Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Marad a lekerekített kijelzőknél a Huawei Mate 40 széria

Kiszivárgott a Huawei Mate 40 és Mate 40 Pro, a renderelt képek minden elárultak, marad a vízesésszerű dizájn.  A Huawei egészen a Mate 20 Pro óta követi a lekerekített szélű kijelzős dizájnvonalat, a Mate 30 Prónál pedig egyenesen vízesésszerű kijelzőre váltott. Ezt nagyon sokan kritizálták a nehézkes használhatóság és a hangerőgomb…

Ezer felett a napi fertőzöttek száma Spanyolországban

A spanyol egészségügyi minisztérium keddi közleménye szerint 1178 új koronavírus-fertőzöttet jelentettek az elmúlt nap alatt.

„A betegség nem menthet fel a társadalmi felelősség alól” – Ezért ne takarózz a bipoláris zavaroddal (Egy érintett gond…

WMN
-
  Ma 19:30 Életmód

A mentális betegségek valóban érzelmi hullámvasútra ültetik áldozatukat, sokszor kiszámíthatatlanná téve a tetteiket. Ezzel együtt nem jó, hogy zöldkártyaként lobogtatja a diagnózisát bárki, a másokban okozott kár utáni felelősséget – mindentől függetlenül – vállalni kell.

A koronavírus miatt marad el a Kisvárda-Újpest focimeccs

A Kisvárda FC egyik labdarúgójának koronavírusos megbetegedése miatt elmarad a csapat Újpest FC elleni, szerdára tervezett felkészülési mérkőzése.

Koronavírus-gyanú miatt marad el az Újpest-Kisvárda meccs

A Kisvárda FC egyik labdarúgójának koronavírusos megbetegedése miatt elmarad a csapat Újpest FC elleni, szerdára tervezett felkészülési mérkőzése.

Még mindig ezer feletti megbetegedés Spanyolországban

A spanyol egészségügyi minisztérium keddi közleménye szerint 1178 új koronavírus-fertőzöttet jelentettek az elmúlt nap alatt, többségükben Madrid és Aragónia tartományokból, a Covid-19 halálos áldozatainak száma 26 új halálesettel 28 498-ra nőtt.

Idegesítette a sírás, ezért hónapokig szinte minden nap megverte másfél éves nevelt fiát egy férfi a gyanú szerint

A kisfiú nemrég zúzódásokkal került kórházba. Amikor megröntgenezték, akkor derült ki, hogy korábban a lába és több bordája is eltört.

Törvénytelen volt a Lánchíd-tender - ezért nem fogadta el a Közbeszerzési Hatóság

Egy jogszabályban meghatározott követelményt nem teljesített a főváros kiírása.

Koronavírus-gyanús a Kisvárda focicsapat egyik játékosa, ezért elmarad az Újpest elleni bajnoki mérkőzés

Koronavírus-gyanú merült fel a Kisvárda focicsapat egyik játékosánál, ezért a szerdai meccs az Újpest FC-vel elmarad, közölte az újpesti klub a Facebookon,

Aki teheti, maradjon otthon!

Senkinek nem kell bemutatni, milyen rettenetes vihar tombol odakinn. Fekete az ég, a szél tombol, az eső vízszintesen szakad, hömpölyög az ár... de meddig tart, mi vár ránk? Erről kérdeztük Ország Ferenc meteorológust.

Tombol a vihar, aki teheti, maradjon otthon!

Senkinek nem kell bemutatni, milyen rettenetes vihar tombol odakinn. Fekete az ég, a szél tépi a fákat, az eső vízszintesen szakad, hömpölyög az ár... de meddig tart, mi vár ránk? Erről kérdeztük Ország Ferenc meteorológust.

Lépésről lépésre: ezen a héten sem maradunk programok nélkül Debrecenben

Dehir
-
  Ma 18:43 Zene

Debrecen - Filmvetítés, koncertek és kiállítások: újabb színes programkavalkádra számíthatnak az érdeklődők.

Évekig drága maradhat a gyümölcs

A magyarok fele kevesebb gyümölcsöt vásárol, mióta egekbe szökött az ára - a Napi.hu megbízásából készült friss, reprezentatív kutatás szerint. Idén a dinnyeszezon sem kíméli a pénztárcákat, a legtöbb fajtáért 20%-kal többet kérnek, mint egy éve. A terméktanács szerint a klímaváltozás miatt évekig drága maradhat a gyümölcs Európában.