Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Sportdiplomáciai siker: lesz magyar minden vizes bizottságban

hirado.hu
-
 Ma 17:38Sport

Budapest adhat otthont az Európai Úszószövetség (LEN) következő kongresszusának 2021. szeptemberében.

Szutyadék idő lesz

Nyugaton azért néhol kisüthet a nap. Európában a Földközi-tenger nyugati medencéjében sekély ciklon örvénylik, amelynek területén sok a felhő, és több helyen fordul elő eső, zápor, helyenként zivatar. A hevesebb csapadékgócokban 50 mm-t meghaladó csapadékmennyiség is előfordul.Európa középső részén, a kontinens északnyugati részén,…

Feketén-fehéren – Utcára néző kiállítás nyílt Balatonfüreden

Feketén-fehéren – érzelmek színek nélkül címmel, különleges tárlattal lepték meg az érdeklődőket az ajkai Bánhelyi József és Horváth Orsolya fotóművészek. Képeiket az ablakok felé fordították a füredi Kisfaludy Galériában, így azokat, körbesétálva az épületet, az utcáról bárki megtekintheti december 13-ig.

Advent: Az idei karácsony más lesz, de simogatja a lelket a szeretet

Holnap már meggyújthatjuk az első gyertyát az adventi koszorún, s bár az idei karácsony valószínűleg más lesz, mint az eddigiek, erre az élményre nem hathatnak ki az idei év eseményei.

Te tudod, mitől lesz tökéletes a házi nokedli? Íme a titok!

Blikk
-
 Ma 16:37Recept

A nokedli az egyik legegyszerűbb köret, mégsem sikerül mindig tökéletesre. Van azonban egy olyan hozzávaló, ami garantálja a sikert. Ha nem hiszed, próbáld ki!

Az év vége közeledtével jóval több mint 900 rendőr kérvényezte a leszerelését

A tavalyi évhez képest ez növekedést jelent, mivel a múlt évben 620 rendőr döntött a leszerelés mellett. A TASR hírügynökséget minderről a belügyminisztérium sajtóosztálya tájékoztatta. Jelenleg 20 ezer rendőr van szolgálati jogviszonyban. Sokan szeretnének a rendőrség kötelékébe tartozni, emiatt a belügyminisztérium megemlítette a tervezett…

Kötelező lesz a jegyelővétel a győri és a soproni autóbusz-állomásokon

December elsejétől a pénztárak nyitvatartása alatt az autóbusz-vezetőknél nem lehet majd jegyet vásárolni.

Előzetest kapott a Doktor Balaton

A TV2 elkezdte komolyabban reklámozni új, napi sorozatát. Korábban arról volt szó, hogy a TV2 tavasszal indítja el a Doktor Balaton című napi sorozatát, de talán a most kiadott előzetes arra utalhat, hogy hamarabb is láthatják a nézők a Bodrogi Gyula, Voith Ági, Mészáros András, Gula Péter, Hirtling István, Pálfi Katalin és Sárközi Nagy Ilona

Hatvan nap egy hatvanöt alattiért: nem lesz mindennapi kenyér

Azonnali hatállyal bezáratta a rendőrség a nagyatádi Európa Pékség boltját. Az időseknek kialakított idősávban kiszolgáltak egy hatvan feletti férfit, akiről kiderült: még nem töltötte be a hatvanötödiket.

Kié lesz a különleges elismerés? Még tart a 12. Arany Medál-díj szavazása

Metropol
-
 Ma 15:15Bulvár

Október 25-én, vasárnap indult a közönségdíj szavazási időszaka. A szavazatokat mintegy hat héten keresztül, december 1-ig várják.

Sziklamászók kedvelt helye lesz a gyógyvízről ismert Demjén

Heol
-
 Ma 15:14Belföld

A termálvizéről híres falu hamarosan a térségben egyedülálló fejlesztések színhelye lehet. Korábban több kőbánya is üzemelt itt, melyek most kihasználatlanok, de újabb lehetőségeket rejtenek magukban.

Mourinho úgy véli, hogy a bajnoki cím megszerzése miatt nyomás lesz a Chelsea-n

A listavezető együttes portugál trénere kiemelte: a nyári átigazolási piacon a Chelsea nagybevásárlása jelentősen megnövelte a londoni rivális esélyeit a bajnoki címre. Ő hasonlót élt át, amikor korábban a Chelsea, a Real Madrid és az Internazionale edzője volt. "Amikor favoritnak számítasz, pontosan tudod, hogy miért vagy az. Ezt el kell…