Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Már látogatható a geresdlaki mézeskalács falu

Advent első napjától Vízkeresztig csodálhatjuk meg Geresdlak mézeskalácsba sütött minifalvát.

Úszás: „Itt nincs olyan típusú vezér, mint Hosszú Katinka”

NSO
-
 Ma 15:32Vizes sport

A sportág Benjamin Buttonjének tartják Spanyolországban Jessica Vallt, aki az idén nem indult a Nemzetközi Úszóligában (ISL), de nagy tisztelettel beszélt Hosszú Katinkáról.

Több száz tüntetőt vettek őrizetbe Fehéroroszországban

Fehéroroszországban 313 embert vett őrizetbe a rendőrség a vasárnapi kormányellenes tüntetésen - közölte hétfőn a minszki belügyminisztérium.

Gyönyörű eget tettünk a kutya fölé – Még nem csúcs, de jó úton halad a Xiaomi a Mi 10T Pro telefonnal

Nem biztos, hogy mindennek van értelme ebben a telefonban, de kétségkívül szórakoztató. The post Gyönyörű eget tettünk a kutya fölé - Még nem csúcs, de jó úton halad a Xiaomi a MI 10T Pro telefonnal first appeared on Lángoló.

Fehérorosz traktor vehettek magyar közpénzből, van velük egy kis gond

A magyar közpénzt osztó romániai magánalapítvány olyan gépeket ajánlgatott az erdélyi magyar gazdáknak, amelyek nem nem felelnek meg az uniós környezetvédelmi előírásoknak.

Élénk a lengyel-magyar diplomácia, Orbán Viktor Varsóba látogat

A találkozó célja további intézkedések megvitatása az uniós költségvetési tárgyalások és a soron következő uniós csúcstalálkozó előtt.

Négy fehér gyertya advent négy vasárnapjára

Az eredetivel megegyező, 24 gyertyából álló adventi koszorú díszíti az istentiszteleteket a várakozás időszakában a nagykanizsai evangélikus templomban. A koszorút Makoviczky Gyula evangélikus lelkész készítette el.

A kutyák a PCR-teszteknél is gyorsabbak és megbízhatóbbak

A koronavírus-kereső kutyák pontosabbak és gyorsabbak, mint a legjobb PCR-tesztek. Egy finn repülőtér szolgálati négylábúi ezért kitüntetésben részesültek.

Háromszáznál is több embert vettek őrizetbe a vasárnapi tüntetésen Fehéroroszországban

Könnygázt és villanógránátot vetettek be a tiltakozó tömeg feloszlatására, figyelmeztető lövéseket is leadtak.

Hosszú távú ipari együttműködéssel is párosulhat a magyar légvédelmi rakétarendszer beszerzése

Aláírták a NASAMS légvédelmi rakétarendszerek beszerzésére vonatkozó szerződést. A szállító Kongsberg cég kész a hosszú távú ipari együttműködésre is - jelentette be a védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos a Portfolio-nak küldött közleményében.

Új pirotechnikai eljárás állatbarátok számára: Itt a kutyabarát csendes tűzijáték!

Itt a megoldás ami elsimíthatja a pirotechnikai szerelmesei és a kutyatartók közti ellentétet. Úgy is mondhatnánk: a csendes tűzijáték a kutyát se zavarja. És persze

Új kutyafuttató épült a pécsi Móricz Zsigmond téren

Az önkormányzat közlése szerint az új kutyafuttatót 300 ezer forintból hozták létre az egykori Domus-áruház melletti területen, a kutyások reggel 8 és este 8 között használhatják.