Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 54 hír

Jobbik: legyen ingyenes a parkolás Debrecenben!

A koronavírus-járvány idején is sok embernek be kell járnia a munkahelyére – indokolja a javaslatot közleményében a párt megyei elnöke és önkormányzati képviselője.

Jobbik: eddig is kormányozni is kellett volna!

OLKT
-
  Ma 19:17 Belföld

Orbán Viktor közölte, hogy mostantól Kormányozni fog❗ Nos, miniszterelnök úr, jelezném, eddig is ezt kellett volna tennie. De ha már így beleköpött a tenyerébe, szeretném ha megismerkedne a Valósággal❗ Tudta például, ???? hogy a János Kórház gumikesztyűt, vécédeszkát és mosószert kért karácsonyra? ???? hogy egy kezdő pedagógus bére…

Füllentésen kaptuk a Jobbik vezérét

Magyar Nemzet
-
  Ma 16:44 Belföld

Vallomás Jakab Pétertől?

Miért támadják egyes kutyák az autókat?

Az autóüldözés is túlzott vadászati hajlam, melynek kezelési lehetőségei az alábbiak:

Koronavírus – A Jobbik azonnali és radikális fizetésemelést javasol az egészségügyi dolgozóknak

A Jobbik azonnali és radikális fizetésemelést javasol az egészségügyben dolgozóknak

Ingyenes parkolást szeretne a Jobbik Debrecenben

Debrecen - A koronavírus okozta járványhelyzet idején is sok embernek muszáj bemennie a munkahelyére, írja vasárnap kiadott közleményében a Jobbik.

Legyen ingyenes a parkolás Debrecenben – indítványozza a Jobbik

Ne jelentsen anyagi terhet az önkéntes segítségnyújtás. “A koronavírus okozta járványhelyzet idején is sok embernek muszáj bemennie a munkahelyére. Most a cél megfordult, és arra kell biztatnunk az embereket, hogy minél kevesebben vegyék igénybe a tömegközlekedést Debrecenben, ezzel is csökkentve a továbbfertőzés lehetőségét” – írja…

Amerikai és magyar kutatók a génrendszer felől támadják a koronavírust

Klubrádió
-
  Ma 09:50 Vélemény

Hogy érzi magát? – kérdem Jean-Laurent Casanova professzortól, a Rockefeller Egyetem génkutatójától, akit New Yorkban értünk utol. Ő ugyanis arra keresi a választ, miért van az, hogy egyesek jobban ki vannak téve a koronavírus jelentette veszélynek, mint mások. Találunk-e erre választ a génállományunkban vagy annak elváltozásaiban.

Telefonos lejárató kampányt indított a Jobbik elnöke

hirado.hu
-
  Tegnap 21:50 Belföld

A Jobbik elnöke arról győzködi a magyar embereket, hogy a kormány intézkedései nem elégségesek a járványhelyzettel kapcsolatban.

Esti Kornél jobbik fele- Kosztolányi Dezső

Mirage
-
  Tegnap 20:30 Életmód

Van, aki nem ismeri Kosztolányi Dezső Pacsirta vagy A szegény kisgyermek panaszai című művét? Az érzékeny lelkű író nagyjaink között van.

Azonnali fizetésemelést követel az egészségügyi dolgozóknak a Jobbik

Magyar Hang
-
  Tegnap 17:25 Belföld

A Jobbik arra kéri a kormányt, hozza előre a novemberre tervezett 20 százalékos és a következő évekre ígért 30 százalékos béremelést.

Azonnali fizetésemelést javasol a Jobbik a koronavírus elleni küzdelem élvonalában dolgozó egészségügyieknek

A Jobbik azonnali és radikális fizetésemelést javasol az egészségügyben dolgozóknak a koronavírus-járványra tekintettel - mondta a párt alelnöke szombaton a Facebookon közvetített online sajtótájékoztatón.

Jobbik: Azonnali és radikális fizetésemelést az egészségügyben dolgozóknak

A Jobbik azonnali és radikális fizetésemelést javasol az egészségügyben dolgozóknak a koronavírus-járványra tekintettel - mondta a párt alelnöke szombaton a Facebookon közvetített online sajtótájékoztatón.

A Jobbik azonnali és radikális fizetésemelést javasol az egészségügyi dolgozóknak

Ezt a párt alelnöke szombaton a Facebookon közvetített online sajtótájékoztatón közölte.

Látványos videó: így támadja meg a tüdőt a koronavírus

Egy 59 éves, magas vérnyomásban szenvedő, egyébként egészséges férfi tüdejét mutatták be, aki elkapta a koronavírust, és jelenleg az intenzíven van.