Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A gyulai piacon nem vezetik be a 65 éven felüliek idősávját

A piacokra nem terjed ki a 65 éven felüliek vásárlási idősávját bevezető kormányrendelet. Gyulán a helyi önkormányzat nem támogatta, hogy a 65 éven felülieknek külön idősávja legyen.

Az egyházra bízná a tanítóképzés nagy részét a kormány

A tanítóképzők több, mint fele egyházi kézbe kerülhetne. A kormány kifejezett szándéka, hogy a pedagógusképzésben az egyházak sokkal fontosabb szerepet játsszanak, mint eddig – olvasható az e heti HVG-ben. A tanárképzés a tudományegyetemeken maradna, de a tanító- és óvodapedagógusokat képző intézmények közül több is egyházi…

Egy korai mutáció tehette még fertőzőbbé a vírust

Egyre meggyőzőbb bizonyítékok vannak rá, hogy a 614G jelű mutációnak komoly szerepe volt a világjárvány gyors terjedésében.

Egyetlen cég kezelheti majd az ország szemetét

24.hu
-
 Ma 15:00Belföld

A hulladékos szakmában már korábban beszéltek róla, de az éjjel valóban be is nyújtották azt a törvényjavaslatot, amellyel központosítják a szemétszállítást és a teljes hulladékgazdálkodást, ráadásul az állam egyetlen szereplőt bízhat meg az üzemeltetéssel.

Holtan találták egy kiégett ház lakóját Kerecsenyben

Porig égett egy családi ház a Zala megyei Kerecsenyben, idős lakóját holtan találták a helyszínre érkező tűzoltók és önkéntesek

Élő újszülöttet találtak egy szolnoki áruház mellett

Metropol
-
 Ma 14:55Bulvár

Ruhákba bugyolált csecsemőt talált egy fiatalember Szolnokon az egyik bevásárlócentrum bokros területén.

A mennybe és tovább: íme egy brutál szexi ajándék friss és rutinos pároknak

Blikk
-
 Ma 14:54Szex

Amikor új párkapcsolatba kezdünk, a szerelem elején még minden izgalmas, új és elsöprő, így az együttlétek is. Felkerül az igazi rózsaszín szemüveg, és legszívesebben az egész világot a keblünkre ölelnénk, minden varázslatos. Azt gondolnánk, hogy ezt az élményt már nem lehet hova fokozni, ám ne feledjük, mindig van feljebb és tovább! Most…

Fémtisztára égett egy autó egy pécsi garázsban

Kedden délután Pécsen, a Tettye utcában, egy garázssor egyik garázsában levő gépjárműben keletkezett tűz. A tulajdonos javítási munkálatokat végzett a személyautón és vélhetően ez okozhatta, hogy lángra kapott az autó.    Mikor a tulajdonos észlelte a tüzet, megpróbálta eloltani, de nem jár sikerrel. A pécsi hivatásos tűzoltók négy…

Koronavírus intézkedések a postán: Elsőbbség a nyitáskor a 65 év felettieknek, egyedi várakozási rend bevezetése

November 26. csütörtöktől az ország összes postáján a nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek, továbbá újra bevezetik az egyedi várakozási rendet.

Müller Cecília: a 40-49 éves korosztály a legérintettebb

Az elmúlt heti adatokat vizsgálva megállapítható, hogy változik a járványgörbe, az azt megelőző hetihez képest 7 százalékkal kevesebb pozitív esetet regisztráltak – közölte Müller Cecília országos tiszti főorvos az operatív törzs szerdai sajtótájékoztatóján.  A kórházban ápoltak száma ugyan mérsékelten, de még mindig emelkedik. A vírus a települése

Egy csónakban egy horgász lehet – lényeges változások a járvány miatt!

Tájékoztató a Sars-CoV-2 koronavírus okozta világjárvány magyarországi őszi, második hulláma okán elrendelt veszélyhelyzet okán a horgászattal, a horgász- és horgászsport rendezvényekkel, valamint horgászati ügyintézéssel, okmánybiztosítással kapcsolatban elrendelt, illetve javasolt eljárásrendről (Iii.)

Tragédia: 65 éves korában elhunyt az MSZP-s politikus

ATV
-
 Ma 14:49Belföld

65 éves korában elhunyt Dr. Barrel Zoltán, az MSZP káposztásmegyeri önkormányzati képviselője – tudatta a párt közösségi oldalán.

Egy nap alatt összesen 36 millió forint értékű cigarettát foglaltak le Szabolcsban

Egy gazdátlan autóból, egy teherautó platójáról és a zöldhatáron, a bokrok közül került elő az adózatlan dohányáru.

Ha csak egy játékot vehetsz, hogy boldogabb légy, ez legyen az

Player
-
 Ma 14:47Kultúra

A Sackboy: A Big Adventure egy sok-sok órás boldogságbomba, ráadásul elképesztően gyönyörű is, és még Ps5 sem kell hozzá feltétlenül.

Kilincsetikett: Így kell használni egy ajtót

Metropol
-
 Ma 14:45Bulvár

Felháborodott üzenetet ragasztott ki egy lakó az egyik belvárosi lépcsőházban.