Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 448 hír

Rengetegen kapták el a koronavírust a soproni szociális otthonban

Válaszolt a soproni szociális intézményben elszabadult járvány ügyében Müller Cecíilia a független honanya Szél Bernadett kérdésére. 154-en kapták el a koronavírust. Eddig ezt az esetet nem verte nagy dobra az Operatív Törzs.   105 gondozott és 49 gondozó lett koronavírusos az önkormányzati fenntartású Soproni Szociális Intézmény – Idősek…

Női kézi Eb: Lunde helyettesíti Solberget a norvég keretben

Mint beszámoltunk róla, a Győr Audi ETO KC légiósa, Silje Solberg továbbra is koronavírusos, így biztosan lemarad a csütörtökön kezdődő női kézilabda Európa-bajnokság rajtjáról. A norvég válogatott játékost a korábban szintén győri Katrine Lunde pótolja majd, aki gyermekvállalása miatt maradt ki előzetesen a keretből, de elvetélt.

Egy soproni idősotthonban 154-en kapták el a koronavírust

A soproni önkormányzat által fenntartott, 230 fős Soproni Szociális Intézmény – Idősek Otthonában 105 gondozott, továbbá 49 gondozó kapta el a koronavírust, jelenleg is 105 gondozott és 46 gondozó fertőzött. Közülük jelenleg hárman vannak kórházban. Eddig 12 fertőzött gondozott hunyt el.

Egy soproni idősotthonban 154-en kapták el a koronavírust

Az idősotthontól semmilyen információt nem lehet megtudni, ezért Szél Bernadett a civilek kérésére Müller Cecíliához fordult.

Elmaradt a találkozó, a győriek kapták a két pontot

Nem pótolják a Békéscsaba elleni meccset.

154-en kapták el a koronavírust egy 230 fős idősotthonban Sopronban

24.hu
-
 Ma 16:06Belföld

Jelenleg is 105 gondozott és 46 gondozó fertőzött.

Ők tízen kapták a Junior Prima Díjat zeneművészet kategóriában

Idén is tíz fiatal tehetség vehette át a Junior Prima Díjat zeneművészet kategóriában csütörtökön, a járvány miatt online közvetített díjátadón. Az idei díjazottak között van Berecz Mihály zongoraművész, Fürjes Anna Csenge operaénekes, Hotzi Mátyás gordonkaművész, Kecskés D. Balázs zeneszerző, Láposi Dániel ütőhangszeres művész, zeneszerző,…

154-en kapták el a koronavírust egy soproni idősotthonban

A soproni önkormányzat által fenntartott idősotthon 230 gondozottja közül 105-en lettek koronavírusosak, 12-en meghaltak, rajtuk kívül 49 gondozó kapta el a vírust.

Drogot kerestek, helyette aligátorteknőst, krokodilt és kígyót találtak a rendőrök

A szigetszentmiklósi zsaruk egy dunaharaszti házhoz vonultak ki november 25-én, mivel információ merült fel arra vonatkozóan, hogy az ott élő férfi kábítószer termesztéssel foglalkozik.A nyomozók a házkutatás során nem minden napi körülményekkel találták szemben magukat. A négy kábítószergyanús növényi palántán és egy mérlegen túl,…

Igazságos nyugdíjemelést és elosztást követel az MSZP

A párt azt szeretné elérni, hogy egy nyugdíj se legyen alacsonyabb, mint a megélhetési minimum.

Bitcoin: nem lett meg a történelmi csúcs, helyette 3000$-t esett az árfolyam

Miután az elmúlt két hónapban szárnyalt a Bitcoin árfolyama és felértünk az idei év csúcsára, 19 500 dollárra, a medvék átvették az irányítást. Ennek eredményeképpen a BTC 3000 dollárt zuhant néhány óra alatt, majd 16 250 dolláron találta meg az… The post Bitcoin: nem lett meg a történelmi csúcs, helyette 3000$-t esett az árfolyam first…

Évente több millió tonna hulladék végzi a kuka helyett az út szélén

ATV
-
 Ma 14:30Belföld

Ahány ház, annyi szokás és annyi féle szemetelési módszer. Míg van, aki az éj leple alatt talicskával hordja az autógumit, más társaságba verődve zacskókban teszi le a szemetet. Az igazán pofátlanok fényes nappal ügyködnek, jól megpakolt utánfutóval zsákszámra pakolják ki az utca végébe a hulladékot. A Heti Napló riportja.

Kövér László arra számít, hogy az általa moslékkoalíciónak tartott ellenzéknek sikerül közös listát állítania

A házelnök újra interjút adott, amiben bírálta az EU-t, de Gyurcsányozott is egy kövéret.