Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az ellenzék bosszúnak tartja a házszabály módosítását

hirado.hu
-
  Ma 18:20 Belföld

Az ellenzék egységesen lép fel a törvényjavaslattal szemben.

Alternatív parlamentet szervez az ellenzék

Az ellenzéki pártok arról határoztak, hogy egyelőre nem terveznének a közeljövőben több parlamenti üléstermi rendbontást. Mindezt annak egyetértésével teszik, hogy attól tartanak, ezek az akciók megakadályozhatnák, hogy kormányzásra alkalmas képet alakítsanak ki magukról.

Könnyebb lesz Sopronból ingázni – lassan tovább nő a magyarok száma Ausztriában

A magyar munkavállalók száma ugyan szezonális okokból éppen visszaesett októberben Ausztriában, de ez alighanem csak átmeneti. Év per év alapon továbbra is nő a kint dolgozók létszáma. December közepétől sűrítik a Sopron felé tartó ingázó vonatokat, de más vonalakon is lesznek bővítések.

Lezárult a nyomozás: nemsokára kiderül, vádat emelnek-e Lovasi András ellen

Blikk
-
  Ma 17:55 Baleset-bűnügy

Hamarosan kiderül, hogy vádat emelnek-e Lovasi András (52) ellen. A Kispál és a Borz, valamint Kiscsillag nevű zenekarok frontembere még március 27-én okozott balesetet a Dózsa György út és a Damjanich utca kereszteződésében, amelyben három autó ütközött.

Salah és Robertson kihagyhatja a Crystal Palace elleni mérkőzést

Keresztlabda
-
  Ma 17:33 Foci

A Sky Sports információ szerint Mohamed Salah és Andrew Robertson kihagyhatja a Liverpool Crystal Palace elleni, szombati találkozóját boka sérülések miatt. Egyik játékos sem utazott el a válogatott szünetre, inkább pihentek de a Selhurst Parki mérkőzés is túl korai még számukra. Jürgen Klopp valószínűleg Joel Matipra sem számíthat a…

A sztereotípiák ellen vetkőznek a nyugdíjasok

BorsOnline
-
  Ma 17:30 Színes

A különleges naptár célja nem más, minthogy megtörjék az öregedéshez kapcsolt sztereotipakat az emberek agyában. 

Gothár Péter etikai vizsgálatot kért a Színművészetinél, maga ellen a szexulális zaklatás ügyében

"A vizsgálat lezárultával az eredményről tájékoztatjuk az egyetem polgárait és a közvéleményt", olvasható a közleményben.

Donald Tusk, Orbán Viktor nagy ellenfele az Európai Néppárt új vezetője

Bajban van Tusk: ha kizárják a Fideszt, ha nem, jó eséllyel csökkenni fog a néppárti frakció létszáma. Legkorábban januárban döntenek a Fidesz sorsáról.

Tizenhatig jutott a GYHK a Sportul ellen

Székelyhon
-
  Ma 17:18 Sport

Szerda délben másodszor is összecsapott a Gyergyói Hoki Klub és a Sportul Studențesc együttese a romániai jégkorongbajnokságban. Ezúttal sem történt semmi váratlan, a gyergyóiak 16–1-re győztek.

Nyert a TV2 ellen a DK-s László Imre polgármester, akit szexuális zaklatással vádoltak meg a választási kampányban

Kedden első fokon helyreigazítási pert nyert László Imre, Újbuda frissen megválasztott DK-s polgármestere a TV2-vel szemben – írja a 444.

23 milliószor sikerült megsértenie a pénzmosás elleni törvényeket egy ausztrál banknak

BitcoinBázis
-
  Ma 17:06 Gazdaság

A Westpac Ausztrália második legnagyobb pénzügyi intézménye. Egy friss jelentés szerint az elmúlt években 23 milliószor sikerült megsérteniük a nemzetközi Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Azt ígéri a kormány az alternatív iskoláknak, hogy nem használják ellenük az új oktatási jogszabályokat

Jövő év áprilisáig minden alternatív tanrenddel rendelkező iskolának új engedélyt kell kérnie az Emberi Erőforrások Minisztériumától, hogy a jövőben is működhessenek – ez az egyik legaggasztóbb új jogszabály az érintett iskolák számára, melyet Palkovics László innovációs és technológiai miniszter javaslatára fogadott el a fideszes többségű…

Százak vesztették életüket, mire a hatóságok elismerték, hogy San Franciscóban pestisjárvány dúl

Múlt-kor
-
  Ma 16:51 Kultúra

A 19-20. század fordulóján a világot egy, a középkori fekete halálnál kevésbé híres pestisjárvány szorongatta, amely Kínából kiindulva számos kikötővárosban ütötte fel a fejét több kontinensen. Amikor 1900 márciusában egy 41 éves San Franciscó-i lakos, Wong Chut King egy különösen borzalmas tüneteket előidéző betegségbe halt bele, sokan…

A kormány ellenállásába ütközhet a dugódíj bevezetése

A Miniszterelnökség nem támogatja az ötletet. Az Országgyűlés elé kell vinni a kérdést.