Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Közel 50 millió forint értékben történtek felújítások tavaly a zalai bíróságokon

Kanizsa Újság
-
  Ma 10:45 Megyei

Az Országos Bírósági Hivatal (OBH) támogatása révén a bírósági épületek felújítása és korszerűsítése országosan folyamatos volt az elmúlt években.

Egy zalai pár éveken keresztül elhanyagolta kislányuk szifiliszes fertőzésének kezelését, amit a gyerek tőlük kapott el

Kiskorú veszélyeztetése miatt emeltek vádat Zalában egy élettársai kapcsolatban élő pár ellen, mert éveken keresztül elhanyagolták gyermekük tőlük kapott szifiliszes fertőzésének kezelését, gyermekeiket pedig iskolába sem járatták – közölte a Zala Megyei Főügyészség szóvivője kedden.

Videó a buliról! Mentő, rendőrség, detox: Tóth Andi 20 éves lett!

TWN
-
  Ma 10:40 Bulvár

Titkos felvétel került elő a partyról.

Évekig hanyagolták fertőzött gyermekük kezeltetését a zalai szülők, még iskolába sem jártak a kicsik

Kiskorú veszélyeztetése miatt emeltek vádat Zalában egy élettársai kapcsolatban élő pár ellen, mert éveken keresztül elhanyagolták gyermekük tőlük kapott szifiliszes fertőzésének kezelését, gyermekeiket pedig iskolába sem járatták - közölte a Zala Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-vel.

Feltehetően gázrobbanás történt egy veszprémi társasházban

Feltehetően gázrobbanás történt egy veszprémi társasházban kedd reggel, ketten könnyű sérülést szenvedtek – közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Egyszer csak belépett a Twitchen futó adásba a 29 éves politikusnő, hogy transznemű fiataloknak gyűjtsön pénzt

HVG
-
  Ma 10:33 Infotech

A demokrata Alexandria Ocasio-Cortez korábban is okozott meglepetéseket szokatlan figyelmességgel, most azonban minden eddigi akcióján túltett: a Twitchen futó élő adásban hangoztatta, hogy a transznemű fiataloknak is segítségre van szükségük.

Mazdával döntött korlátot egy 19 éves férfi

Egy 19 éves lenti férfi  Petrikeresztúr irányából Zágorhida felé közlekedett egy Mazda típusú autóval, amikor egy enyhén balra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát a járműve felett és egy vas hídkorlátnak ütközött.

Pár éven belül Kína lesz a világ legnagyobb nemzetgazdasága

VG
-
  Ma 10:27 Gazdaság Oktatás Kína

Hatalmas méreteire és közepes jövedelmi szintjére való tekintettel Kína szinte korlátlan építőipari és infrastrukturális beruházási lehetőségeket kínál.

Ebben az országban 10 éves kor alá akarják csökkenteni a büntethetőség korhatárát

A képviselőház igazságügyi bizottsága hétfőn fogadta el a törvénytervezetet, amely 15-ről 9 éves korra szállítaná le a büntethetőség korhatárát. A szenátus kedden megkezdte a jogszabály-módosítás vitáját. Több felsőházi képviselő aggályát fejezte ki az intézkedéssel kapcsolatban, amelynek célja annak megakadályozása lenne, hogy a bűnbandák…

9 éves gyerekeket már bíróság elé állítanának

VS
-
  Ma 10:17 Külföld Óvoda

Kilenc évre kívánják csökkenteni a büntethetőség korhatárát a Fülöp-szigeteken.

Nőtt a Kercsi-szorosnál történt hajóbaleset áldozatainak száma

Tizennégyre emelkedett a fekete-tengeri hajóbaleset halálos áldozatainak száma, további hat tengerész sorsa egyelőre ismeretlen

Karambol történt Budapest XIV. kerületében

A Bánki Donát utca érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisteherautó Budapest XIV. kerületében, a Bánki Donát utcában. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. Az első hírek szerint az eset során egy ember megsérült, akit a mentők…