Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

"A pajzsmirigy miatt nem tud lefogyni"

HáziPatika
-
  Ma 19:02 Egészség

A pajzsmirigy rengeteg testi funkciót szabályoz, ezért számos betegséggel összefügghet - az öndiagnosztizálást azonban inkább kerüljük, mivel még mindig nagyon sok tévhit él a köztudatban a pajzsmirigy-betegségekkel kapcsolatban.

WHO: egyelőre nincs globális vészhelyzet a koronavírus miatt

Delina
-
  Ma 18:54 Egészség

Az Egészségügyi Világszervezet még nem beszél globális vészhelyzetről a koronavírus terjedése miatt. A súlyos légzőszervi megbetegedést okozó vírus ugyan Kínán kívül már legalább nyolc másik országban megjelent, a betegek száma még viszonylag alacsony. A WHO szakemberei csütörtökön rendkívüli ülést tartottak.

Rabosították Varju Lászlót a Központi Nyomozó Főügyészségen

A Demokratikus Koalíció alelnöke ellen garázdaság vétsége és súlyos testi sértés bűntette miatt folytattak nyomozást

Olcsóbb lehet a kőolaj a koronavírus miatt

Szakértők hordónként 55 dollárt várnak.

Rabosították Varju Lászlót

Rabosította, azaz bűnügyi nyilvántartásba vette Varju Lászlót, a DK országgyűlési képviselőjét az ügyészség. Választás rendje elleni bűntettel, illetve garázdasággal és súlyos testi sértéssel gyanúsítják. Az utóbbit akkor követhette el az ügyészség szerint, amikor képviselőtársaival bement az MTVA épületébe, ahonnan egyébként később őt vitték…

Karanténba helyezik a gödi Samsung-gyárba érkező kínaiakat a koronavírus miatt

24
-
  Ma 18:29 Belföld

Megelőző orvosi vizsgálaton kell majd részt venniük.

Egy bánatos tweet miatt rohamozták meg a könyvesboltot

Origo
-
  Ma 18:29 Gazdaság

A százéves antikváriumban azon a napon egyetlen könyvet sem sikerült eladni.

Drágulás a gyenge forint miatt

Négy nap után újabb történelmi mélypontra bukott a forint. Egy euróért 338 forint 75 fillért is kértek hétfőn a bankközi piacon. Már érezhető a drágulás a tartósan magas árfolyam miatt. 8 százalékkal többet kell fizetni az új autókért, a bútorokért és a síutakért, mint két évvel ezelőtt - részben vagy egészben a forintgyengülés hatására. 

30 új jelöltet is bevethet a Fidesz 2022-ben: az őszi eredmények miatt cserélhetnek

Blikk
-
  Ma 18:22 Választás

Egyéni képviselőjelöltjeinek akár harmadát is lecserélheti a Fidesz a 2022-es országgyűlési választáson, azaz több mint 2,7 millió polgár szavazólapján szerepelhet új kormánypárti politikus 2018-hoz képest – legalábbis erre lehet következtetni az elmúlt időszakban napvilágot látott információkból.

Magasra emelte a WHO a koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzet szintjét

Mérsékeltről magas szintűre módosította a tüdőgyulladással járó új koronavírus nemzetközi veszélyességét hétfőn az Egészségügyi Világszervezet.

Karanténba zárják a gödi Samsung-gyár Kínából érkező dolgozóit a koronavírus miatt

A momentumos Balogh Csaba kért tájékoztatást a legnagyobb közép-európai akkumulátorgyárat üzemeltető cégtől.

Rabosították Varju Lászlót, az ellenzék kivonult a főügyészség épülete elé

Több ellenzéki párt, a Demokratikus Koalíció, az MSZP, a Párbeszéd, az LMP és a Magyar Liberális Párt is tiltakozott az ellen, hogy Varju Lászlót, a DK alelnökét hétfőn rabosították a Központi Nyomozó Főügyészségen.

Kitört a migránspánik Székelyföldön két Srí Lanka-i pék miatt

Azt kezdték terjeszteni a székelyföldi Gyergyóditróban, hogy "migránsokat telepítettek" be a településre. Fotó: Pixabay A Maszol riportja szerint feszült a hangulat a Hargita megyei községben. A helyiek egy része a közösségi oldalakon szervezkedik, tiltakozni készül a szerdai tanácsülésen. "Migránsmentes Ditrót akarunk. Nem fogjuk engedni,…