Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 142 hír

Egy évre börtönre ítélhetik, mert a nők elleni diszkriminációról készített Facebook-videót

Liner
-
 Ma 01:50Külföld

Akár egy évig terjedő szabadságvesztéssel is sújthatják azt a szudáni női jogi aktivistát, aki egy Facebook-videóban számolt be egy nőket ért zaklatási esetről, és a nők elleni diszkriminációról általánosságban.

Szijjártó Péternek különálló személyzetet kért, hogy pozitívabban ítéljék meg Facebookon

Sajtófőnök, sajtófigyelő, sajtómunkatársak, operatőrök, vágó és fotós is dolgozik azon, hogy megfelelő kép alakulhasson ki róla a közösségi médiában is.

Newsmax: a demokraták repítettek volna golyót Trump fejébe!

– Alkotmányos eljárás alá akarják vonni Trumpot azért, mert azt mondta, hogy békésen és hazafias érzelmektől fűtve hallassák a hangjukat? De hát nézzenek magukba, miket mondtak az elmúlt négy évben? – tette fel a kérdést a Newsmax konzervatív amerikai televíziócsatorna Diamond and Silk című műsorának egyik műsorvezetője, melyben…

Hamarosan megszűnik a lájkolás a Facebookon

Life
-
 Tegnap 21:00Életmód

Komoly döntés született: eltűnik a lájk jel, azaz a kedvelés gomb a Facebook-oldalak esetében - írt a Drivemebaby.

Newsmax: Nem Trump, hanem a demokraták hergelik erőszakra híveiket

HírTV
-
 Tegnap 20:59Külföld

A demokraták megtehetik amit csak akarnak - erre gyűjtöttek bizonyítékokat a Newsmax televízió Diamond and Silk című műsorában.

Newsmax: a demokraták repítettek volna golyót Trump fejébe!

Vezető demokrata politikusok Trump elleni uszításait idézte fel a konzervatív csatorna két műsorvezetője.

Szankciót szeretne a Facebook ellen az igazságügyi miniszter

Varga Judit igazságügyi miniszter a Facebookon arról írt, hogy állítása szerint kevesekhez jutnak el egyes jobboldali személyek közösségi médiás bejegyzései, ezért összehívja a a Digitális Szabadság Bizottságot, valamint egyeztetéseket kezdeményez a szankcionálás lehetőségéről.

Egy ház pincéjében buliztak a kijárási tilalom alatt, de a rendőrség lecsapott

A rendőrök az V. kerületben, egy társasház pincéjében találtak a tíz szórakozó férfira, akik közül többen drogot is fogyasztottak.

Szankcionálhatja a Facebookot és más közösségi oldalakat a magyar kormány

Varga Judit szerint: „A keresztény, konzervatív, jobboldali véleményeket a Facebook is úgy korlátozza, hogy csökkenti azok elérését. Erről személyes tapasztalatom is van”.

Varga Judit nem hagyta annyiban a Facebook-ügyet

Az igazságügyi miniszter összehívta a Digitális Szabadság Bizottság rendkívüli ülését a tech cégek "rendszerszintű visszaélései" miatt.

Szikora Robi elkergetné a farkasokat a Facebookról

vasárnap.hu
-
 Tegnap 16:27Zene

Szikora Robinál betelt a pohár. Az énekes megelégelte, hogy az interneten ennyire kevéssé találkozni a tiszta beszéddel és az igazsággal, amely az előadó szerint egyedül csak Jézus lehet. Az Eucharisztikus Kongresszus nagykövete jóllehet keményen, ellentmondást nem tűrő hangon fogalmaz, megnyilvánulása hátterében azonban világosan…

Ők már nem gyilkolnak fiatalokat a bikával, lecsapott a rendőrség a VIII. kerületben

Új pszichoaktív anyaggal kereskedtek Józsefvárosban, még időben lépett a rendőrség.

Rögtön lecsapott a bíróság Alekszej Navalnijra

Harmincnapi letartóztatásra ítélte hétfőn egy bíróság Himkiben Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikust - írja az MTI.

Varga Judit a Facebookon jelentette be, hogy megrendszabályozná a közösségi oldalakat

HVG
-
 Tegnap 15:32Belföld

Az igazságügyi miniszter összehívja a Digitális Szabadság Bizottság rendkívüli ülését is, mert szerinte a közösségimédia-szolgáltatók politikai céllal korlátozzák bizonyos profilok láthatóságát.

Ismét lecsapott a serpenyő – A Tencent 1,2 millió PUBG Mobile csalót bannolt

Leet
-
 Tegnap 15:30Gaming

Az utóbbi időben egyre többször ad hírt arról a Tencent, hogy milyen komolyan veszik a PUBG Mobile megtisztítását a csalóktól. Tény, hogy sokan elfordultak a játéktól, főleg a távol-keleti országokban, mert a csalók olyan szinten elszaporodtak, hogy szinte már csak ők játszottak egymás ellen. Az elmúlt időszakban azonban friss rendszert vezettek…