Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Határrendészeti összesítő Pest megyéből

Határrendészeti összesítő Pest megyéből Pest Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 05. 07., p - 06:00 A rendőrök négy illegális migránst fogtak el

Shakespeare IV. Henrikje az Örkény Színház online programjában látható

Május 8-án, 19 órakor debütál az Eszinhaz.hu repertoárjában az Örkény Színház IV. Henrik előadása Mácsai Pál rendezésében.

Az éles látás házhoz jön

A Rapidus Optika több mint 20 éve végez felnőtt, gyermek és céges látásvizsgálatot egyaránt. Minden vizsgálatot szemészorvos vagy optometrista munkatárs végez, ezután pedig látszerész kollégák segítenek kiválasztani a tökéletes szemüveget. Sokszor észre sem vesszük, hogy szemüvegre lenne szükségünk, pedig egy vizsgálat segíthetne…

Látványos belépőre készül Karácsony Gergely

Karácsony egyik legfőbb kampányüzenete az önkormányzatok helyzete lesz, ezen belül is kihangsúlyozva az „erős kormány az ellenzéki fővárossal szemben” szlogent.

Május végén musicalkoncertekkel nyit a Madách Színház tetőterasza

Musicalkoncertekkel várja május végétől a közönséget tetőteraszán a Madách Színház, amely júniusban online Webber-bemutatóra is készül. “A korlátozások fokozatos feloldása rövidesen lehetővé teszi, hogy megnyithassuk a Madách Színházat a nézők előtt, a legteljesebb biztonságban, a Tetőteraszunkon” – olvasható a színház…

Fedezzük fel Vas megye apró csodáit! – Újraindul a Vas megyei turizmus

Vas megye turizmusának újraindításáról, az Utazástervező blogról és a Vas Megyei Turizmus Szövetség 2 hetes Facebook kampányáról tartottak online sajtótájékoztatót.

Így változott megyénként a koronavírus-fertőzöttek száma csütörtökre – 5.6.

Liner
-
 Tegnap 22:20Életmód

Továbbra sem csillapodott a koronavírus-járvány intenzitása hazánkban, hiszen az elmúlt napokhoz hasonlóan csütörtökön is tovább emelkedett mind a fertőzöttek, mind az áldozatok száma Magyarországon.

Nagyon megy a 4iG-nak

Idén is jelentős, 20 százalék feletti bevételnövekedésre készül a 4iG Nyrt., míg hosszabb távon 10 százalék körüli bővülést valószínűsítenek - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján közzétett befektetői prezentációban.

Véget ért a helyszínelés a 834-es számú úton, Vas megyében

Police
-
 Tegnap 21:19Baleset-bűnügy

Véget ért a helyszínelés a 834-es számú úton, Vas megyében Vas Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 05. 06., cs - 21:19 Ketten vesztették életüket a balesetben.

20 évet is kaphatnak a Fejér megyei „napelemes” adócsalók

A közösségi áfaszabályok kijátszásával egymilliárd forintos kárt okozott a költségvetésnek egy napelemes rendszerek kereskedelmével foglalkozó bűnszervezet. A NAV nyomozói az ügyben tizenegy gyanúsítottat állítottak elő és hallgattak ki, közülük négy fő letartóztatását a bíróság már el is rendelte.

Ekkor fognak megnyílni a Broadway színházai: ismét felmegy a függöny

Szeptemberben nyílnak meg újra a Broadway színházai. Ezt Andrew Cuomo New York-i kormányzó jelentette be szerdán.

Nyitnak a Békés megyei fürdők is: Strandolni csak védettségi igazolvánnyal lehet

Behír
-
 Tegnap 19:44Gazdaság

Rajtra készen állnak a Békés megyei fürdők, a négymillió fős átoltottság elérésével újra kinyithatnak a strandok. A szállodákhoz hasonlóan a fürdőket is csak védettségi igazolvánnyal lehet majd látogatni. A vizes létesítmények leginkább a belföldi vendégekre számíthatnak, de idővel a beoltott külföldiek is megérkezhetnek.

Tüttő Kata: az országnak Karácsony Gergelyre, mint miniszterelnökre van szüksége

Hírklikk
-
 Tegnap 19:26Belföld

„Éppen azért gondolom, hogy Karácsony Gergelyre, mint miniszterelnökre van szüksége az országnak, mert főpolgármesterként is remek munkát végez. Pont olyan miniszterelnök kell, aki hisz az önkormányzatiságban és abban, hogy a településen élők beleszólhassanak abba, ami történik a városukban” – mondta Tüttő Kata,…