Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Életem egyik legnagyobb sikere lenne” – Tokiói éremről álmodik Fucsovics Márton

Blikk
-
 Ma 19:30Sport

Olimpiai éremmel térne haza a nyári ötkarikás játékokról Fucsovics Márton, aki izgatottan, de teljes erőbedobással készül első ötkarikás megméretésére. A hazai listavezető férfi teniszező szezonja remekül indult, eredményei és elképesztő fizikai állapota is felülmúlt minden korábbi elképzelést. Idén ugyan még tucatnyi nagy torna vár a játékosra, ez

Most minden kiderült! Schmuck Andor felesége kitálalt

Bagi Iván műsorából megtudhatjuk, hogy miért lett vége Schmuck Andor és egykori kedvese, Eszter kapcsolatának.

Ultragáz a nyár egyik legnagyobb cipőtrendje - ha stílusos vagy, elkerülöd

Femcafe
-
 Ma 18:03Divat

Tavasszal a zokni-szandál párosa okozott némi megosztottságot a divatrajongók körében, de a nyár cipőtrendje sem sokkal kedvezőbb - tombol a flip-flop láz, ráadásul mindenféle outfittel viselik a nők ezt a strandpapucsot, amely se nem csinos, se nem sportos. A legrosszabb, hogy magas sarkú változatban is kapható.

Feszült a hangulat Dél-Karolinában, miután elektrosokkal és paprika spray-jel ártalmatlanították az egyik rabot

A 31 éves Jamal Sutherlandet bipoláris rendellenességgel és skizofréniával kezelték a megye egyik egészségügyi intézményében.

Felavatták Tandori Dezső és felesége síremlékét a Fiumei úti sírkertben

Szombaton avatták fel a Jovánovics György szobrászművész által készített emlékművet.

Felavatták Tandori Dezső és felesége síremlékét

A Nemzet Művésze címmel kitüntetett Kossuth-díjas és József Attila-díjas költő, író, műfordító és felesége, Tandori Ágnes síremlékét május 15-én avatták fel Budapesten, a Fiumei úti sírkertben.

Birtokba vették az autósok az egérutat

Boon
-
 Ma 16:34Belföld

Megnyílt a személyforgalom előtt az egérút, amely Martinkertvárost és Szirmát köti össze a belvárossal.

Az Al Jazeera és az AP egyik helyi irodája is megsemmisült egy izraeli légitámadásban

Nemzetközi médiaszolgáltatóknak is otthont adó irodaházat talált el az izraeli légierő szombaton a Gázai-övezetben, melynek struktúrája teljesen megsemmisült.

Orbán pontatlanul utalt magyarul a Himnusz egyik sorára

kecsUP
-
 Ma 14:56Belföld

Tegnap már hírt adtunk arról, hogy a többi között disznósajtról beszélt Orbán Viktor az állami rádióban pénteken akkor, amikor arról kérdezték, hogy mit tudott meg Karikó Katalintól, hány százalékos átoltottságnál lehetünk túl a koronavíruson. Ugyanebben az eszmefuttatásban a magyar-angol, Hunnia, a kémcsövek és a magyarság…

Három gólt rúgott a City szélsője, az egyik egészen parádés volt

Ferran Torres leginkább azért kapott lehetőséget, mert Guardiola pihenteti a kezdőjét a Bl-döntőre, de a spanyol él az eséllyel. Mesterhármast szerzett.

Hogyan válnak az emberek egyik pillanatról a másikra fizikai- és lelkibeteggé az őket behálózó, életüket megrontani akar…

Szerb Antal 18 éves korában, egészen pontosan 1919-ben írt, eddig kallódó kéziratában a patkányfogó közismert legendáját dolgozza fel. De nem akárhogyan, tele átvitt jelentéstartalommal és természetesen napjaink forrongó közhangulatára is vonatkoztatható üzenetekkel.

Etnikai feszültségkeltéssel vádolják Nagykapos város egyik közalkalmazottját - úgy tűnik, jogosan

Nagykapos és a régió számos jeles magyar személyisége tiltakozik nyílt levélben amiatt, hogy a város alkalmazásában álló (egy nagykaposi informátorunk szerint városi rendőr), a helyi szlovák-magyar gimnázium iskolatanácsának elnöke, Gabriela Fedičová egy álnéven írt cikkében többek között azt írja, "haladó gondolkodású szüleinek…