Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Valamivel több mint kétezer új fertőzöttet regisztráltak

A pénteki nap során 11 392 PCR-tesztet végeztek el Szlovákiában, amelyből 2045 mutatta ki a koronavírus jelenlétét, ami 18 százalékos arányt jelent.

Lemondott az Orbán 1 millió vakcináját szállító kínai cég két vezetője

Orbán Viktor a pénteki rádióinterjújában jelentette be, hogy okosabb akar lenni az EU-nál, ezért az Európai Gyógyszerügynökséget megkerülve kínai vakcinával oltana be minket. Ezután érdekes fordulat történt a kínai gyártónál.

Felesége interjúban leplezte le Gyurcsány Ferencet

Beismerő vallomásnak is beillő interjút adott a minap Dobrev Klára az ATV-nek. Gyurcsány Ferenc felesége elismerte: 2008–2009-ben a baloldali kormányok csak a bankokat és a gazdaságot mentették meg, az embereket nem.

Két kutya szorult a sávokat elválasztó betonfalak közé az M0-ason

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai mentették ki az állatokat.

Elképesztően forró égitestet fedezett fel a NASA: legalább kétszer annyi idős, mint a Föld

Femina
-
 Ma 09:30Színes

A NASA űrszondája egy olyan ősi bolygót fedezett fel a Naprendszerben, aminek felszínén elképesztő forróság uralkodik.

A tehetségvizsgák nem lesznek könnyebbek, de a diákok teljesítménye kétséges

A középiskolák, elsősorban a szakközépiskolák igazgatói, pedagógusai már most érzékelik, hogy diákjaik eredményei jóval elmaradnak az előző években megszokottól. Főleg a gyakorlati oktatás hiányzik nekik. A pandémia bonyolítja a tehetségvizsgákra való felkészülést és a gyakorlati érettségi vizsgák megvalósulását is.

Több mint kétmillió dollárt fizettek ki egy Batman-képregényért

Több mint kétmillió dollárért kelt el egy amerikai árverésen az

Debrecentől Győrig több lakásba tört be két férfi, elfogták őket

A Békés megyei rendőrök pénteken Budapesten elfogtak két férfit, aki a gyanú szerint országszerte több lakásba tört be – közölték szombaton a police.hu oldalon.

Több mint két tucat új fertőzöttet regisztráltak Nógrád megyében

Nool
-
 Ma 09:05Belföld

A szombat reggeli adatok szerint egy nap alatt 27-tel nőtt a koronavírusosak száma szűkebb hazánkban.

Nagyot lépett az elektromobilitás területén a Volkswagen 2020-ban

A vállalat személyautó üzletága 2020-ban több mint 212 ezer legalább részben elektromos hajtásrendszerű, ezen belül csaknem 134 ezer tisztán elektromos (BEV) autót szállított ki világszerte.

Nagyot lépett az elektromobilitás területén a Volkswagen 2020-ban

Duol
-
 Ma 09:02Gazdaság

A vállalat személyautó üzletága 2020-ban több mint 212 ezer legalább részben elektromos hajtásrendszerű, ezen belül csaknem 134 ezer tisztán elektromos (BEV) autót szállított ki világszerte.

Kettesben nyaral Szabó Bella és férje Dubaiban

iFaktor
-
 Ma 09:00Bulvár

Az utóbbi néhány hétben nagyon sok ismert ember, social média-i személyiség útnak indult téli nyaralásuk helyszínére. A korlátozások és a kockázatok ellenére sokan elutaztak a decemberi-januári időszakban. Így tett Szabó Bella is, aki férjével Dubait választotta. A microinfluenszernek számító Bella hobbija az utazás és amikor csak teheti el

Kétbillió dolláros gazdaságösztönző csomaggal robbantana Biden

Joe Biden megválasztott amerikai elnök csütörtök este bejelentette, hogy 1,9 billió dolláros gazdaságösztönző csomagot kezdeményez, amelynek keretében finanszíroznák a nemzeti oltási programot, valamint sok amerikai 1400 dollár értékű csekket kapna.

Lecsaptak a rendőrök: elfogták azt a két férfit, akik országszerte több lakásba is betörtek – Videó a rajtaütésről

A Békés megyei rendőrök pénteken Budapesten elfogtak két férfit, aki a gyanú szerint országszerte több lakásba tört be - közölték szombaton a police.hu oldalon.