Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szabadon engedték a borsodi vadmacskákat

Még 2020-ban történt, hogy Szikszó közelében egy telektulajdonos két eltévedt kiscicára lett figyelmes.

A vérfürdő után Washington újabb szankciókkal sújtotta a mianmari vezetést

Újabb szankciókat jelentett be Washington a mianmari junta ellen csütörtökön, a büntetőintézkedéseket a katonai hatalomátvétel ellen tüntető civilek elleni erőszakos fellépéssel indokolta.

A választás után rögön jön a felcsúti per – Fekete-Győr András az Új Rendszerváltás programjáról

„Felcsúti per” elindítása az Orbán-rendszer felépítőinek fő politikai és gazdasági aktorai ellen, magángépek felszállási tilalma a kormányváltást követő hetekben, jachtadó, a gyanús közbeszerzési akták újra nyitása – ez csak néhány elem a Momentum múlt héten bemutatott Új Rendszerváltás programjából, amellyel a párt a 2022-es…

Zsombi az első, ki szívműtét után kapja az SMA-gyógyszert

Az izomsorvadásban szenvedő Zsombornak február közepén gyűlt össze a pénz a Zolgensma gyógyszerre. Jövő héten már meg is kaphatja a gyógyszert a korábban szívműtéten átesett kisfiú.

Ez történt Demjén Ferenccel közvetlenül a védőoltás beadása után

A legendás énekes megkapta a Covid elleni első védőoltását, és végre fellélegezhetett. Ismét energikus, reményekkel teli, lovagolni akar, és persze zenélni mindhalálig. Gőzerővel készül a Demjén 75 jubileumi koncertsorozatra.

Az újabb szigorítások után égni kezdtek az Egyszülős Központ vonalai

A legújabb szigorítások bejelentése óta hirtelen megugrott a hozzájuk érkezett telefonok és e-mailek száma – számolt be az InfoRádiónak az Egyszülős Központ vezetője. Hozzátette nagyon sokan adományért fordulnak hozzájuk, de vannak olyanok is, akik azért, mert elveszítették az állásukat.

Külföldről kapott osztalék utáni szja, szocho és bevallásuk. Példával

A magyar illetőséggel rendelkező magánszemélyt Magyarországon teljes körű kötelezettség terheli, azaz adókötelezettsége összes bevételére kiterjed, függetlenül attól, hogy az a világ melyik országából származik, sőt attól is, hogy azt Magyarország területére ténylegesen behozták-e vagy sem. A külföldi illetőségű magánszemély adókötelezettsége…

Példátlan! Négy intubált koronavírusos beteget 11 órás repülőúton szállítanak másik kórházba

A betegek száma és a repülőút hosszúságát tekintve hasonló jellegű egészségügyi evakuálására még nem volt példa az egészségügyi hatóságok szerint.

Így nézhet ki a Messi-Ronaldo-korszak utáni álomtizenegy

Origo
-
 Ma 05:59Foci

Mindeki Mbappéról és Haalandról beszél, miközben egyre több fiatal tehetség ostromolja a spanyol és portugál szupersztár várát.

Demjén Ferenc megfiatalodott, tele van élettel és tervekkel az oltás után

Már a 75 éves jubileumi koncertjeit tervezi a legendás énekes, akit csütörtökön oltottak be.

Másik férfiért hagyta el Fekete Dávidot a neje

NLC
-
 Ma 03:52Bulvár

Válik Fekete Dávid, tönkrement a második házassága is.

Komoly döntésre szánta el magát édesapja halála után: eladja álomotthonát Kis Grófo, ez az oka

Blikk
-
 Ma 03:30Bulvár

Hiába épült fel álmai háza, ahova családjával heteken belül akár be is költözhetett volna Kis Grófo (28), a bőröndök üresen maradnak, a kulcsrakész, gyönyörű ingatlant pedig eladják.

Hajtóvadászat indult utána: 35 napja menekül a zsaruk elől Pécs rettegett drogbárója – 200 milliót spájzolt felesége koc…

Blikk
-
 Ma 03:20Belföld

Valóságos hajtóvadászat indult a pécsi drogbáró, Grubacs Igor (33) után, ám a hatóságok immáron 35 napja bottal üthetik a horvát származású, de hosszú ideje hazánkban élő férfi nyomát.

Negyedszázados szünet után olimpiai szereplésre törekszik a magyar lovassport

ma.hu
-
 Ma 01:30SportITM

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium az előző évhez hasonlóan 150 millió forinttal segíti a 2024-es, párizsi olimpiai kvalifikáció megszerzése érdekében a magyar lovassportot.

Hévíz - Kemény intézkedések után további hatékonyság javításra van szükség

Elfogadott költségvetéssel rendelkezik Hévíz városa. A 2021. évi költségvetési rendeletet a veszélyhelyzeti intézkedések és korlátozások miatt Papp Gábor polgármester fogadta el, döntését azonban több, a képviselő-testület tagjaival folytatott egyeztetés előzte meg, melynek során a képviselők kifejthették véleményüket, közölhették észrevételeiket -