Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Navalnij és az elmaradt forradalom

888.hu
-
 Ma 18:00Vélemény

A hatalmas médiafelvezetés, az igen alaposan elvégzett politikai előkészítés és a gondos szervezés ellenére a január 23-ára meghirdetett tüntetéssorozat Alekszej Navalnij orosz YouTube-vlogger és ellenzéki politikai aktivista mellett lényegében érdektelenségbe fulladt. A 145 milliós Oroszország tucatnyi városában összesen lényegesen…

Pasi vagy. Könyörögve kérlek, ne szőrteleníts!

She
-
 Ma 18:00Életmód

A pasim viccesen megkérdezte: akkor is szeretni fogom, ha szőrteleníteni kezdi a lábát? Azt feleltem, nem válóok, szeretni fogom - legfeljebb egy darabig idegenkedem majd a közelségétől. Hogy miért lenne sokkoló a számomra, ha ilyet tenne?

Kvíz: 5 agyserkentő képrejtvény, ami csak a zseniknek megy. Köztük vagy?

Ha érdekelnek további kvízek itt megtalálod őket, illetve csatlakozhatsz Facebook csoportunkhoz is. Mielőtt belépsz ne felejtsd el megosztani barátaiddal az eredményedet. Van saját kvíz ötleted?

Ha már semmi sem elérhetetlen, mire lehet még vágyakozni? – Kiút az online programdömping csömöréből

WMN
-
 Ma 18:00Film

Amióta minden program (mozi, színház, kiállítás) az internetre költözött, egyszeriben minden karnyújtásnyi távolságba került, és egyszerre ostromol minket. Ti hogyan szelektáltok az online tartalomdömpingből?

Életmentés, vagy magánbiznisz? – Az orosz vakcinával kapcsolatos minden hír igaz. Vagy nem!

Mielőtt a fényességes médiahatóság körmöst osztana ki portálunknak mindenféle álhírek terjesztése miatt, előre bocsátom, hogy az alább összegezett hírcsokor valamennyi elemét elhiszem, vagyis igaznak tartom. Legfeljebb súlyos kétségeim vannak.

Nagy figyelmet kapnak az idősek Méhkeréken

Beol
-
 Ma 17:38Belföld

Idősbarát Önkormányzat díjat nyert el nemrég Méhkerék. Tát Margit polgármester elmondta, a település lakosságának arányszámai egyre inkább az idősebb korosztály felé hajlanak.

Túlteljesített a világ legnagyobb vagyonkezelője

A vártnál is jóval nagyobb nyereséget termelt a svájci UBS.

Fiatalok ezrei szegték meg a szabályokat a nemzeti ünnepen

Ugyan sikeresnek mondható Ausztrália védekezése a járvány ellen, talán kicsit elhamarkodott volt ez a felelőtlen viselkedés.

Nem tudták megvédeni az időseket, kudarc a szomszédban

Napi.hu
-
 Ma 17:09Külföld

Ausztriának sem sikerült, a koronavírus-járvány aránytalanul sok áldozatot követelt az idős- és ápolási otthonokban. Nem csak a látogatók hurcolták be a betegséget.

Márkaszervíz vagy független? Kiderítették, mikor mi éri meg

Mindenki azt gondolja, hogy a márkaszervízek sokkal drágábbak független társaiknál. Átlagban ez így is van, kocsitípusok szerint azonban jókora különbségek akadnak.

Dupla ismétlőoltás vagy új változat jöhet a koronavírus-vakcinából a Modernánál

A cég szerint jelenlegi védőoltásuk is hatékony az új törzsekkel szemben, de úgy tartják, egyelőre egy variánssal szemben csökkent csak a mostani hatékonysága.

Szárnyalnak még a tőzsdék Biden lépéseire, vagy jön a kijózanodás?

Telex
-
 Ma 16:39Gazdaság

A piacok szinte egységesen ítélik meg, hogy mit várhatnak az új amerikai elnöktől. Vagy mindenkinek igaza lesz, vagy jön egy nagy csavar, de akkor sokan fognak rosszul járni.

Megvenné a Fidesz a fiatalokat, 150 milliárd az ár

Orbán kétségbeesve próbálja megnyerni a fiatalok szimpátiáját, mert ma már se nem fiatal, se nem demokrata a Fidesz.  

Online térben, de vásárlási lehetőséggel zajlik idén a fánkfesztivál Nagykanizsán

A koronavírus-járványhoz igazodva idén online rendezik meg Nagykanizsán a XIII. Farsangi Fánkfesztivál programjait, de megtartják a fánksütőversenyt és az érdeklődők vásárolhatnak is majd – közölték a szervezők a rendezvény keddi sajtótájékoztatóján. Balogh László, Nagykanizsa polgármestere úgy fogalmazott: nagyon fontos, hogy…

18+ Szexi vagy nevetséges? Csipke bugyik pasiknak

Glamour
-
 Ma 16:30Szex

Mit szólnál, ha párod egyszer ilyenben bújna melléd?