Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ennyi lesz a minimálbér februártól

ITM-államtitkár: bruttó 167 400 forintra emelkedik aminimálbér.

Sokkal gyorsabb lesz az autók feltöltése

SG
-
 Ma 17:31Autó-motor

Alig 5 perc elég lenne a megfelelő feltöltéshez, hamarosan jön a sorozatgyártás.

Nicole Scherzinger bikiniben mutatta meg, milyen izmos

A 42 éves énekesnő mióta a visszavonult skót rögbissel, Thom Evansszal jár, egyre izmosabbá válik. Legutóbb a tengerparti futásáról osztott meg fotókat.

Nem lesz több állatbemutató az Asterix vidámparkban

Az állatvédők diadala? A francia Asterix vidámpark hétfőn bejelentette, hogy bezárja egyik fő attrakcióját, a Poseidon színházat.

Így soha nem lesz teljes önvezető rendszered, öcsi

Beszólt a Waymo-vezér Elon Musknak: nem úgy működik az önvezetés, ahogy a Tesla elképzeli.

Mit jósolnak a népi megfigyelések? Mutatjuk, milyen idő várható a következő hetekben

A legtöbb időjárás jelentés elején vagy végén mindig megemlítik az aktuális időszakra vonatkozó népi megfigyeléseket, jóslatokat, melyek még őseink, felmenőink idejéből maradtak ránk. Gondoljunk csak bele, a régi korok embere csak saját megfigyelésére, tapasztalataira támaszkodhatott az időjárást illetően, nem voltak még modern…

Sötétek lesznek a jelzőlámpák a Nagykőrösi úton

Áramszünet miatt nem működnek a jelzőlámpák a Nagykőrösi úton a Bethlen Gábor utcánál kedden (január 26-án) délelőtt 9 és délután 3 óra között – figyelmeztet a BKK.Vezessetek óvatosan!

2021-ben is látható lesz A Dal

A népszerű zenés showműsor a tavalyi évig az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi előválogatója volt. 2020-ban már az ország legjobb dalának járó Petőfi zenei díjat kapta a győztes. A zsűriben is változás történt: Vincze Lilla és Nagy Feró maradt, míg visszatérőként Mező Misit köszönthetjük, mellette az „újonc" Ferenczi György lesz. Feren

Ennyi lesz az új minimálbér

Megszületett a megállapodás a minimálbérről és a garantált bérminimumról. A minimálbér 4%-kal, bruttó 167 400 forintra emelkedik, a garantált bérminimum

Mi lesz veled, nyaralás? Az Európai Unió megtiltana minden kevésbé fontos utazást - ezeket a szigorú szabályokat javas…

Az Európai Bizottság hétfőn azt javasolta a tagállamoknak, hogy szigorítsák beutazási szabályaikat, hogy csökkentsék a koronavírus és mutációi terjedését az unióban.

Hószállingózás, napsütés – ilyen lesz a keddi idő

Kedden napközben lehet számítani több-kevesebb napsütésre, de a kora esti órákban már hózáporok lehetnek.

Fagyálló mérgezés: milyen tünetei vannak, hogyan kezelhető?

Az egyik leggyakoribb mérgezés elsősorban macskáknál, de egyre többször kutyáknál is a fagyálló mérgezés, amely már nagyon kis dózisban is halálos. A macskák sokkal érzékenyebbek az etilén-glikolra, nekik 2 órájuk, a kutyáknak pedig 8-12 órájuk van arra, hogy állatorvoshoz kerüljenek és azonnal megkezdjék a kezelésüket.

Hivatalos: ennyi lesz februártól a minimálbér Magyarországon

Február 1-től a minimálbér bruttó értéke 167 400 forintra, a garantált bérminimum bruttó értéke pedig 219 ezer forintra emelkedik, ami csaknem 4 százalékos béremelést jelent - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

Eldöntötték: ennyi lesz a minimálbér Magyarországon februártól

Február 1-től a minimálbér bruttó értéke 167 400 forintra, a garantált bérminimum bruttó értéke pedig 219 ezer forintra emelkedik, ami csaknem 4 százalékos béremelést jelent – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón. Bodó Sándor hozzátette, a…