Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Sokan megijedtek attól, ami a Nutellában van

A Nutellát sokan kedvelik, mert édes, mogyorós, könnyen kenhető krém. A napokban nyilvánosságra került fotó alapján azonban már nem tűnik olyan bizalomgerjesztőnek a pálmaolajos, cukros massza. A gyártó cég, a Ferrero is kénytelen volt megszólalni az ügyben. Egy üveg Nutella több mint 50%-a cukrot (227,2 gramm egy 400 grammos…

Családi titkot árult el fia Bódi Gusztiról

Blikk
-
  Ma 10:10 Bulvár

„Eddig nem ismertem ezt az oldalát.”

Koronavírus: általánosan lecsengőben van a járvány Kínában

Peking - Általánosan lecsengőben van az új típusú koronavírus-járvány Kínában a napi adatok alapján.

Szijjártó Péter szerint bár a távolság nagy Magyarország és Üzbegisztán között, vannak közös pont, mindkettő tagja a …

444
-
  Ma 09:51 Belföld

"Nincsenek vitás kérdések a két ország között, és ezért nincsen semmilyen akadálya a nyugodt üzletkötésnek."

Iskolás gyereke van? Akkor ez a hír érdekelni fogja!

Napi
-
  Ma 09:49 Belföld

Idén akár újabb tíz százalékkal drágulhatnak a gyermektáborok - adta hírül a Táborfigyelő gyermektábor-összehasonlító portál.

Nincs többé VajdaságHub, de mégis van!

Pár napja beszámoltunk arról, hogy a Facebook törölte a több mint húszezer követővel rendelkező, a legnépszerűbb vajdasági magyar viccoldalt, a VajdaságHubot. Az oldalt működtetők csapata hiába nyújtott be fellebbezést, a Facebook nem változtatta meg eredeti döntését, így a VajdaságHub megszűnt, azonban úgy néz ki, az adminokat, mind a…

Mire kell gondolni, ha fizetési nehézségek vannak a cégünknél?

Jogászvilág
-
  Ma 09:35 Gazdaság

Gyakran előfordul, hogy nem úgy megy az üzlet, ahogy szeretnénk, ennek a súlyosabb formája, ha veszteséges a működés, esetleg már fizetési nehézség is felmerül a cégnél. Ilyenkor több út áll előttünk, lehet lyukakat tömködni és a túlélésre játszani, illetve szembenézni a problémával és megoldást keresni.

Tízmilliárd dollárt adományoz klímavédelmi célokra Jeff Bezos, az Amazon alapítója

MTI Tízmilliárd dollárt ajánl fel klímavédelmi célokra Jeff Bezos, a világ leggazdagabb embere, aki egyebek mellett az Amazon internetes áruház alapítója és a The Washington Post című amerikai napilap tulajdonosa.

Részvételi költségvetés: ha nem megy ez az internetes szavazósdi, van, ahol személyesen segítenek

Még tizenegy nap van hátra a szavazásból, hogy melyik tervet tartjátok a legjobbnak, a közösségi költségvetésből melyik is valósuljon majd meg.Szavazni eddig csak online lehetett, de nem is olyan egyszerű a dolog.Regisztrálni kell hozzá, hogy tudják, hol laksz (csak olyan projektre tudsz szavazni, ami téged közvetlenül érint).És ez nem csak az…

Elszámoltak a bankok – Sokan azt sem tudják, milyen számlacsomagjuk van

Mintegy 6 millió ügyfél kapott a napokban tételes kimutatást banki költségeiről. Egyelőre nem rohamozták meg a pénzintézeteket, hogy számlájukat olcsóbbra cseréljék.

Vandoorne nem kíván rosszat Hamiltonnak és Bottasnak, de...

Formula
-
  Ma 09:10 Forma1

A McLarennél két évet eltöltő Stoffel Vandoorne lett a gyári Mercedes egyik tartalékpilótája. A belga egyáltalán nem kíván balszerencsés sérülést Hamiltonéknak, de azonnal beugrana, ha szükséges.

Bőkezű felajánlást tett az Amazon alapítója

Jeff Bezos tízmilliárd dolláros támogatással igyekszik egyes klímavédelmi célok beteljesítését elősegíteni.

Átalakítják a parkolást Budapesten - itt vannak a részletek

Nagy valószínűséggel módosítani kell a fővárosi parkolási rendeletet - közölte a VI. kerületi önkormányzat a Világgazdasággal, amelyet a 24.hu szemlézett.

Koronavírus – Általánosan lecsengőben van a járvány Kínában

Általánosan lecsengőben van az új típusú koronavírus-járvány Kínában a napi adatok alapján, de az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint még korai lenne a járvány tartós csillapodását kiolvasni a számokból.   A kínai Nemzeti Egészségügyi Bizottság kedden közölt adatai szerint 1886 új esettel 72 436-ra nőtt a fertőzöttek száma Kína…