Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 459 hír

Megújult arculattal várja a nyitást Hévíz

A fiatalabb, családos vendégkörre is számító településként modernebb, fiatalosabb logóval és arculattal várja az újranyitást Hévíz - tájékoztatta a város turisztikai szervezete szerdán az MTI-t.

Az óvodásoknak is koronavírus-tesztelést kínál a pestszentlőrinci önkormányzat a nyitás előtt

Minden XVIII. kerületi óvodásnak, 1-4. osztályos tanulónak, valamint óvodai és iskolai dolgozónak tesztlehetőséget biztosít az önkormányzat.

Hévíz - Megújult arculattal várja a nyitást város turisztikai, gyógyturisztikai kínálata

A turizmust sújtó nehéz időszakot Hévíz a kommunikáció megújítására használta fel, amihez sok éves szakmai tapasztalatai mellett egy kreatív ügynökség külsős nézőpontját is segítségül hívta.

A hétvégén már pályán a megyei együttesek

Duol
-
 Tegnap 21:18Sport

Fontos, a megyei bajnokság tekintetében úgynevezett négypontos rangadót nyert meg a legutóbbi fordulóban a Rácalmás SE, amely a remek játékosokból álló Martonvásárt múlta felül komoly különbséggel.

A megyei labdarúgásért végzett kimagasló munka díja

Heol
-
 Tegnap 20:51Sport

Május 15-ig várják az ajánlásokat a „Heves Megye Labdarúgásáért” díjra a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Heves megyei igazgatóságán.

Nem bővült a megyei értéktár

Vaol
-
 Tegnap 20:18Megyei

Vas Megyei Értéktár Bizottság szerdai ülésén megtárgyalta az újonnan érkezett beadványokat Kevy Albert elnökletével. A négy beadott téma közül egyik sem került be a megyei értékek közé.

Véradás lesz Jánoshalmán, várják a hősöket

halasinfo.hu
-
 Tegnap 20:14Egészség

Életet ment és betegeken segít az, aki vért ad – a héten Kisszálláson és Mélykúton szervez véradást a Magyar Vöröskereszt. A véradáshoz feltétlen szükséges a személyazonosító igazolvány, lakcímkártya és a Taj kártya. Április 21-én 12:00 és 16:00 óra között, 22-én 09:00 13:00 óra között a Szálláshely és Irodaházban (Jánoshalma,…

Sorsolások voltak a Fejér Megyei Kupában

Feol
-
 Tegnap 19:53Sport

Az Mlsz Fejér Megyei Igazgatóságán megtartották a Fejér Megyei Kupa 6. fordulóinak sorsolását, és a találkozókat egy hét múlva megrendezhetik.

Málta óriási kedvezménnyel várja a turistákat, akár 72 ezer forintot is spórolhatunk a szállásköltségen

SzMo
-
 Tegnap 19:49Utazás

A kedvezményt azok vehetik igénybe, akik legalább 3 napot töltenek Máltán, és ennek során legalább 3 csillagos hotelben szállnak meg.

Április 30-ig várják a művészek pályázatát a Lánczos-Szekfű ösztöndíjra

Feol
-
 Tegnap 19:21Kultúra

A városban élő, dolgozó, vagy azzal szellemi kapcsolatban álló alkotóknak, kutatóknak hirdette meg Lánczos–Szekfű ösztöndíj pályázatát az önkormányzat.

Várja a nyitást a karate szakosztály

TelePaks
-
 Tegnap 19:00Belföld

Eszközbeszerzésre fordította az elmaradt versenyek miatt megmaradt költségvetés jelentős részét a Paksi Sportegyesület karate szakosztályának vezetése. A 100 négyzetméteres speciális szőnyeg az edzések és a hazai rendezésű megmérettetések kelléke lesz a jövőben.

Újabb Tolna megyei képviselőjelöltjét mutatta be a Mi Hazánk

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke Tamásiban mutatta be a megye 3. számú egyéni választókerületének országgyűlési képviselőjelöltjét.

Levegőfertőtlenítő az óvodáknak – Nyitásra készülnek az önkormányzat intézményei

Nyíregyháza
-
 Tegnap 17:57Belföld

Nyolcvan darab légtisztító készüléket kaptak az önkormányzat óvodái, intézményenként tíz darabot. A takarítás és a fertőtlenítés folyamatos az óvodákban, maximum ötfős csoportokkal működnek március nyolcadikától. A jelenlegi tervek szerint április 19-től nyitnak az intézmények, hétfőtől várják a gyerekeket Nyíregyházán is.

Horváth Zoltán önkormányzati képviselő közleménye

Horváth Zoltán önkormányzati képviselő közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe, amelynek szó szerinti közlését kérte, és amelyben reagál a Fidesz–KDNP paksi képviselői csoportja mai (04.14) közleményére...