Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 127 hír

Fémkukát és épületeket pingált ki Szolnokon két budapesti fiatal

Két budapesti lakos kék színű festékszóró sprayvel graffitiket festett több épület falára is január 15-én, Szolnokon.

A budapesti gettó felszabadítására emlékezik a BZSH és az EMIH is

ATV
-
 Ma 12:44Belföld

A járványhelyzet miatt rendhagyó megemlékezéseket tartanak az idén a budapesti gettó felszabadításának 76. évfordulója alkalmából: a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) hétfőn videofelvételt tesz közzé az általa tartandó eseményről, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) pedig három napon át tartó online műsorfolyamot szervez.

Jakab Péter a gyűlölködés veszélyeire figyelmeztetve emlékezett a budapesti gettó felszabadulására

Mandiner
-
 Ma 12:35Belföld

Apró folt a megnyilvánulás hitelességén, hogy a Jobbik európai parlamenti képviselője, Gyöngyösi Márton 2012-ben még listázni szerette volna az Országgyűlés és a kormány zsidó származású tagjait.

Bruce Willis plakátja állította meg a jogsi nélkül száguldozó budapesti 15 évest

A fiatal fiú és utasa, egy lány könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Körkérdés az elmúlt tíz évről: Új szolgálatok erősítik a budapesti polgárőrök elismertségét

Korábbi évkönyveinkben a magán- és a közbiztonsági ágazat 188 kiváló képviselőjét interjúvoltuk meg, volt, akikkel többször is készítettünk interjút. A Biztonságpiac.hu létrehozásának tízéves évfordulóján kézenfekvő volt, bár a terjedelmi korlátok nem engedték meg, ha nem is mindenkit, de jónéhányukat megkérdezzünk az eltelt évtized…

Kik szenvednek legjobban a krónikus fájdalmaktól?

A Buffalo Egyetem vizsgálata alapján a szegényebb és alacsonyabban képzett idős amerikaiak nagyobb arányban szenvednek krónikus fájdalmaktól, mint azok, akik jobb módúak és tanultabbak, és a két csoport közötti különbség e tekintetben nagyobb, mint azt korábban feltételezték.

Mivel lehet megbízni egy budapesti PR ügynökséget?

Amikor úgy döntünk, hogy saját vállalkozásba kezdünk, sok dologra érdemes odafigyelni annak érdekében, hogy sikeres legyen majd a cégünk. Hiába van meg a szenzációs ötletünk – amivel egyszerre válthatjuk valóra az álmunkat, és sok pénzt is tudunk keresni – , ha nem találjuk meg a célközönségünket, és nem tudunk hatékonyan…

A budapesti gettó felszabadítására emlékezik a Bzsh és az Emih is

Hetvenhat évvel ezelőtt, 1945. január 18-án szabadult fel a budapesti gettó, ahol több mint 70 ezer embert zsúfoltak össze a terület 1944. december 10-én történt lezárásakor.

Online emlékeznek: hetvenhat éve szabadult fel a budapesti gettó

A járványhelyzet miatt rendhagyó megemlékezéseket tartanak az idén a budapesti gettó felszabadításának 76. évfordulója alkalmából: a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) hétfőn videófelvételt tesz közzé az általa tartandó eseményről, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) pedig három napon át tartó online műsorfolyamot szervez.

Tíz év alatt épülhetne fel Makovecz budapesti katedrálisa az építész fia szerint

Makovecz Imre életművének csúcsa lehetne megépítése esetén a budapesti Apor Vilmos térre megálmodott katedrális, érvelnek a tervek megvalósításának támogatói. Az építész fia, Makovecz Pál szerdán azt nyilatkozta az állami médiának, hogy szerinte tíz év alatt fejeződhetne be a beruházás. Makovecz Imre számos épülete áll…

Másfél éves kislány életét mentette meg a budapesti rendőr - jutalmat kapott

Budapest rendőrfőkapitánya jutalomban részesítette azt a IV. kerületi rendőrt, aki egy második emeletről kizuhant gyereket élesztett újra.

Karácsony előtt 340 millió forintnyi jutalmat osztottak ki a budapesti városházán

340 millió forintnyi jutalmat osztottak ki karácsony előtt a koronavírus-járvány miatt jelentős bevételektől eleső budapesti városházán - erről először a Magyar Nemzet írt. A politikusok nem kaptak pénzt, de például tanácsadóik igen, hárman több mint egymillió forintot. A városvezetés szerint egy nehéz évben a korábbinál kevesebb pénzt osztottak…

Mellbe szúrtak egy 22 éves fiatalt egy forgalmas budapesti villamosmegállóban

Mellbe szúrtak egy 22 éves fiatalt egy forgalmas budapesti villamosmegállóban szombat (01.16.) délben. A 4-5 tagú társaság előbb vitatkozott vele, majd egyikük megkéselte és a sebesültet magára hagyták. Életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Álmában is szexel a feleségével az alvajáró budapesti mérnök

Egyesek ijesztőnek, míg mások izgalmasnak találják, ha holdkórossal találkoznak az éjszaka közepén. Egy fiatal magyar mérnök pikáns szituációban találta magát.