Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Államosítaná a teljes hulladékgazdálkodást a kormány, majd koncesszióban adná tovább a lehetőséget

Országos monopólium jöhet létre Palkovics László törvényjavaslata nyomán.

Drámai vallomás: Meghan Markle elveszítette második gyermekét

Harry herceg és Meghan Markle júliusban elveszítettek egy kisbabát. A New York Times hasábján jelent meg a mai napon Meghan naplószerű bejegyzése, amelyben arról vallott, hogy a nyáron elvetélt. Egy júliusi reggel volt, ami úgy kezdődött, mint bármely másik nap: a reggeli elkészítése, kutyák etetése, vitaminok beszedése, eltűnt zokni…

A gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatása

A legalább egy gyermeket váró vagy nevelők otthonfelújítási támogatást vehetnek igénybe a felújítási költségek 50%-a, de legfeljebb 3 000 000 forint mértékben. A támogatás a 2021. január 1-jét követően megkötött vállalkozási szerződés alapján megkezdett, a lakáson végzett felújítás befejezését és a számlák kifizetését követően igényelhető,…

Az őszi-téli szezon legtrendibb bakancsait nem kell tovább keresned

woohoo
-
 Ma 16:32Divat

Néhány évvel ezelőtt kevesen gondolták volna, hogy az őszi-téli cipőtrendek között a csizmáknak kihívója akadhat. Pedig bátran kijelenthetjük: az egyeduralmuk megszűnt, ugyanis a bakancsok népszerűsége nemcsak töretlen, hanem évről-évre megállíthatatlanul növekszik. Ebben természetesen az is nagy szerepet játszott, hogy fellazultak a…

Továbbra is működnek a csabai bölcsődék

Beol
-
 Ma 16:26Belföld

Tesztelik a szociális és nevelési intézmények munkatársait Békéscsabán is.

Tovább késik a digitális kormányzás – alkotmánymódosításra lenne szükség

Index
-
 Ma 16:21Belföld

A járványhelyzet miatt világszerte napirenden van az átállás e-parlamentre. Magyarországon az első hullám óta semmi nem történt az ügyben.

"Ahogy az elsőszülött gyermekemet szorítottam, tudtam, hogy éppen elvesztem a másodikat" - megrázó írásban mesél …

Meghan Markle, Harry brit herceg felesége a The New York Times-ban számolt be második magzata elvesztéséről és gyászáról, azt remélve, hogy soraival másoknak is segíthet.

Dr.Havasi Katalin: mindenhol ugyanolyan színvonalú ellátást akarunk biztosítani a gyermekeknek az országban

A Házi Gyermekorvosok Egyesületének új elnöke ma online keretek között beszélt terveiről, a gyermekorvosi praxis jelenlegi állásáról és arról, hogy az egyik legnagyobb kihívást az idős kollégák „pótlása” jelenti.

A börtönvécében verte agyba-főbe zárkatársát a gyilkos, tovább ül

A 14 évre még két év szabadságvesztést kapott az erőszakos szombathelyi rab.

Koronavírus: már látszik a szennyvízadatokból, hol nő tovább a fertőzöttek száma

Napi.hu
-
 Ma 15:29Belföld

A 47. heti vizsgálati adatok alapján Békéscsabán, Miskolcon, Nyíregyházán, Salgótarjánban és Székesfehérváron az emelkedett kategóriába került a koronavírus szennyvízben mért koncentrációja a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) ma frissített adatai szerint.

Családi tragédia: gyermekeivel a hátsó ülésen rohant egy fának az édesanya

Ripost
-
 Ma 15:20Külföld

Egy hónappal korábban az asszony férje ugyanennek a fának csapódott neki autójával.

Matovič a válságstáb ülése előtt - továbbra is kitart a tömeges tesztelés mellett

Igor Matovič kormányfő továbbra is meg van győződve arról, hogy az ünnepek előtt "teljes  átfogó tesztelésre" van szükség. Ezt mondta, miután megérkezett a válságstáb ülésére.

Tiszta apja! Ilyen nagyra nőt John Travolta legkisebb gyermeke

Bent tizedik születésnapja alkalmából köszöntötte édesapja.

Xplora eSIM okosóra megoldás gyermekeknek

Az első út egyedül, mégis szülői felügyelettel és az első önálló lépések a digitális világban – mindezt együtt nyújtja a Telekom kínálatában elérhető Xplora okosóra. Hanghívás, illetve fogadás, GPS-nyomkövetés egy okostelefonos alkalmazás és egy vagány, kamerás okosóra segítségével, hogy a szülők jogos biztonságigénye ne korlátozza a…