Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Elveszítette a járvány miatt a munkáját, majd a babák őrangyalává vált az a magyar fotós, aki a koraszülöttekért küzd

Blikk
-
  Ma 21:04 Belföld

Annyira aprók a sokszor csak gépek segítségével életben tartott koraszülött babák, hogy Dombóvári Tamás (43) egy tenyerében elférnek. Sokuk kisebb, mint egy objektív, amivel a férfi mostanáig dolgozott.

Önbíráskodásra buzdítottak a Deák téri gyilkosság miatt szervezett rasszista demonstráción

Politikusok javasolták, hogy itt az ideje, hogy a szélsőjobboldaliak kezükbe vegyék az irányítást. A rendőrség a nem engedélyezett, a veszélyhelyzet miatt kifejezetten tiltott tömegrendezvényt nem oszlatta fel.

Magatartása miatt nem játszatja csatárát az Union Berlin

Nem megfelelő magatartása miatt a szerződésének nyári lejártáig nem játszatja a csatár Sebastian Poltert a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Union Berlin.     A fővárosi klub honlapja emlékeztetett rá, hogy a 29 éves futballista volt az egyetlen a teljes keretből és a szakmai stábból, aki nem fogadta el az egyesület fizetéscsökkentési…

Von der Leyen: az Európai Bizottság újabb adományozó konferenciát szervez

Az Európai Bizottság újabb adományozó konferenciát szervez június 27-re a koronavírussal összefüggő gyógyszer- és vakcinakutatások finanszírozására, amelyen a vállalkozások, az alapítványok és a polgárok is lehetőséget kapnak arra, hogy egyesítsék erőiket az állami adományozókkal - jelentette be Ursula von der Leyen, az Európai…

Varga Judit: az Európai Bíróságnak meg kell védenie a szolgáltatásnyújtás szabadságát

Sánchez-Bordona, az Európai Unió Bíróságának főtanácsnoka indítványában a kiküldetésben lévő munkavállalók jogaira vonatkozó uniós irányelv módosítása ellen benyújtott magyar és lengyel kereset elutasítását javasolja. A magyar kormány azonban bízik abban, hogy a bíróság ennek ellenére megsemmisíti a megtámadott irányelvet - mondta…

Dzsudzsák Balázs diplomáciai mentesség vagy egyedi engedély miatt úszhatta meg a karantént

Az RTL Híradó annak járt utána, milyen szabályok alapján mentesült a focista a karantén-szabályok alól, hogyan kapott diplomataútlevelet, és milyen feladatokat látott el ezzel.

Minneapolisban eluralkodott az erőszak a rendőrségi intézkedést követően meghalt fekete férfi miatt

A minnesotai Minneapolisban csütörtökre eluralkodott az erőszak a rendőrségi intézkedést követően meghalt fekete férfi miatt.   A nagyvárosban az afroamerikai férfi halála ügyében az igazság feltárását követelő tüntetők helyét átvették az üzleteket feltörő és autókat gyújtogató zavarkeltők. Üzleteket raboltak ki, és egyszerre legalább 30 helyen gyú

Véget ért a rémálom: két hónap után hazatérhetett az a magyar táncospár, amely egy luxushajón rekedt a koronavírus …

Egy Florida partjainál veszteglő luxushajón rekedt és csak két hónap után jöhetett haza egy magyar táncospár.

A koronavírus miatt csúszhat le a Tour de France-ról a legendás sprinter

Origo
-
  Ma 19:59 Sport

Továbbra is szeretné megdönteni a szakaszgyőzelmek rekordját.

Már egy Szegednyivel több embert veszített Európa a járvány miatt, mint előre gondolták

Március eleje óta összesen 159 ezerrel többen haltak meg a koronavírus-járvány miatt Európa huszonnégy országában az előzetesen vártnál az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai igazgatójának csütörtöki bejelentése alapján.

Az Európai Bizottság új egészségügyi programot javasol

Az Európai Bizottság új, 9,4 milliárd euró költségvetésű egészségügyi programot javasolt csütörtökön a 2021-2027 közötti időszakra.

Teljes európai körkép a focibajnokságok folytatásáról

Az előttünk álló hétvégén több európai országban (illetve az UEFA égisze alá tartozó országban) folytatódik a labdarúgó-bajnokság. Körkép.

Alkotmánybírósághoz fordul a Transvanilla Egyesület a nemváltoztatást ellehetetlenítő törvény miatt

Ez az utolsó hazai fórum, amely "a kormány ámokfutását megállíthatja". Áder János aláírta a törvényt.

Tiltott csoportos edzés miatt bukhatja az osztrák bajnokságot a Linz

Két maszkos férfi rejtett kamerát szerelt fel a stadionban.