Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 313 hír

Közúti közlekedési baleset történt Szolnokon, a Tószegi úton

Közúti közlekedési baleset történt Szolnokon, a Tószegi úton Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 29., v - 19:55 A rendőrség teljes útlezárás mellett kezdte meg a baleset helyszínelését.

Ez Gulyás Gergely kérése a romániai magyarsághoz

Az egy hét múlva tartandó romániai parlamenti választásokon való részvételre buzdított vasárnap reggeli kolozsvári sajtótájékoztatóján Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Gulyás Gergely kérése a romániai magyarsághoz

Az egy hét múlva tartandó romániai parlamenti választásokon való részvételre buzdított vasárnap reggeli kolozsvári sajtótájékoztatóján Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Itt a döbbenetes videó: így robbant fel Roman Grosjean Forma-1es autója a falnak csapódva

Elképesztő, egyben hihetetlenül szerencsés balesetet szenvedett a francia pilóta. Nem lehet anélkül végignézni a képsorokat, hogy görcsbe ne rándulna a gyomrunk. És Grosjean szinte sértetlenül kiszállt a kettészakadt, lángoló autóból. Hála minden Forma-1-es autótervezőnek! this is awful, i’ve never seen an f1 car like this.…

Humoros, modern, romantikus: Mint a homokszemek (könyvajánló)

Beautylife
-
 Tegnap 14:40Életmód

Videók nézegetése helyett legközelebb kapcsold ki az agyad egy jó könyvvel! Lehet, hogy tudunk segíteni...

Gulyás Gergely: a román vezetés úgy tekint az itt élő magyarságra, mintha másodrendű állampolgárok lennének

Az egy hét múlva tartandó romániai parlamenti választásokon való részvételre buzdított kolozsvári sajtótájékoztatóján a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Soros Györgynek saját pártja van Romániában?

Romániában jelenleg nincsenek tétek Soros György számára, mivel megnyerte az ideológiai harcot – állítja Bogdan Duca román politikai elemző, aki szerint mindhárom nagy párt a progresszista vonalat követi. A politológus arról is beszélt, hogy azonnal megbélyegzik a Sorost, illetve az általa ellenőrzött szervezetek bírálóit.

Felére csökkenhet Románia lakossága 2070-re

Mandiner
-
 Tegnap 12:55Külföld

Emellett még jobban elöregszik majd a társadalom a statisztikák szerint.

A babák képesek logikai úton kikövetkeztetni mások preferenciáit

Már a 14 hónapos babák is sikeresen használnak logikai következtetéseket, hogy a társas világról tanuljanak, olyan helyzetekben is, amikor a közvetlenül rendelkezésükre álló adatok hiányosak - derült ki abból a tanulmányból, amely csütörtökön jelent meg a Nature Communications című szaklapban.

Gulyás Gergely: menjenek el szavazni a romániai magyarok

Index
-
 Tegnap 12:38Külföld

A Miniszterelnökséget vezető miniszter Kolozsvárott kampányolt.

Megfertőződött, lemarad az Eb-ről a románok Győrből ismert sztárja

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 12:15Sport

A csoportból való továbbjutása esetén Románia akár a magyar válogatottal is játszhat az Eb-n.

A romániai parlamenti választáson való részvételre buzdít Gulyás Gergely

Az egy hét múlva tartandó romániai parlamenti választásokon való részvételre buzdított vasárnap reggeli kolozsvári sajtótájékoztatóján Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. A miniszter Csoma Botonddal, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) képviselőjelöltjével közösen állt a sajtó elé Kolozsvár főterén, a Mátyás…

Soros Györgynek saját pártja van Romániában?

Bukaresti politikusok nem először szólalnak fel az üzletember beavatkozása ellen.

A romániai parlamenti választáson való részvételt kérte Gulyás Gergely

A kancelláriaminiszter szerint fontos, hogy a magyar közösség a lehető legerősebb képviselettel rendelkezzen a bukaresti parlamentben.