Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb hasznos webinárokkal jelentkezik az SMC Hungary

autopro
-
  Ma 09:22 Cégvilág

A koronavírus váratlan felismerést hozott az SMC Hungary Kft. munkatársainak: a webinárokat a korlátozások megszűnte után is érdemes tartani! Ezt bizonyítva júniusban új online képzésekkel jelentkezik a vállalat!

Egyre kevesebb a COVID-19 eset, a hónap közepétől nyithatnak a bevásárlóközpontok

Egyre kevesebb a súlyos COVID-19 eset – állapította meg kedden késő este a román közszolgálati televízió műsorában Nelu Tătaru egészségügyi miniszter. Mint mondta, valószínűleg június 15-én nyithatnak a bevásárlóközpontok.

Már az enyhítések hatására is jelentősen csökkenhet a munkanélküliség

Az enyhítések a munkaerőpiac alakulására is kedvező hatással vannak, jelentette ki Christine Aschbacher osztrák munkaügyi miniszter kedden Bécsben, amikor Margarete Schramböck gazdasági miniszterrel közösen ismertették a májusi munkanélküliségi adatokat, valamint a munkanélküliség csökkentésére irányuló kormányzati intézkedések…

Egyre többet költenek a digitális ikrekre

Bitport
-
  Ma 09:12 Infotech

A digitális ikrekből (digital twins) a gazdasági visszaesés közepette is jól megtérülő technológiai befektetés lehet, amit már korántsem csak a gyártóiparban alkalmaznak.

Bardóczky a szakadékot áthidalná, a vidéket felhozná teniszelnökként

M4 Sport
-
  Ma 09:05 Sport

A Magyar Tenisz Szövetség jövő pénteken tart tisztújító közgyűlést.

Balesetet okozott, majd cserbenhagyta autóstársát – szemtanúk jelentkezését várjuk!

Police
-
  Ma 08:59 Baleset-bűnügy

Balesetet okozott, majd cserbenhagyta autóstársát – szemtanúk jelentkezését várjuk! Zala Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 06. 03., sze - 08:59 A zalaegerszegi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Továbbra sincs változás

Teol
-
  Ma 08:54 Megyei

A környező megyékben sem emelkedett az igazolt fertőzöttek száma az elmúlt nap folyamán.

Továbbra is maradnak a piaci korlátozások Vásárhelyen

Továbbra is kötelező a maszk használata, valamint a 65 év felettieknek fenntartott idősáv is marad a vásárhelyi piacon – tájékoztatott az önkormányzat.

Baranyát is eléri a vihar, felhőszakadás, jégeső jöhet

Az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelzésében azt írta: szerdán a Baja-Tatabánya vonaltól nyugatra többfelé kell zivatar kialakulására számítani a déli óráktól.    Helyenként heves zivatar is előfordulhat nagyobb méretű jég, erősebb, akár 80-100 kilométer/órás szél, esetleg felhőszakadás kíséretében.A veszélyjelzés szerint Baranya,…

2020-06-03 napi árfolyam jelentés

Gyengült a forint ma reggelre Szerda reggel 8 órára 0.23%-ot gyengült a forint az euróval szemben és így lett 345 forint és 15 fillér az euró, az ÁrfolyamTudós.hu napi jelentése szerint. A dollárhoz képest 0.37%-ot gyengült a hazai fizetőeszköz, ennek megfelelően egy amerikai dollár jelenleg 308 forintba és 08 fillérbe kerül. A frankhoz…

Ennyit jelent a maszkviselés a vírus terjedése szempontjából

Babaszoba
-
  Ma 08:17 Életmód

A tudósok elmagyarázták, miért kell komolyan venni az enyhítési időszakban is a maszkviselést.

A 'Load' album dalaival mespékelt, 23 éves teljes koncertfelvétellel jelentkezett a Metallica (videó)

Rockbook
-
  Ma 08:17 Zene

A Metallica szokásához híven ezen a héten is egy újabb teljes koncertfelvétellel örvendeztette meg a rajongókat...

A vakáció-sziget mini táborába is lehet jelentkezni

A kerületi önkormányzat népszerű nyári tábora idén is várja a gyerekeket!A nyári napközis tábort idén két helyszínen szervezik meg, a táborok programjait pedig a gyerekek életkori sajátosságainak megfelelően alakítják.A „Vakáció-akció Mini” program a 6-10 éves korosztály részére június 16. és augusztus 28. között az Angyalföldi…

A 22. hét jelentősebb káresetei

Az elmúlt héten a megye tűzoltóit 83 alkalommal riasztották, amiből 22 műszaki mentés volt.