közvetített…

Tovább repedezik a Fidesz – az egyik vezető politikus hadüzenetet küldött Orbánnak

Nehéz máshogy értelmezni. Harcolni fog az egyik legfontosabb polgármesterük. A székesfehérvári polgármester nem ért egyet az iparűzési adó eltörlésével, ahogyan a gépjárműadó lenyúlásának sem örült. Nem a kormánnyal, hanem a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökével harcol Cser-Palkovics András az iparűzési adóval…

A Fidesz-Kdnp szóban nagyon hálás, pénzben nem annyira

Országgyűlési képviselőnk, Kovács "3 laptop" is tagja annak a biztosságnak, akik szerint nem kell bérkiegészítést adni a szociális dolgozóknak.  

10 nap alatt 900 milliárdot szórt el a Fidesz, nem aggódnak a válság miatt

Irgalmatlan év végi pénzszórásba kezdett a kormány. Hiába ürül ki a kassza, hiába akadozik a gazdaság, a Fidesz-csicskáknak muszáj pazarolniuk a pénzünket. Hitelből.

A fideszeseknek nem jött jól a Demeter-sztori – lapszemle

Nagyon helyes, hogy visszavonta Szor 5. Demeter Szilárd bátyja Soros-ösztöndíjas volt Demeter Szilárd Kolozsváron dolgozó bátyja negyed évszázada Soros-, MTA- és EU-ösztöndíjakból él. Megtiltotta a minisztérium Demeter Szilárdnak, hogy beszéljen az ATV-ben Az, hogy az Emmi nem engedi Demetert nyilatkozni úgy különösen érdekes,…

Jávor Benedek: Szájer József nélkül a Fidesz nem marad soká a Néppártban

Klubrádió
-
 Tegnap 21:23Vélemény

Azzal, hogy Szájer távozik az EP-ből, a Fidesz napjai vélhetően meg vannak számlálva a Néppártban – mondta Jávor Benedek, a Főváros brüsszeli irodájának a vezetője.

A Fidesz-KDNP megszavazta Jakab Péter 4,4 millió forintos parlamenti rekordbírságát

Majd simán megvonták tőle a szót, amikor Tiborczról kezdett el beszélni.

Jávor Benedek szerint Szájer volt az egyik, aki a „szélsőjobbra tolódó” Fideszt a Néppártban tartotta

A korábbi EP-képviselő úgy látja, Orbán Viktor „aligha várja meg, hogy kitegyék a szűrét a Néppártból, ő maga fog lépni”.

A Fidesz-Kdnp megszavazta Jakab Péter 4,4 millió forintos rekordbírságát, majd elvették tőle a szót, amikor Tiborczról k…

Kövér László azért veszi el 2 havi fizetését, mert a Jobbik elnöke október 19-én az ülésen megpróbált egy zsák krumplit átadni Orbán Viktornak.

Fidesz: Brüsszelben a Soros-terv élesítésén dolgoznak

Halász János közölte: az Európai Bizottság legújabb migrációs akcióterve ennek a tervnek a végrehajtása.

Fidesz: Brüsszelben a Soros-terv élesítésén dolgoznak

Miközben az uniós országok és a tagállamokban élő emberek a járvány legyőzésére koncentrálnak, Brüsszelben a Soros-terv élesítésén dolgoznak.