Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 282 hír

Magyar sikerek a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon

Mindkét magyar versenyfilm díjat kapott a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon. Kizlinger Lilla a legjobb mellékszereplőnek járó Ezüst Medve-díjat nyerte el Fliegauf Bence Rengeteg - Mindenhol látlak című filmjében nyújtott alakításával. Nagy Dénes pedig a legjobb rendezésért járó díjat kapta meg Természetes fény című bemutatkozó…

Simon Kristóf itthon is bízik a ZTE KK sikerében

Zaol
-
 Ma 20:00Sport

Őrült mérkőzésen jutott túl kedden a Zalakerámia-ZTE KK NB I. A csoportos férfi kosárlabda-csapata, hiszen kétszeri hosszabbítás után győzött Jászberényben. Szombaton (18.00) egy másik közvetlen riválist, a Kaposvárt fogadják az egerszegiek. Simon Kristóf, az együttes irányítója reméli, hogy a keddi siker lendületet is ad majd csapatának.

Sporttörténelmi sikert aratott Úry Bálint: a 17 éves magyar sielő lett a világ legjobbja

Blikk
-
 Ma 19:44Sport

Szinte hihetetlen, de igaz: korosztályában magyar síelő lett a világ legjobbja! Úry Bálint (17) a bulgáriai alpesi juniorvébén ért el a sportág honi történetében páratlan sikert azzal, hogy az U18-asok között az élen végzett óriás-műlesiklásban, abszolútban pedig harmincadikként zárt.

Szárnyal a csapat: folytatná a sikerszériát az Nb I-ben a Honvéd

Blikk
-
 Ma 18:40Foci

Folytatná jó szereplését a labdarúgó NB I-ben a Budapest Honvéd csapata, amely Horváth Ferenc (47) érkezésével új erőre kapott.

A sikeres felzárkózáshoz kell egy vízió – interjú Matolcsy Györggyel

Az a sebesség, ahogyan kijövünk a járványból, 10-20 évre is meghatározhatja a felzárkózásunkat – nyilatkozta a Demokratának Matolcsy György.

Hatalmas siker: magyar aranyérem született síelésben

Ritkán vannak a sísportban nemzetközi sikereink, most azonban Úry Bálint Óriás-műlesiklásban aranyérmet szerzett a bulgáriai Banskóban zajló alpesi sí-világbajnokságon, műlesiklásban pedig második helyen végzett - írja a Blikk. Pénteken a műlesiklást rendezték. Ebben Úry Bálint már tíz helyet javítva a 20. helyen zárt az U20-asok között.…

Sikeres volt a műtét, Fülöp herceg elhagyhatta a szívgyógyászati klinikát

Visszavitték II. Erzsébet királynő 100. életévében járó férjét, Fülöp edinburghi herceget a legnagyobb londoni szívgyógyászati klinikáról magánkórházába a sikeres szívműtét után.

Újabb magyar filmek arattak sikert nemzetközi színtéren

SG
-
 Ma 15:35Film

Komoly bravúrt ért el a magyar film a berlini filmfesztiválon.

Belegondolni sem akarunk, mi lett volna: sikeresen megakadályoztak egy repülő eltérítését az iráni hatóságok

A Forradalmi Gárda azt közölte, hogy az iráni hatóságok sikeresen megelőztek egy repülőgép-eltérítést.

Kihívások a tudományban ma és holnap – a Sikeres Doktori Életpálya sorozat februári kurzusán jártunk

Az ELTE Egyetemi Doktorandusz Önkormányzat által szervezett programsorozatot a Doktoranduszok Országos Szövetsége támogatja, és célja, hogy a fiatal kutatók minél hatékonyabban igazodjanak el a tudományos élet útvesztőjében, gyakorlati fogódzókat kapjanak a karrierjük elindításához és a mindennapi tevékenységükhöz. A február…

Magyar siker: díjat nyertünk a filmfesztiválon

Fliegauf Bence legújabb szerzői filmjében, a Rengeteg – Mindenhol látlak című alkotásban nyújtott alakításáért Kizlinger Lillának ítélte a zsűri a Legjobb Mellékszereplőnek járó Ezüst Medvét a 71. Berlini Filmfesztiválon.

Sikeres volt Fülöp herceg szívműtétje, már vissza is szállították a londoni magánkórházba

Az edinburghi herceg, aki júniusban ünnepli 100. születésnapját, immár 17 napja van kórházban.