Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 204 hír

Karácsony: a bizalom tiszta, egyenes beszédből épül

Budapest hamarosan saját tájékoztató-kampányt indít, hogy minél több embert meggyőzzön az oltás fontosságáról. Karácsony Gergely főpolgármester úgy véli, az átoltottság növeléséhez a vakcinák iránti bizalom megteremtésére van szükség. Minden ezen múlik. Az, hogy mennyi…

Karácsony: Jó lenne, ha a kormányfő is bízna a tudományban

Index
-
 Ma 12:28Belföld

A főpolgármester mindenkit arra biztat, hogy oltassa be magát.

Karácsony: jó lenne, ha Orbán bízna a tudományban

A budapesti főpolgármester szerint a politikusoknak is a bizalom helyreállításán kell dolgozniuk, mert Magyarországon az oltási hajlandóság még mindig túl alacsony.

Karácsony Gergely: A kormány sajnos képtelen lejönni a pusztító propaganda útjáról

Ezek a felesleges támadások aligha növelik azt a bizalmat, amely lökést adhatna az oltási kedvnek.

Mentsd meg a karácsonyfádat!

Alighanem ezen a hétvégén már mindenki le akarja bontani a fáját, de sokan érezzük méltatlannak, hogy amikor lekerülnek róla a díszek, egyszerűen kihajítsuk az utcára. Viszont ha van kerted, erkélyed, nagyobb előszobád, ahol kicsit tudsz fűrészelni, megmenthetsz a karácsonyfából egy-egy darabot.

Trump a Facebookon már nem elnök, csak egy „politikai jelölt”

Liner
-
 Ma 08:59Külföld

Donald Trump szép lassan minden jogát elveszítheti az elnöki tisztség körében, miközben a Facebookon csak egy politikai jelöltként van feltüntetve.

Idén is az otthon melegét szolgálják a karácsonyfák

Az egykori karácsonyfák így több, mint 31 ezer pécsi lakás és csaknem 500 közintézmény távfűtéséhez járulnak hozzá. A fenyőfákat egyébként januárban és februárban a hulladékudvarokban is le lehet adni, a földlabdás fenyők felajánlását pedig a Biokom várja január 31-ig – ezeket a fákat tavasszal Pécs zöldfelületeire ültetik…

Karácsony Gergely: Bővített kapacitásokkal várják a hajléktalanellátó szervezetek a rászorulókat

A várható hidegre tekintettel Karácsony Gergely főpolgármester utasította az érintett fővárosi cégeket, hogy fordítsanak fokozott figyelmet az utcán élő hajléktalan emberekre. A kutyasétáltató, vagy munkából hazatérő, a kijárási tilalom alatt a közterületen tartózkodó fővárosiakat is arra kérte, hogy legyenek a főváros segítségére a "legelesettebb

Karácsony Gergely a hajléktalanok fokozott védelmére szólít fel

A várható hidegre tekintettel, Karácsony Gergely főpolgármester utasította az érintett fővárosi cégeket, hogy fordítsanak fokozott figyelmet az utcán élő hajléktalan emberekre.

Karácsony: A rendkívüli hideg miatt fokozottan figyeljünk az otthontalanokra

A kijárási tilalom miatt csak nagyon kevesen járnak az utcákon, nekik viszont ébernek kell lenniük, figyelmeztet a főpolgármester.

Karácsony Gergely több figyelmet kér a hajléktalanoknak

A főpolgármester kiemelten utasította az illetékes fővárosi cégeket az otthontalanok védelme érdekében.

Nyakunkon a farkasordító hideg: erre figyelmeztet Karácsony Gergely

A várható hidegre tekintettel Karácsony Gergely főpolgármester utasította az érintett fővárosi cégeket, hogy fordítsanak fokozott figyelmet az utcán élő hajléktalan emberekre.

Karácsony utasította a fővárosi cégeket, hogy a hideg miatt fokozottan figyeljenek a hajléktalanokra

A főpolgármester arra kérte azokat a fővárosiakat, akiknek jogukban áll közterületen tartózkodni este 8 és reggel 5 óra között, hogy legyenek a főváros segítségére a „legelesettebbek” egészsége és élete megóvásában.

Karácsony Gergely utasította a fővárosi cégeket, hogy a hideg miatt fokozottan figyeljenek a hajléktalanokra

 A főpolgármester a budapesti polgárokat is arra kéri, segítsenek a legelesettebbek életének megóvásában. Karácsony Gergely pénteken a Facebook-oldalán azt közölte: a hajléktalanellátó szervezetek a következő napokban bővített kapacitásokkal állnak a rászorulók rendelkezésére, valamint utasította az összes olyan fővárosi céget és…

Karácsony elárulta: ezért adott több tízmilliós jutalmat a járvány idején

Karácsony Gergely főpolgármester válaszolt a Blikk kérdéseire.