Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A címvédő vár a női kézisekre a tokiói selejtezőn

24
-
  Ma 10:54 Sport

Oroszország nagyszerű játékkal legyőzte a norvégokat a vb bronzmérkőzésén.

Győzelme ellenére kieső helyen zárta az évet a ZTE - reakciók

NB1
-
  Ma 10:44 Foci

Hornyák szerint példásan küzdöttek a játékosai.

Forgalomból kivont járművel, az eltiltás ellenére ittasan vezetett

Police
-
  Ma 10:22 Baleset-bűnügy

Forgalomból kivont járművel, az eltiltás ellenére ittasan vezetett Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 12. 15., v - 10:22 A taszári rendőrök őrizetbe vették a férfit.

Ágyi poloska

Ezermester
-
  Ma 10:17 Otthon

Az ágyi poloska megkeseríti az emberek életét, elszaporodásuk az utóbbi 15-20 évben világszerte drasztikusan nőtt. Gyakorlatilag bárhonnan haza lehet vinni, ha bekerül egy lakásba, szinte biztos, hogy megtelepedik, mert tápláléka az emberi vér. A világon mindenütt elterjedt, és bár gyakoribb az elhanyagolt, szennyezett környezetben, a…

Diplomáciai mentességgel jöhet Budapestre a Türk Tanács, az Orbán-kormány ingyen használtra odaadta az Ybl-villát

Elfogadták a törvényt, ingyen használatra adja oda a Türk Tanács budapesti képviseletének az Ybl-villát – derül ki az RTL Klub Híradó riportjából. 

Megbüntette a feketéző fideszes képviselőt az ellenzéki vezetésű önkormányzat

Már a hét közepén lépett a terézvárosi önkormányzat, a fideszes képviselő, Becsó Zsolt tulajdonában álló Nagymező utcai, engedély nélkül működő szállodával kapcsolatban - írja a 24.hu.

Bolívia elfogatóparancsot ad ki Evo Morales ellen

Morales "soha nem tisztelt semmit, még az alkotmányt sem, ezért, ha visszatér Bolíviába, akkor felelnie kell az ország előtt, és számot kell adnia az igazságszolgáltatásnak" - szögezte le Anez. Morales novemberben kényszerült lemondani, miután az országon véres tiltakozások söpörtek végig, mert az ellenzék és az Amerikai Államok Szervezete…

„A klímaváltozás elleni küzdelem árát fizessék a szennyezők, a multinacionális vállalatok és a nagy országok”

„Nem győztünk”, de van esély győzelemre a karbonsemlegesség uniós kezelése ügyében – mondta a Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Román és magyar egyenruhások közös ellenőrzése

A Nyírbátori Határrendészeti Kirendeltség munkatársai az ellenőrzésbe hazai és külföldi társszerveket is bevontak.

Folytatódhatnak a Macron nyugdíjreformja elleni tüntetések

Lokál
-
  Ma 09:35 Külföld

A vasúti és a városi tömegközlekedést Franciaországban kilencedik napja lebénító sztrájk akár karácsonyig is folytatódhat a szakszervezetek pénteki tájékoztatása szerint, annak ellenére, hogy a kormány jövő hétre ismét párbeszédre hívta a nyugdíjreform ellen tiltakozó csoportokat.

Gulyás Gergely: A klímaváltozás elleni küzdelem árát fizessék a multik és a nagy országok

Nincs bizalma az Eu iránt jogállamisági kérdésekben a magyar kormánynak Gulyás Gergely szerint, aki a karbonsemlegességről, a brit választásokról és a színházi ügyekről is beszélt a rádióban vasárnap reggel.

A klímaváltozás elleni küzdelem árát fizessék a multik

"Nem győztünk", de van esély győzelemre a karbonsemlegesség uniós kezelése ügyében - mondta a Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Na ezért Fake News a Dk-s képviselő elleni támadás!

Néhány napja az egyik fideszes portál tett közzé egy videót, amelyben egy nő, Palányi Nóra, a Mi Hazánk parlamenti alkalmazottja azt állította, hogy Gréczy Zsolt, a Dk képviselője zaklatja őt. Ha jobban megnézzük a történteket, kiderül, hogy ennek fele sem igaz. A Pesti Srácok tette közzé azt a felvételt, amelyen...

Gulyás Gergely a klímaváltozás elleni küzdelemről: „fizessenek a szennyezők, a multik és a nagy országok”

Szerinte elfogadhatatlan, hogy a Katonában kipattant zaklatási ügynek nincs következménye az igazgatóra nézve.