Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Salgótarjánban parkoló autókból lopott katalizátorokat egy fiatal pár

Elfogták a salgótarjáni nyomozók azt a 24 éves férfit és azt a 21 éves nőt, akik a megyeszékhely belterületén több gépkocsi katalizátorát vágták le.

Nagy durranások lehetnek az Intel laptopos processzorai

Origo
-
  Ma 12:06 Infotech

A Tiger Lake modellekben debütálhat az Xe videovezérlője.

Befejező szakaszához ért a nagymuzsalyi óvoda felújítása (videó)

2018-ban kezdték el a Kárpát-medencei óvodafejlesztési programnak köszönhetően az egykori Frichy kastély felújítását a KMKSZ közreműködésével, viszont a bürokratikus akadályok és a kivitelezők lassúsága miatt máig sem sikerült birtokba venni az ép...

„Nagyon összeszedetten, és stabilan kell futballoznunk”

Boon
-
  Ma 12:00 Sport

A labdarúgó NB II 3. fordulójában Kaposvárra utazik a Kolorcity Kazincbarcikai SC csapata.

Koronavírus: nagyot ugrott a fertőzöttek száma itthon

Negyvenhárommal emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon az elmúlt 24 órában, jelenleg 595 aktív esetről tudnak a hatóságok.

A 70. Évforduló Nagydíja – rajtrács

Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését!

Egészen Nagykárolyig tekerhetünk

Haon
-
  Ma 11:30 Belföld

A pihenőhelyeken a kerékpár szerelésére is van lehetőség.

Védett madarakat engedtek szabadon a Bükki Nemzeti Park munkatársai

Heol
-
  Ma 11:30 Belföld

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóságának munkatársai a fényképezőgépek előtt engedtek szabadon több, általuk gondozott madarat.

Nagyot növekedett a magyar fertőzöttek száma: több tucatnyiak kapták el a koronavírust

Már ötezer körül jár az azonosított fertőzöttek száma. Negyvenhárommal 4696-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, nincs újabb elhunyt – közölte a koronavirus.gov.hu vasárnap reggel. A kormányzati portálon azt írták: az új típusú koronavírus-fertőzés miatt elhunytak száma változatlanul 602, 3499-en gyógyultak fe

Nagy a baj a keleti szomszédunknál

Egyre gyorsuló ütemben terjed a koronavírus-fertőzés a szomszédnál, negyedik egymást követő napon döntötte meg az új betegek száma a korábbi rekordot.

Nagyon menő lakóautó lenne az Uaz klasszikus kisbuszából

Az Uaz terepjáró-képességében senki nem kételkedik, ezért kiváló expedíciós autó válna az orosz márka klasszikus kisbuszából. Persze előbb alaposan modernizálni kell a veteránnak számító típust.

Nagyon fontos adatok jönnek a következő napokban

Több statisztikai adat is megjelenik a következő héten, közülük kiemelkedik a fogyasztói árindex júliusi adata és az idei második negyedéves bruttó hazai termék (GDP).

Jung Józsefre emlékeztek, nagy nevek érkeztek a tornára

Feol
-
  Ma 10:25 Sport

Nagyon kerek szombatot tudhat maga mögött Szabadbattyán, ahol ötödik alkalommal rendezték meg a Jung József labdarúgó emléktornát. Az idei évben már nem csak amatőr, de profi klubok gyermekcsapatai is rúgták a bőrt, sőt, sportbált is tartottak, melynek bevételét az utánpótlás javára ajánlották fel.