Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 21 hír

Keszthely lakói dönthetnek a nagyszabású Balaton-parti fejlesztésekről

A városi strand átalakításával a Balaton legjobb strandját szeretnék létrehozni kibővített területtel, új szolgáltatásokkal és zárt térben is használható sportfunkciókkal, rossz időben is igénybe vehető játszóházzal.

Extra cserelehetőségről dönthetnek ma a Premier League klubjai

A Premier League klubjai szerdán véglegesíthetik az új cserelehetőség kipróbálásának lehetőségét a tavaszi idény mérkőzésein. Mindez összhangban van azzal, hogy a sportág szabályalkotó testülete a hét elején engedélyezte az új lehetőség alkalmazását: a fejsérülést szenvedő játékosok lecserélésére lesz extra lehetőség.

Ez a véleményük a budapestieknek a vakcinaútlevélről

Metropol
-
 Ma 05:00Bulvár

Szerdán születhet döntés az egységes, koronavírus elleni védőoltást igazoló dokumentum bevezetéséről Európában.

Februárban dönthetnek több magyarországi egyetem radikális átalakításáról

Alapítványi fenntartásba kerülhet a Debreceni Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem, a Semmelweis Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem is.

Január 29-én dönthetnek a Szegedi Tudományegyetem átalakításáról

Szélsebesen kell döntenie a modellváltásról a szenátusnak, és amennyiben mellette voksolnak, akkor az átalakítást is feszített tempóban kell végigvinni. Korlátozottan ugyan, de az egyetemi oktatók és diákok is követhették a hétfőre összehívott szenátusi ülést a Szegedi Tudományegyetemen.

A Fidesz válasza Karácsonynak: "ne költse felesleges kiadásokra a budapestiek pénzét"

Továbbra is csak panaszkodik a főpolgármester, és rosszindulatú kampányt folytat a kormány ellen – vélekedett a Fidesz budapesti szervezete hétfőn Karácsony Gergely sajtótájékoztatójára reagálva. /Karácsony Gergely Azt írták: Karácsony Gergelynek egyben igaza van, "valóban válságos időket élünk". Ilyenkor azonban azon kellene dolgozni,…

Már januárban dönthetnek az alapítványi fenntartásba kerülésről

RTL Klub
-
 21.01.18 18:53BulvárITMHoax

Már januárban dönthetnek a debreceni, a pécsi és a szegedi egyetem alapítványi fenntartásba kerüléséről, februárban pedig már az Országgyűlés elé kerülhet az ügy - ez olvasható az Innovációs és Technológiai Minisztériumtól kiszivárgott dokumentumban, amelyet a hvg.hu szerzett meg. A minisztérium szerint azonban csak akkor lesz így, ha…

Karácsonyék kampányt indítanak, hogy a budapestiek megmutassák erejüket

Több kerülettel közösen indít tájékoztató kampányt Budapest helyzetéről a fővárosi önkormányzat, az akcióval erősíteni kívánják a város közösségét és rábírnák a kormányt a megszorítások felfüggesztésére - jelentette be a főpolgármester hétfőn online sajtótájékoztatón.

Nem fölösleges kiadásokra kellene költeni a budapestiek pénzét a Fidesz szerint

Továbbra is csak panaszkodik a főpolgármester, és rosszindulatú kampányt folytat a kormány ellen.

ITM: "Az egyetemek dönthetnek a modellváltás lehetőségéről"

Eduline
-
 21.01.18 15:42Karrier

Reagált a mai sajtóhírekre az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

ITM: Az egyetemek dönthetnek a modellváltás lehetőségéről

ATV
-
 21.01.18 15:35Belföld

Az Innovációs -és Technológiai Minisztérium közleményben cáfolta a hírt, miszerint a modellváltásokról nem az egyetemek dönthetnek. "Ismét álhíreket terjeszt a baloldali média. A HVG állításaival szemben az egyetemek szenátusai hozhatnak döntést az újabb lehetséges modellváltásokról"- írta az ITM közleményében.

„Ez a budapestiek pénze” – tájékoztató kampánnyal válaszolnak a kormánynak Karácsony Gergelyék

Sajnos Magyarországon a kormány egyik kezével a járvány, másik kezével az önkormányzatok ellen küzd – mondta a főpolgármester.

Az egyetemek dönthetnek a modellváltás lehetőségéről

ITM: Ismét álhíreket terjeszt a baloldali média.

Karácsony: most fokozottan kell figyelni az otthontalan budapestiekre

Magyar Narancs
-
 21.01.15 17:56Belföld

A fagyos idő miatt a BKK-nak és a BKV-nak is segítenie kell a hajléktalanokon.