Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Már érkeznek az F1-es csapatok a Magyar Nagydíjra - képek és videók

A kamionok már itt vannak, belakják az istállók a furcsa paddockot és a bokszutcát is.

Magyar UFO-észlelések

Életforma
-
  Ma 18:21 Életmód

Máig nincs magyarázat arra a két magyarországi észlelésre, amelyekre a 2015-ben nyilvánosságra hozott amerikai ufó-aktákból derült fény. A Magyar Honvédség hivatalos álláspontja szerint hazai ufó-akták nincsenek, de a Kádár-kor állambiztonsági szervei rögzítettek ufó-eseteket.

Magyarországgal szemben a britek nem akarják a kínai 5G hálózatot

A brit telekommunikációs cégek 2020. december 31. után nem vásárolhatnak 5G berendezéseket a kínai Huaweitől.

Visszatérhet az egykori közönségkedvenc Dunaszerdahelyre

ma7.sk
-
  Ma 18:18 Foci

Háttérinformációink szerint visszatérhet Dunaszerdahelyre a sárga-kék szurkolók egykori kedvence. A Dac az új szezonra a keret megerősítésén dolgozik és Erik Pačindával is tárgyalásokat folytat a vezetőség.

Német kutatás: a gyerekek nem terjesztik a koronavírust

A kutatók megítélése szerint túlbecsülték a vírus terjedését is. Egy kétezer fős, májusi szászországi kutatás szerint nagyon kevés antitestet találtak a diákok és tanárok vérében, ami arra enged következtetni, hogy az iskolák jóval kisebb szerepet játszanak a koronavírus terjesztésében, mint korábban gondolták. A 2045 tanár és diák tesztjeiből mind

Családja már szóba sem áll vele: teljesen összetört a magyar sztár

Ripost
-
  Ma 18:15 Bulvár

A testvére és az édesanyja már nem is szól Young G-hez.

Először próbálják embereken a magyar fejlesztésű gyógyszerjelöltet

Hamarosan megkezdődnek a klinikai próbák egy teljes egészében magyar fejlesztésű hatóanyaggal, a stroke és más idegrendszeri betegségek után gyakran fellépő tartós izomgörcsök kezelésére. A hatóanyagot az ELTE-n fejlesztették ki, és nemzetközi szabadalom védi: az innovatív kutatásokban a világon legerősebbnek tartott amerikai…

Az Anonymous hackercsoport hadat üzent a magyar Antifa-mozgalomnak

hirado.hu
-
  Ma 18:13 Belföld

A nemzetközi hacktivista szervezet magyar sejtje a Facebookon jelentette be, hogy az Antifa-mozgalmat szélsőségesnek és felforgatónak tartja.

Tíz vasútvonalon visszaáll a megszokott menetrend

A MÁV Zrt. tíz vasútvonalon már augusztus 1-jétől visszaállítja a korábbi, megszokott alapmenetrendet - közölte a vasúttársaság kedden az MTI-vel.

Máv: Augusztus elsejétől tíz regionális vasútvonalon visszaáll a korábbi menetrend

A veszélyhelyzeti intézkedések következtében a MÁV-Start belföldi utasforgalma március és május között körülbelül 70 százalékkal maradt el a tavalyi év azonos időszakának teljesítményétől.

Hihetetlen kiállítás indul a magyar tengernél: bójákon úsznak a retro Balatont idéző képek

HelloVidék
-
  Ma 18:05 Utazás

Úszókiállítás, mozi és a legjobb DJ szettek várják a látogatókat a Legisly Tihany Beach öblében. A július 18-tól látható kiállítás pop art stílusú, 80-as évekbeli balatoni hangulatot idéző képeit egyedülálló módon nem egy galériában vagy a parton, hanem úszó bójákon nézhetjük meg.

Feltámadt a Ford legendás terepjárója, amely még a falra is felmászik

A Bronco múltidéző formavilággal, de modern technikával tért vissza 24 év kihagyás után.

Agresszívan terjed a vírus a világban – Magyarországon a kedvező helyzet fenntartása a cél

Egyre agresszívabban terjed a koronavírus világszerte. A környező országokban aggasztó méreteket öltött az új fertőzöttek számának növekedése. Azt még a szakemberek sem tudják eldönteni, hogy ez még az első fertőzési hullám része vagy már a második kezdete. A magyar kormány időben meghozott döntéseinek köszönhetően hazánkban…

Mi lesz shrouddal és Dr. DisRespecttel? – Avagy melyik platformra térnek vissza a legnagyobb streamerek?

Leet
-
  Ma 18:00 Gaming

Már jó ideje, hogy szinte semmit sem lehet hallani sem shroudról, sem pedig Dr. DisRespectről, pedig a Mixer már több, mint három hete, hogy a Mixer lehúzta a rolót. Ezúttal azt jártuk körbe, hogy merre folytathatják az útjukat a legnépszerűbb játékstreamerek. Dr. DisRespect Az egész ott kezdődött, hogy a Twitch kitette Dr. DisRespect szűrét. A