Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 287 hír

Letiltanák az oroszok a Facebookot, a Twittert és YouTube-ot.

Ugyanis szerintük "megsértették az orosz polgárok alapvető emberi jogait".

Januárban indulhat a Facebook kriptavalutája

A régóta lebegtetett Libra végre zöld utat kapott, azonban nem olyan lesz, mint amilyennek eddig mondták.

Adásvétel Facebook csoport módra (interjú)

Korábbi cikkünkben írtunk már a hazai Facebook csoportok szárnyalásáról (itt olvashatod). Beleástuk hát magunkat mélyebben a témába, sikerült megszólaltatnunk a legnagyobb hazai adásvételi típusú Facebook csoport vezetőjét Kovács Norbertet.

Szárnyalnak a Facebook csoportok

Van néhány ország, köztük Magyarország is, ahol feltűnően dübörögnek a Facebook csoportok. Az okát a Facebooknál is kutatják, de tény, hogy amióta a Marketplace hirdetéseket egy az egyben meg lehet osztani csoportokban is, azóta különösen kedvelt a magyar közönség számára a csoportokban hirdetés. Ez mellett természetesen sok…

Elkészült az ország poloskatérképe

Az elmúlt öt évben vált tömegessé a jelenléte Magyarországon az invazív címeres poloskáknak – most végre itt az országos poloskatérkép.

A Facebook csoportok a jövő marketingje

A Facebook, mint közösségi műintézmény kapcsán hozzá kellett szoknunk, hogy megkerülhetetlenek, a cégek és márkák jelenléte - az Instagram-ot is figyelembe véve - elengedhetetlenül fontos a közösségi platformokon. Online marketing szakemberek is beszámolnak arról, hogy sok esetben itt a leghatékonyabb a hirdetés, itt a legjobb az…

Ezek a virtuális programok tényleg különlegesek

Travelo
-
 Ma 17:05Színpad

Színházi programok és interkatív játék az angolszász területekről.

Év elején jön a Facebook kriptopénze

Már januárban elindulhat a Facebook által korábban bejelentett kriptovaluta, a Libra, a virtuális pénz azonban csak korlátozott formában lesz elérhető - derül ki a Financial Times jelentéséből.

10 Facebook trend, amire figyelni kell 2021-ben

Az Oberlo nevű cég egy rövid is tömör infografikában gyűjtötte össze, hogy jövőre mik lehetnek a kulcsfontosságú elemek a sikeres facebookos marketingkampányban.  Facebook Live Úgy tűnik, folyamatosan növekszik az élő videók népszerűsége, és a trend várhatóan jövőre sem fordul meg.  Kiterjesztett valóság A Facebook Spark AR…

Jön az okleveles technikusképzés, amivel akár felvételi nélkül is bekerülhettek egyetemre

Az új képzéstípust 2021 őszétől 16 szakképzési centrum 27 intézménye hirdette meg.

Revansra készülhetnek Putyinék, kitilthatják a Facebookot, a Twittert és a YouTube-ot is Oroszországból

Az orosz törvényhozás egy olyan új javaslattal foglalkozik, amely komolyan szankcionálná az országban elérhető közösségi oldalakat. A művelet hátterében az orosz vezetés személyes bosszúja sejlik fel.

A Mi Hazánk pert indít a Facebook ellen

Dúró Dóra közleményben tudatta, hogy továbbra sem tudják visszaállítani a párt hivatalos oldalát, ezért kénytelenek lépni.

Virtuális valóságban szórakozhatunk

Metropol
-
 Ma 14:30Infotech

Zombikkal és földönkívüliekkel harcolhatunk csoportosan a nappaliban.

Dúró Dóráék pert indítanak a Facebook ellen

Továbbra sem tudják visszaállítani a párt felfüggesztett hivatalos oldalát.